Dřepy
10x60kg
5x100kg
3x130kg
3x2x150kg -pomalé negativky, sedal jsem si do toho po milimetrech
10x70kg atg, dynamicky
5x70kg atg, stopky
Snožování
15x55kg
12x80kg
12x80kg
12x80kg
-pěkně s podržením, v SS s předkopáváním
Předkopávání
15x45kg
15x70kg
15x95kg
10x115kg
Zakopávání v leže
15x30kg
10x40kg
10x40kg
10x40kg
Výpony na lýtka v sedě
20x25kg
20x50kg
15x75kg
10x100kg
5 min pás, 5 min kolo, strečink
Parádní trénink, dřepy sedly krásně, jsem fakt rád, že jsem ten systém změnil, protože máme ještě nějakých 6-7 týdnů do maxek a cítím, že tímto z toho vymáčknu nějaká pěkná čísla Zítra záda-mrtvoly a triceps-dotlaky
Spokojenost, zítra po práci ramena, dám nějaké pushpressy, na to se těším, sice mi ty tlakové cviky moc nejdou, ale těším se Tím zakončím tento týden a od příště zas něco přidám
Třetí den na 0-50g sacharidů, byl jsem fakt blbec, že jsem se na to chvíli vykašlal, tolik energie co mám teď, to jindy nemám, mě ty sacharidy-cukry prostě nedělají dobře, nejvíc síly mám vždy na nízkých hodnotách, takže to tak budu držet ted dlouho, až na ty Vánoce si dám na co budu mít chuť, ale ne víc jak 2-3 dny
Už ať je pondělí, těším se na benche, ať to tam pěkně lítá! Zas něco zkusím přidat, do února ještě nějakej ten čas, tak z toho musím zkusit vytěžit maximum! Co se týče stravy tak tento týden celý striktně, každý den tak maximálně 50g sacharidů, víkend nechám tak + - 100g, možná ani ne a od pondělí zas 0-50g
Ty nizky sachry jsou proc? mozna jsi to tu nekde psal , ale uniklo mi to
Jak se ti na tom funguje v praci, kdyz jsi cely den na nohach a jeste k tomu pak cviceni?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Už to tak jedu zhruba od začátku roku 2015, zkusil jsem to a úplně jsem se v tom našel, maximálně mi to vyhovuje. Zjistil jsem, že maso-bílkoviny mě zasytí mnohem více, než když si dám nějaké sacharidy. Cítím se tak mnohem lépe, nejsem vůbec unavenej (což se mi u sacharidů-a nejen rychlých, stává) a hlavně, což je pro mě v tomto tréninku nejdůležitější, mám mnohem více energie-síly. Když se podíváš (nemusíš, řeknu ti to) pár tréninku zpět, před tím novým plánem co jsem si ted vymyslel, tak tam jsem chvíli na tu stravu kašlal, jedl jsem těch sacharidů až moc a vůbec mi to nevyhovovalo, málo energie, větší únava, vše špatně.
Proto to tak teď držím, těch 50g mi úplně stačí. Většinou tam dám jen nějaké ovoce a zbytek jsou sacharidy, co jsou v zelenině, tvaroh a tak Funguje je se mi na tom skvěle, hlavní je, abych tam zhruba každé ty 3-4h dal nějakou bílkovinu, maso, zeleninu, to mi dodá dostatek energie, dodržovat pitný režim a pak po jakkoliv těžké 12h práci jsem schopen odjet i těžký trénink.
Snožování, výpony na lýtka v sedě, sisi dřepy, čelní dřepy
Neni teď moc zapisovat, dost práce, ale od příštího týdne to zas povedu trochu zodpovědněji Tréninky každopádně jsou, jídlo držím pořád stejně, teď už tak 10 dní ty sacharidy okolo 50g
Už to tak jedu zhruba od začátku roku 2015, zkusil jsem to a úplně jsem se v tom našel, maximálně mi to vyhovuje. Zjistil jsem, že maso-bílkoviny mě zasytí mnohem více, než když si dám nějaké sacharidy. Cítím se tak mnohem lépe, nejsem vůbec unavenej (což se mi u sacharidů-a nejen rychlých, stává) a hlavně, což je pro mě v tomto tréninku nejdůležitější, mám mnohem více energie-síly. Když se podíváš (nemusíš, řeknu ti to) pár tréninku zpět, před tím novým plánem co jsem si ted vymyslel, tak tam jsem chvíli na tu stravu kašlal, jedl jsem těch sacharidů až moc a vůbec mi to nevyhovovalo, málo energie, větší únava, vše špatně.
