Alavis Triple blend pro koně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alavis Triple blend pro koně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alavis Triple blend pro koně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Endo

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Nastvalo me, ze od meho posledniho nakupu Alavisu pred rokem, to zdrazili o 100kc.
Nejakou hodinku jsem prepocitaval suroviny a planoval nakup zvlast atd atd.
A nakonec jsem stejne zase obednal pixlu Alavisu )

Takže spokojnosť? Tiež zvažujem kúpu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Endo napsal:
Judson napsal:
Nastvalo me, ze od meho posledniho nakupu Alavisu pred rokem, to zdrazili o 100kc.
Nejakou hodinku jsem prepocitaval suroviny a planoval nakup zvlast atd atd.
A nakonec jsem stejne zase obednal pixlu Alavisu )

Takže spokojnosť? Tiež zvažujem kúpu.

Spokojenost urcite, uz to bude moje 4ta pixla za posledni asi 3 roky. Ale vazne uvazuju, ze si priste namicham neco podobneho a navic s kolagenem od 4F. Ze neni v alavisu kolagen je skoda.
Endo

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Spokojenost urcite, uz to bude moje 4ta pixla za posledni asi 3 roky. Ale vazne uvazuju, ze si priste namicham neco podobneho a navic s kolagenem od 4F. Ze neni v alavisu kolagen je skoda.

A ako to dávkuješ? Keď som si to prepočítal podľa tých hmotností koní tak mi to vyšlo cca na 3g denne. To by vydržalo docela dlho. ;) Len by som potreboval zistiť, či by to malo nejaký pozitívny efekt na problémy s platničkami. Čo myslíš?
Jezabelka

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 8:10 am    Předmět: Alavis Odpovědět s citátem

Prosím, po jak dlouhé době užívání jste pocítili úlevu? Beru měsíc a zatím žádná změna k lepšímu.
Zdenda19895

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj lidi. Ode dneška jsem se také zařadil mezi koně. Je mi 65 let a skoro celý život jsem pracoval na šachtě v OKD. V r. 2003, mě vyřadili z dolu, pro chorobu z povolání. Artróza loketních a ramenních kloubů, třetího stupně. Přitom doposud stále trénuji co druhý den kulturistiku. Jen se před tréninkem dopuji Brufenem. Přítahy v pohodě ale tlaky na lokty a ramena, někdy dost bolívají. Náhodou jsem se doslechl o Alavisu a pak si ho vyhledal na netu. Přečetl jsem snad tisíce komentářů a skoro všechny kladné. Proto jsem se rozhodl, že ho vyzkouším. Dnes jsem si vzal první dávku. Vhodil jsem celou odměrku do decovky s čajem a bez rozmíchání, než prášek klesl, jsem to polknul. Žádnou hořkou chuť jsem necítil. Pevně věřím, že mi Alavis pomůže a Brufen vyřadím z jídelníčku. Držte palce.

Naposledy upravil Zdenda19895 dne st duben 27, 2016 9:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Zdenda19895

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 6:48 pm    Předmět: Re: Alavis Odpovědět s citátem

Jezabelka napsal:
Prosím, po jak dlouhé době užívání jste pocítili úlevu? Beru měsíc a zatím žádná změna k lepšímu.

Ahoj. Ještě pořád žádná změna? Jakou dávku bereš?
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenda19895 napsal:
Ahoj lidi. Ode dneška jsem se také zařadil mezi koně. Je mi 65 let a skoro celý život jsem pracoval na šachtě v OKD. V r. 2003, mě vyřadili z dolu, pro chorobu z povolání. Artróza lokerních a ramenních kloubů, třetího stupně. Přitom doposud stále trénuji co druhý den kulturistiku. Jen se před tréninkem dopuji Brufenem. Přítahy v pohodě ale tlaky na lokty a ramena, někdy dost bolívají. Náhodou jsem se doslechl o Alavisu a pak si ho vyhledal na netu. Přečetl jsem snad tisíce komentářů a skoro všechny kladné. Proto jsem se rozhodl, že ho vyzkouším. Dnes jsem si vzal první dávku. Vhodil jsem celou odměrku do decovky s čajem a bez rozmíchání, než prášek klesl, jsem to polknul. Žádnou hořkou chuť jsem necítil. Pevně věřím, že mi Alavis pomůže a Brufen vyřadím z jídelníčku. Držte palce.

