|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
refresh

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 10:49 pm Předmět: |
|
|
Jen dodám pro toho kdo nemůže sehnat, tak Skippyho mají ještě v Albertu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po červen 11, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
zkousel sem dneska vyrobit mandlovy maslo, ale moc se to nepovedlo, je to porad moc ridky, tak nevim jestli to je pomerem olej/mandle, nebo nedostatecne vykonym mixerem  pomer je 250ml oleje na 200g mandli.. a mixoval sem to fakt dost dlouho, no zejtra teda jeste vyzkousim prihodit dalsi mandle a uvidim, pri nejhorsim to zkusim zahustit jeste kokosem
edit: tak koukam, ze toho oleje sem dal asi fakt zbytecne moc, vetsinou vsude pisou o hodne mensim mnozstvi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne po červen 11, 2012 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po červen 11, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Mě zrovna to od Bohemia vůbec nechutná, když to porovnám se Skippym a navíc to má míň arašídů, jestli se nepletu... (nějakých 70% a Skippy má 90%)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po červen 11, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil YUD dne po červen 11, 2012 8:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 11, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
YUD - jo, to je dost kvalitní, dá se koupit i v BIO obchodech, narazil jsem na něj. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červen 11, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
YUDe, co ta sranda stojí? Já kupuju 90% 340g za 60kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 11, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | YUDe, co ta sranda stojí? Já kupuju 90% 340g za 60kč |
tuším že tenhle stojí 75Kč. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | zkousel sem dneska vyrobit mandlovy maslo, ale moc se to nepovedlo, je to porad moc ridky, tak nevim jestli to je pomerem olej/mandle, nebo nedostatecne vykonym mixerem pomer je 250ml oleje na 200g mandli.. a mixoval sem to fakt dost dlouho, no zejtra teda jeste vyzkousim prihodit dalsi mandle a uvidim, pri nejhorsim to zkusim zahustit jeste kokosem
edit: tak koukam, ze toho oleje sem dal asi fakt zbytecne moc, vetsinou vsude pisou o hodne mensim mnozstvi |
prihodil sem dalsich 200g madli a uz je to mnohem lepsi, konzistence podobna hodne hustymu medu sice to neni udelany uplne klasicky do hladka jako kupovany maslo, ale i tak je to fakt moc dobry, mam trosku problem to prestat uzirat jo a na dochuceni sem tam pridal jeste jednu lzici medu a trosku soli..
celkem teda: 400g mandli, 100ml olivace, 150ml slunecnicovyho oleje, 4 spetky soli a lzice medu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út červen 12, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
Ja to jednou taky zkousel, dal jsem tam asi 30 ml olivace a malem sem se zeblil, jak to bylo hnusny
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út červen 12, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
Luster: me se kdysi povedlo umixovat arasidove jen s kapkou oleje (par ml) na 100g arasidu a bylo stejne jako z obchodu. Ale z mandli se mi uz nepovedlo v tom samem mixeru se stejnym mnozstvim oleje.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út červen 12, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Moocha napsal: | | YUDe, co ta sranda stojí? Já kupuju 90% 340g za 60kč |
tuším že tenhle stojí 75Kč. |
Kupuju ho za 65-67 Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 12, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
seva, cocman: ja to delal podle prvniho receptu, kterej na me vyjel na guglu a to podle Rena od "konkurence"  pise tam o mnozstvi oleje, ale uz tam neni mnozstvi mandli, takze v tom byl ten zasadni problem  ale jako ted jak to mam, tak spokojenost _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út červen 12, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Luster: tak uvažuju, že to mandlové máslo taky zkusím, doufám, že se povede :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|