Proto to tak teď držím, těch 50g mi úplně stačí. Většinou tam dám jen nějaké ovoce a zbytek jsou sacharidy, co jsou v zelenině, tvaroh a tak Funguje je se mi na tom skvěle, hlavní je, abych tam zhruba každé ty 3-4h dal nějakou bílkovinu, maso, zeleninu, to mi dodá dostatek energie, dodržovat pitný režim a pak po jakkoliv těžké 12h práci jsem schopen odjet i těžký trénink.
Měl bych to zkusit, ale jsem línej. Je pravda že v létě když držím dietu a mám sachrů míň, cítím se čilejší. Dával jsem to za vinu létu, koupání, ježdění na kole atd. Teď v zimě, když je mlha je přece jenom nálada na spaní. Ale možná to těma cukrama bude.
Jestli to na low carb držíš zatím jen pár tréninků, pozor na to. Tělo má dost setrvačnost a vycuclej můžeš začít být i s docela velkým zpožděním. Sám jsem vyznavačem low carb a velmi mi vyhovuje, ale i pro ty moje srandovní tréninky musím občas přidat trochu cukrů, jinak jsem chcíplej druhej den po tréninku a celkově to jde pak z kopce.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Drzi se me to jak kliste, v sobotu mi bylo celkem dobre, tak jsem to lehce zkusil, ale druhej den na novo.Dam ted do Noveho roku klid a snad uz pak bude od toho pokoj.BW 78kg.
Tak nastesti uz je muj stav takovy, ze se da normalne fungovat, nejake lehke nachlazeni neresim, takze zitra Novorocni trenink!!!
Vsem Vam preji vse nejlepsi do Noveho roku, ale necekejte, ze vse bude lepsi, bude vse takove, jake si to udelate a co pro to udelate, aby to bylo lepsi :))
Dale Vam preji at se Vam v Novem roce dari nejen na poli sportovnim, ale i osobnim :))
V neposledni rade Vam preji hlavne zdravi, ackoliv ho spousta lidi bere jako samozrejmost, neni tomu tak, o zdravi se musi pecovat a kazdy by si ho mel vazit! :) At se dari a uvidime se tu spolu i v roce 2016.
Tak prakticky po dvou týdnech necvičení jsem si dal Novoroční fullbody, nijak jsem to nehrotil, jen tak si zpříjemnit ten den Od pondělí zas konečně trochu vážně, a snad zas bude zdravíčko sloužit co nejdéle
Bench press
10x30kg
8x50kg
5x60kg
20x3x70kg
10x60kg
-pracovní série prakticky "bez pauz", točili jsme se se sparingem ve velkém tempu, pauzy max 30s, spíš míň
Rozpažování s JČ mírně hlavou nahoru
10x10kg
10x14kg
10x18kg
10x22kg
10x25kg
Tlaky na stroji LAX
12x28kg
12x32kg
12x36kg
12x44kg
15x32kg
Upažování v leže na lavičce
20x3kg
15x4kg
12x5kg
-trochu na doťuknuťí zadních deltů
Po dlouhé době zas zapíšu nějaký trénink a zkusím teď zapisovat zas trochu pravidelně Bylo teď míň času, dost práce a zařizování domácnosti, ale cvičím dál pořád ve stejném duchu, většinou minimálně ty 3-4 tréninky týdně Dnes zkouška většího objemu na ten bench, šíleně napumpované a bralo parádně, zkusím to teď tak chvíli, ať s tím trochu pohnu Zítra to dám i na dřepech, ať je trochu sranda
U výrazového tahu bych doporučoval činku položit na ramena, lokty tlačit víc nahoru a víc stáhnout široký sval zádový a zpevnit střed těla, zlepší se tím přenos síly z nohou. Ze stejného důvodu je lepší nezalamovat tolik zápěstí.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru