|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JoanL

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
Ač si.máslo dělám sám, tohodle beru 20 sklenic :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
tak mám doma 6x Smooth a 1x Crunchy
95% v crunchy a 93% v smooth a chutná to vážně jako arašídový máslo, pecka  Takže kupujte
O něco víc mi teda chutná Peanut Butter Creamy od Stilla dolce, ale to bohužel nevím, kde sehnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 11:26 am Předmět: |
|
|
jj minule bylo hodne levne ... ale zbyly pouze s kousky arasidu - radeji mam bez ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
koupil sem na zkousku 4 a musim teda rict, ze je vyborny  chutove mi pride nejpodobnejsi M&S s tim, ze je asi o trosku min sladky..
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
tak už jich mám doma 30 :-) snad to vydrží alespoň 3 měsíce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Morwinyon napsal: | | tak už jich mám doma 30 :-) snad to vydrží alespoň 3 měsíce :) |
nějaká speciální reakce od osoby na pokladně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
Neskutečně jsete mě namlsali.
Ještě nikdy jsem burákové máslo nežral, jdu si ho dnes koupit do Lidlu a jak to budou vyhozené peníze, všechny vás vykuchám _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Morwinyon napsal: | já to bral na dvakrát :-D ráno a teď, ale moc jsme si nepomohl, byla tam stejna prodavačka :-D jen se smála, že prý to teď nějak zachutnalo :-) tak říkám, nj relativně zdravej tuk a lepší než se s tím patlat doma :-D jako za tu cenu je o dobrý, ale ostatní másla si raději udělám sám |
Jo, takže arašídový máslo, který je relativně lehký na udělání, si kupuješ, ale třeba klasický živočišný máslo si doma tlučeš ze smetany sám, nebo co?
| Bombay napsal: | Neskutečně jsete mě namlsali.
Ještě nikdy jsem burákové máslo nežral, jdu si ho dnes koupit do Lidlu a jak to budou vyhozené peníze, všechny vás vykuchám |
Mně chutná sladší verze víc, než ty slaný teda. Když nad tím tak přemýšlím, tak si asi koupím arašídy a udělám si doma svoji sladší verzi, která je pak k mlíku jak dělaná. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem v Lidlu a burákový máslo jsem tam vůbec nenašel, hledal jsem v oddělení džemy-nuttely-marmelády... Ono to asi bude na nějakém spešl místě s emerickou vlajkou co  .. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|