Dneska jsem šel opět na váhu a pěkně mě to dneska nasralo. Stoupla si tam i ženská.
Začali jsme zhruba stejne hrotit trenink a stravu :) (od 10 dubna)
Ja uz sem tak spokojenej, ze me konecne zacaly lezt žíly, bachor splasknul a na dnešek sem fakt nebyl připravenej. Popichoval sem ženu, že tam bude mít tak 24%, já 23.8% a tudíž, že budu machrovat, že mám mín nez ona
žena:
178/58kg
tuk - 15.1%
voda - 62.2%
3x sme to měřili a pořád to stejné.
Seru na to, neexistuje spravedlnost, má ješitnost utrpěla ránu
Vicemene tento tyden vše odjete, tak sem si rikal, ze neco zkusim, takze jen PC+PP a tu silenost z Draperovyho videa.
Chce to teda hooooodne pilovat techniku, sem v tom strasne nestabilni, je to citit.
Něco mám natočenýho, zda se to dá publikovat nevim, je to z takovyma chybama, že se me to samotnemu nelibi.
Mam ale jednu velkou omluvu, zapomel sem si doplnky na cvicení, proto jsou vykony tak mizerné
Všechno
Dneska jsem si rikal, že dáme vše, sice to trvalo dele nez bych čekal, ale i přes to super trenink.
prsa - bench
10x20 10x40 12x60 10x100
10x120
10x120
10x120
5x120
10x100
Myslel sem, že dam 5x10x120 nedam :) je to proste moc
dřepy
po včerejšku je ještě cítím
8x20 8x60
5x100
5x100
5x100
5x100
5x100
MT
8x60 6x100
5x110
5x110
5x110
5x110
5x110
5x110
U tohodle jsem se rozjel, ani neivm proc
vč ve stoje - biceps
rozcvičení a muj malej PR, proste to nejak sedlo
5x60
5x60
5x60
5x60
5x60
5x60
5x60 - na krev, ale dal
z toho mam radost, tolik opaček, pro me super
kliky na bradlech - triceps
tady sem myslel, ze uz to nebude dobrej napad :)
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
Tolik jsem toho jeste taky nedal, dneska to sedlo, spis tim aerobnim tempem
Nejdřív dnešní tréning - pěkný! Jestli máš u benche pauzy minutu, tak dát 5x 10x 120 by bylo fakt tvrdý
Kliky na bradlech =) neudělal bys příští tréning pro mě sérii s max. počtem opakování, pokud teda pojedeš zas s těma vysokejma váhama a pak schodit a maxko.
Teď k videům: technika přemístění - bez dynamiky, je špatná, ale tak to budeš trénovat dlouho. Co ale vyřešit hned je zvedání pat při dřepech - to prostě nesmíš dělat.
U Push pressu (i s 90kg) nepropínáš ruce, to víš? :D A zpevni zadek + střed těla, pak zvedneš víc.
Ty přítahy - tam je moc variant cviku. A každá na něco jinýho. Začal bych tím, jestli to cvičíš pro trapézy/ boční delty / dynamiku pro třeba PC ... v prvních dvouch variantách to chce kontrolovat váhu a třetí je celkově špatně.
a Kdo je ta holka v oranžovém tričku (černé vlasy? =) )
Arnie, však si nelockol ani jeden pushpress pri stovke a ani 90ke, to by som si ja napísal do logu 90 x 0 (4x nelocknuté) a 100 x 0 (2x nelocknuté), inak super kvalita videa, si pekná ozruta, to sa musí uznať, je tam teda parádna hmota ako na rukách, tak ramenách, trapézoch + som si pozrel aj tie čelňáky, hĺbka nič moc veru a to predklánanie dozau/dopredu fixni, klesaj najprv kontrolovane v bokoch, zadnou časťou a až potom zapoj kolená.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Kluci nademnou maji pravdu, na tomhle je vazne potreba jeste hodne zapracovat. Jo a jinak myslel jsem, ze kdyz pises PC+PP, tak ze PC je u kazdeho opakovani, na videu je jen 1xPC a pak uz jen PP, coz je lehci. Jinak jeste jsem si vsiml, ze se ti dost rozjizdi lokty, tlacil bych je vice dopredu. Naucil jsem se to nedavno a docela mne to na vykonu u vyrazu pomohlo.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Taky jsem si všimnul,že při dřepu zvedáš paty. Já to dřív taky dělal,ale už jsem to naštěstí odboural. Ostatní si netroufnu hodnotit,asi taky dělám podobný chyby.
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
arnoste pri tych drepoch ides strasne na spicky a dvihas paty. To je fakt strasne zlo...
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Ja vedel, ze to sem davat nemam. Zadny obhajovani mate pravdu, jen podotknu :)
PC+PP 90 a 100 ja naspal ze to stalo zahovno, nikde sem nenapsal ze je to ok, naopak poradne precit napsal sem ze to nebylo locknuty i popisku u videa.
Duvod, po ty kravine co sem zkousel od Drejpra sem na to nemel a rikal sem si ze se dorazim. Ty kraviny jsem jel 5 serii ona to vazne neni prdel.
ad ty paty a spicky, u toho cviku je to nahovno. Kdyz jedu jen drepy udelam si postaj a je to. U tohodle je potreba kombinovat a neprisel sem na to jak to regulerne jet.
Draper - ja to rozlisuju je potreba to cist :) pokud jedu vse pc+pp uvadim to u kazde seriee. ANO sem horznej osravač ale zatim na vic fyzicky nemam
Locknout ruce nahore me dela problem. Kdyz to reknu laicky pokud to jen pomalu vytalcim (viz 60kg), je to ok, jakmile si to "nadhodim" malem se me urvou laty, strasna bolest, nevim co delam spatne a neprisel sem na to.
A rikam to porad, stabilita, technika, panove ja na tom makam, za mesic nechtejte po me zazraky, dat to sem musim, prave pro kritiku, kterou me tady pisete, za to samo dik. Aspon ten log neni fadni jen o cislech ne ?
GURUHONZA - pomaljec me to asi mysli :) Mam proste priste natocit, kolik udelam max opakovani na jeden zatah (kliky) ?
Tu pani neznam, ja kdyz cvicim mam svuj svet, me zensky nezajimaj, ne nejsem divnej, proste me, je fuk kdo tam je, jedu si svoje tot vse, nikoh kolem nevniímam. Nezklamu te Dušín zna kazdou zenskou takze bych se nedivil, kdyby ti rekl jmeno i jeji telefon
( kdybys nerekl ze tam je ani sem si toho nevysimnul )
Já si jí všiml proto, protože půlka videa bylo navlíkání bandáží :D Tak jsem sledoval tu ženskou s extrémně dlouhejma vlasama :D
Nic natáčet nemusíš, spíš mě zajímá tvoje úroveň svalové vytrvalosti u cviku, kterej máš hodně nadprůměrnej, protože děláš solidní počet opakování s vysokou přidanou zátěží. Mohlo by ti to parádně napumpovat kozy, že pak nebudeš mít potřebu jezdit peck-deck ;)
A je dobře že si to sem dal, právě tyhle chyby souvisí s tou stabilitou. A pokud jedeš komplex s 60kg, tak tam máš čas i prostor si ten postoj změnit, aby si mohl vše odjet technicky správně. Třeba ten problém s chozením na špičky je docela nebezpečnej a o to víc, když to jedeš u cviku, kterej je brutálně vyčerpávající.
Já myslím, že to je dobrý, tyhle komplexy se mi zdaj technicky hodně obtížný, není to taková sranda to vychytat; já osobně si na to zatím ani netroufám. U těch přítahů velké činky bych doporučoval trochu širší úchop, je to šetrnější na klouby; podle mně by stačila i nižší váha, abys nezapojoval záda a ani není nutný to tahat tak vysoko.
Jen me zajima, vim, ze je to technicky samozrejme spatne jit na špičky, ale mluvite o tom jako u silenym zlu.
Mam to brat tak, ze tam hrozi nejake extra zraneni, nebo slachy bo co ?
Kua to je vyzva (me by to bodlo, kuli vysvetleni), nechcete nekde udelat srazek. Me je to jedno klidne Kutna Hora, Klidne Brno, Jihlava, Chrudim, Hradec, Pardubky, vse je pro me solidne dostupne.
Draper - ja to rozlisuju je potreba to cist :) pokud jedu vse pc+pp uvadim to u kazde seriee. ANO sem horznej osravač ale zatim na vic fyzicky nemam
Locknout ruce nahore me dela problem. Kdyz to reknu laicky pokud to jen pomalu vytalcim (viz 60kg), je to ok, jakmile si to "nadhodim" malem se me urvou laty, strasna bolest, nevim co delam spatne a neprisel sem na to.
A rikam to porad, stabilita, technika, panove ja na tom makam, za mesic nechtejte po me zazraky, dat to sem musim, prave pro kritiku, kterou me tady pisete, za to samo dik. Aspon ten log neni fadni jen o cislech ne ?
Mne je to jedno, jestli jedes PC+PP nebo jen PP, ale on je to docela podstatny rozdil jet PC s PP, takze jsem si predstavoval trochu jiny cvik, tohle je proste jen PP. A nevidim, ze to nekde rozlisujes :)
Jinak jsem jsem psal, mozna zkus o folus uzsi uchop a tlec lokty dopredu, opravdu to pomaha. Nedavno jsem se tim inspiroval v CIZOVE logu a zlepsuji se na tom cviku lepe nez na jekem koliv jinem. Zapojeni spodku a stredu tela je dalsi vec, pokud by ta sila a dynamika sly z teto casti tela a nespolehal jsi na silu ramen, kterou mas velkou, tak by se ti to lockovalo mnohem lepe.
Samozrejme chapu, ze to cvicis teprve mesic, ale mozna prave proto se nema cenu poustet do velkych vah, zacit na nejake rozumne a postupne se snazit zatez zvysovat. Ja take u techto cviku pridavam treba jen po kile, ale porad pridavam. To co bylo minule nebo predminule tezke, je dnes uz lehci, takze zase muzu zkusit kilo pridat, treba jen do jedne serie, to same priste nebo prespriste, jenze ty na to jdes moc hrrr :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru