|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wescoast

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:51 pm Předmět: |
|
|
A ty jejich másla se s těma co se prodávají v ČR nedají srovnat vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 12:08 am Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | A ty jejich másla se s těma co se prodávají v ČR nedají srovnat vůbec. |
No. Co se týče výběru a nabídky značek, je to tam rozhodně lepší. Ale chuťově mi to zase o tolik lepší nez u nás nepřišlo, složení jsem bohužel nezkoumal. Takže rozdíly tam budou, ale ne markantní. Asi i dost záleží, na jakou značku se natrefí. Já během svého cestování ochutnal celkově asi 6x400g burákových másel od různých výrobců. Některé byly hnus, některé výborné. Měly tam i Skippyho, co si tak pamatuju .
edit: takhle to vypadá v regále v Kalifornii
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 1:02 am Předmět: |
|
|
Ja mel doma ted to uplne dole mezi Jiffem a Skyppim, ale nevim jak se jmenuje, mas tu fotku v lepsi kvalite? Da se to precist? Kamos byl ted v Las Vegas a ja mu nedokazal napsat ktery presne chci....
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | Ja mel doma ted to uplne dole mezi Jiffem a Skyppim, ale nevim ..... |
Jo, pošlu max do zítra. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem úspěšně zapomněl na tohle peníze luxující boží dopuštění a už tejden tu čtu o burákovým másle... osud ale asi nechce, abych ho měl, ptz jsem letěl se slinou do Tesca pro mýho oblíbenýho Skippyho a oni ho už asi nevedou nebo co _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
lžička burákového másla do tvarohu, aaaaa  máslo si teda dělám domácí, na přípravu je to lehké a aspoň mám přehled, co to obsahuje... v mém případě 100% čistě jen buráky..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
westcoast - odkaz na stažení fotky full resolution: http://ulozto.cz/x8qi6yM/sam-0971-jpg _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
nezkoušeli jste někdo dělat domácí arašídové máslo? jsem to jednou zkoušel z těch solených tesco 500g za 26,90,-  oklepat z nich tu sůl nebo omýt a vysušit, rozmixovat a špatný to nebylo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| holota napsal: | nezkoušeli jste někdo dělat domácí arašídové máslo? jsem to jednou zkoušel z těch solených tesco 500g za 26,90,- oklepat z nich tu sůl nebo omýt a vysušit, rozmixovat a špatný to nebylo :) |
Ja nad tim uvazoval, ale proc je vlastne mixovat, sak se daj jist normalne jak jsou. Jen je zbavit soli.
BTW nevite nekdo jestli a kde se prodavaj loupany prazeny nesoleny ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
BTW nevite nekdo jestli a kde se prodavaj loupany prazeny nesoleny ? |
K&K je delaj, v globusu je maji urcite, a podle me ve vetsich obchodech budou k sehnani.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
BTW nevite nekdo jestli a kde se prodavaj loupany prazeny nesoleny ? |
Kaufland. STILA natura - NATURAL PEANUTS -100g. Obal na půl modrý a napůl foto oříšků a je tam přeškrtnutá solnička. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Grimley: Skippy od minulého týdne v Tescu skončil : ( Koupil jsem poslední tři modré a už prý nebudou...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
| HerrThomas napsal: | | Grimley: Skippy od minulého týdne v Tescu skončil : ( Koupil jsem poslední tři modré a už prý nebudou... |
Cože? tohle mi ani neřikejte krom tesca má skipyho už jen albert ,nebo ještě někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|