|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Endo
|
Zaslal: čt únor 25, 2016 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Nastvalo me, ze od meho posledniho nakupu Alavisu pred rokem, to zdrazili o 100kc.
Nejakou hodinku jsem prepocitaval suroviny a planoval nakup zvlast atd atd.
A nakonec jsem stejne zase obednal pixlu Alavisu ) |
Takže spokojnosť? Tiež zvažujem kúpu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt únor 25, 2016 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | | Judson napsal: | Nastvalo me, ze od meho posledniho nakupu Alavisu pred rokem, to zdrazili o 100kc.
Nejakou hodinku jsem prepocitaval suroviny a planoval nakup zvlast atd atd.
A nakonec jsem stejne zase obednal pixlu Alavisu ) |
Takže spokojnosť? Tiež zvažujem kúpu. |
Spokojenost urcite, uz to bude moje 4ta pixla za posledni asi 3 roky. Ale vazne uvazuju, ze si priste namicham neco podobneho a navic s kolagenem od 4F. Ze neni v alavisu kolagen je skoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: čt únor 25, 2016 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Spokojenost urcite, uz to bude moje 4ta pixla za posledni asi 3 roky. Ale vazne uvazuju, ze si priste namicham neco podobneho a navic s kolagenem od 4F. Ze neni v alavisu kolagen je skoda. |
A ako to dávkuješ? Keď som si to prepočítal podľa tých hmotností koní tak mi to vyšlo cca na 3g denne. To by vydržalo docela dlho. ;) Len by som potreboval zistiť, či by to malo nejaký pozitívny efekt na problémy s platničkami. Čo myslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jezabelka

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 8:10 am Předmět: Alavis |
|
|
Prosím, po jak dlouhé době užívání jste pocítili úlevu? Beru měsíc a zatím žádná změna k lepšímu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenda19895
|
Zaslal: st duben 27, 2016 6:38 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lidi. Ode dneška jsem se také zařadil mezi koně.  Je mi 65 let a skoro celý život jsem pracoval na šachtě v OKD. V r. 2003, mě vyřadili z dolu, pro chorobu z povolání. Artróza loketních a ramenních kloubů, třetího stupně. Přitom doposud stále trénuji co druhý den kulturistiku. Jen se před tréninkem dopuji Brufenem. Přítahy v pohodě ale tlaky na lokty a ramena, někdy dost bolívají. Náhodou jsem se doslechl o Alavisu a pak si ho vyhledal na netu. Přečetl jsem snad tisíce komentářů a skoro všechny kladné. Proto jsem se rozhodl, že ho vyzkouším. Dnes jsem si vzal první dávku. Vhodil jsem celou odměrku do decovky s čajem a bez rozmíchání, než prášek klesl, jsem to polknul. Žádnou hořkou chuť jsem necítil. Pevně věřím, že mi Alavis pomůže a Brufen vyřadím z jídelníčku. Držte palce.
Naposledy upravil Zdenda19895 dne st duben 27, 2016 9:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenda19895
|
Zaslal: st duben 27, 2016 6:48 pm Předmět: Re: Alavis |
|
|
| Jezabelka napsal: | | Prosím, po jak dlouhé době užívání jste pocítili úlevu? Beru měsíc a zatím žádná změna k lepšímu. |
Ahoj. Ještě pořád žádná změna? Jakou dávku bereš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st duben 27, 2016 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Zdenda19895 napsal: | Ahoj lidi. Ode dneška jsem se také zařadil mezi koně. Je mi 65 let a skoro celý život jsem pracoval na šachtě v OKD. V r. 2003, mě vyřadili z dolu, pro chorobu z povolání. Artróza lokerních a ramenních kloubů, třetího stupně. Přitom doposud stále trénuji co druhý den kulturistiku. Jen se před tréninkem dopuji Brufenem. Přítahy v pohodě ale tlaky na lokty a ramena, někdy dost bolívají. Náhodou jsem se doslechl o Alavisu a pak si ho vyhledal na netu. Přečetl jsem snad tisíce komentářů a skoro všechny kladné. Proto jsem se rozhodl, že ho vyzkouším. Dnes jsem si vzal první dávku. Vhodil jsem celou odměrku do decovky s čajem a bez rozmíchání, než prášek klesl, jsem to polknul. Žádnou hořkou chuť jsem necítil. Pevně věřím, že mi Alavis pomůže a Brufen vyřadím z jídelníčku. Držte palce. |
Nechci ti kazit radost, ale s brufenem žádných svalových přírůstků nedocílíš. Brufen potlačuje zánět. Zánět je hojivý proces, který opravuje svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenda19895
|
Zaslal: st duben 27, 2016 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Zdenda19895 napsal: | Ahoj lidi. Ode dneška jsem se také zařadil mezi koně. Je mi 65 let a skoro celý život jsem pracoval na šachtě v OKD. V r. 2003, mě vyřadili z dolu, pro chorobu z povolání. Artróza lokerních a ramenních kloubů, třetího stupně. Přitom doposud stále trénuji co druhý den kulturistiku. Jen se před tréninkem dopuji Brufenem. Přítahy v pohodě ale tlaky na lokty a ramena, někdy dost bolívají. Náhodou jsem se doslechl o Alavisu a pak si ho vyhledal na netu. Přečetl jsem snad tisíce komentářů a skoro všechny kladné. Proto jsem se rozhodl, že ho vyzkouším. Dnes jsem si vzal první dávku. Vhodil jsem celou odměrku do decovky s čajem a bez rozmíchání, než prášek klesl, jsem to polknul. Žádnou hořkou chuť jsem necítil. Pevně věřím, že mi Alavis pomůže a Brufen vyřadím z jídelníčku. Držte palce. |
Nechci ti kazit radost, ale s brufenem žádných svalových přírůstků nedocílíš. Brufen potlačuje zánět. Zánět je hojivý proces, který opravuje svaly. |
Nežeru to pořád. Jen když klouby moc bolí. A svalů je v mých 92 kilech, při výšce 175 cm, víc než dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jezabelka

|
Zaslal: čt duben 28, 2016 4:39 pm Předmět: Re: Alavis |
|
|
| Zdenda19895 napsal: | | Jezabelka napsal: | | Prosím, po jak dlouhé době užívání jste pocítili úlevu? Beru měsíc a zatím žádná změna k lepšímu. |
Ahoj. Ještě pořád žádná změna? Jakou dávku bereš? |
Stále žádná změna...už dva měsíce. Beru podle váhy, prvních 14dnů půl odměrky a pak čtvrt odměrky denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
widle
|
Zaslal: čt duben 28, 2016 8:37 pm Předmět: |
|
|
jsem tady nový,ale problém mám jako ostatní....mám v koleně rozdrcenou chrupavku...alavis triple je pro mě vhodný, anebo by jste doporučili nějaký jiný? Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt duben 28, 2016 8:53 pm Předmět: |
|
|
| widle napsal: | | jsem tady nový,ale problém mám jako ostatní....mám v koleně rozdrcenou chrupavku...alavis triple je pro mě vhodný, anebo by jste doporučili nějaký jiný? Dík |
Je pro tebe vhodný, ale rozdrcenou chrupavku ti to dohromady nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
widle
|
Zaslal: čt duben 28, 2016 9:10 pm Předmět: |
|
|
to je mi jasné...2x2.5 cm mi jí chybí, špatně se mi chodí...doktor, co mi to operoval,říkal, že mám dojít na nějakou vyživovací injekci, celkem drahou...snad alavis pomůže...kámoš má podobný problmé, navíc závodí na motorce a prý mu to pomáhá......
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt duben 28, 2016 9:12 pm Předmět: |
|
|
Nejsem odborník, ale chrupavku podle mě nespraví a ani nepomůže vůbec nic, ani vyživovací injekce. Ale Alavis by ti mohl pomoci v případě nějaký větší zátěže jako prevence aby ti tam nevznikl zánět apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
widle
|
Zaslal: čt duben 28, 2016 9:15 pm Předmět: |
|
|
dík za odpověď....na můj problém teda asi ten triple což?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 28, 2016 9:16 pm Předmět: |
|
|
| widle napsal: | | to je mi jasné...2x2.5 cm mi jí chybí, špatně se mi chodí...doktor, co mi to operoval,říkal, že mám dojít na nějakou vyživovací injekci, celkem drahou...snad alavis pomůže...kámoš má podobný problmé, navíc závodí na motorce a prý mu to pomáhá...... |
no, alavis pomaja
ale nedela zazraky, tohle je na zazrak
nebo operaci
asi bych sel do te injekce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Joint Flex Complex | SurvivalUnikátní směs 11 látek pro výraznou podporu kloubního aparátu. Nejsilnější složení na současném trhu. 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|