Nechci ti kazit radost, ale s brufenem žádných svalových přírůstků nedocílíš. Brufen potlačuje zánět. Zánět je hojivý proces, který opravuje svaly.
Zdenda19895

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Zdenda19895 napsal:
Ahoj lidi. Ode dneška jsem se také zařadil mezi koně. Je mi 65 let a skoro celý život jsem pracoval na šachtě v OKD. V r. 2003, mě vyřadili z dolu, pro chorobu z povolání. Artróza lokerních a ramenních kloubů, třetího stupně. Přitom doposud stále trénuji co druhý den kulturistiku. Jen se před tréninkem dopuji Brufenem. Přítahy v pohodě ale tlaky na lokty a ramena, někdy dost bolívají. Náhodou jsem se doslechl o Alavisu a pak si ho vyhledal na netu. Přečetl jsem snad tisíce komentářů a skoro všechny kladné. Proto jsem se rozhodl, že ho vyzkouším. Dnes jsem si vzal první dávku. Vhodil jsem celou odměrku do decovky s čajem a bez rozmíchání, než prášek klesl, jsem to polknul. Žádnou hořkou chuť jsem necítil. Pevně věřím, že mi Alavis pomůže a Brufen vyřadím z jídelníčku. Držte palce.

Nechci ti kazit radost, ale s brufenem žádných svalových přírůstků nedocílíš. Brufen potlačuje zánět. Zánět je hojivý proces, který opravuje svaly.

Nežeru to pořád. Jen když klouby moc bolí. A svalů je v mých 92 kilech, při výšce 175 cm, víc než dost.
Jezabelka

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 4:39 pm    Předmět: Re: Alavis Odpovědět s citátem

Zdenda19895 napsal:
Jezabelka napsal:

Ahoj. Ještě pořád žádná změna? Jakou dávku bereš?

Stále žádná změna...už dva měsíce. Beru podle váhy, prvních 14dnů půl odměrky a pak čtvrt odměrky denně.
widle

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem tady nový,ale problém mám jako ostatní....mám v koleně rozdrcenou chrupavku...alavis triple je pro mě vhodný, anebo by jste doporučili nějaký jiný? Dík
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

widle napsal:
jsem tady nový,ale problém mám jako ostatní....mám v koleně rozdrcenou chrupavku...alavis triple je pro mě vhodný, anebo by jste doporučili nějaký jiný? Dík

Je pro tebe vhodný, ale rozdrcenou chrupavku ti to dohromady nedá.
widle

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je mi jasné...2x2.5 cm mi jí chybí, špatně se mi chodí...doktor, co mi to operoval,říkal, že mám dojít na nějakou vyživovací injekci, celkem drahou...snad alavis pomůže...kámoš má podobný problmé, navíc závodí na motorce a prý mu to pomáhá......
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem odborník, ale chrupavku podle mě nespraví a ani nepomůže vůbec nic, ani vyživovací injekce. Ale Alavis by ti mohl pomoci v případě nějaký větší zátěže jako prevence aby ti tam nevznikl zánět apod.
widle

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík za odpověď....na můj problém teda asi ten triple což?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

widle napsal:
to je mi jasné...2x2.5 cm mi jí chybí, špatně se mi chodí...doktor, co mi to operoval,říkal, že mám dojít na nějakou vyživovací injekci, celkem drahou...snad alavis pomůže...kámoš má podobný problmé, navíc závodí na motorce a prý mu to pomáhá......

no, alavis pomaja
ale nedela zazraky, tohle je na zazrak
nebo operaci
asi bych sel do te injekce
Joint Flex Complex | Survival
Unikátní směs 11 látek pro výraznou podporu kloubního aparátu. Nejsilnější složení na současném trhu.
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alavis Triple blend pro koně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: