Až na to že plno obrazků je nahraná od jinud jen prostě aby ukázali "drogy jsou špatné"
třeba žena 27>28 nemá takový obličej z drog ale z toho že ji útočník vylil kyselinu na tvář a pak byla na plastice ... atd
Zajímavé, ale taky se mi u jedné proměny zdá že to způsobilo něco jiného. Ta změna holky 27-30. Na tom druhém obrázku vypadá po nějaké transplantaci obličeje.
Nevěděl jsem kam to dát, tak to dám sem.Snad to nebude moc vadit.Jedná se o instantní nízkokalorickou limonádu s trochou toho vitaminu C. Dnes jsem měl možnost ochutnat příchuť malinu a zas tak špatný to neni. Kord v tomhle vedru je to příjemné osvěžení. Sice jsou v tom taky uměla sladidla ale jednou za čas si to dát neni tak špatný. Zde je odkaz : http://www.bolero-eu.com/classic.html
Bolero si dělám už asi 2 roky obden.... maji v Tescu, Kauflandu, viděl sem i v Albertu. V tescu a albertu většinou maji lesní plody, pomeranč, multivitamín a citron nebo ledový čaj, v kauflandu sem viděl i broskev, colu nebo malinu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru