Biceps sa dá ojebať monštrózne. Keď idem koncentrované zdvihy na viac reps, tak mi umiera ruka pri 8kg jednoruckach. Ale nemám problém si cheatovaným zdvihom v sede s náklonom celého trupu nahodiť 50kg jednoručku na koleno
Jsou kladiva a kladiva, takto pokud ti jde o bic v poho, já jsem teda ale dělal jiné kdy jsem měl lokty u těla a celou dobu jsem držel zápěstí a ruku až k ramenu, kdy to bylo dost těžké v té střední a poslední fázi na předloktí a brachioradialisy. Ale zkoušel jsem i kladiva v lehčím předklonu jednou rukou, kdy to vypadalo podobě jak u tebe a tam jsem zase cítil perfektně biceps.
jo, to prvni nemuzu jezdit ve stoje - seka se mi na leve ruce coracobrachialis a rozhodi mi to potom rameno, triceps atd... takze tuto "technictejsi" variantu prave jezdim na skotovce (ted ne, protoze to nemam doma a v posilce jsem jednou az dvakrat za mesic) a ve stoje tyto mirne cheatovane zdvihy s vetsimi vahami
Dietu nakonec nedrzim kvuli tem bicakum xD Vymluva dobra... ale fakt to bere dost rege a jeste porad nejsem zahojen po minule, takze kladiva budou asi v nedeli nebo pondeli. Za poslednich 6 dni zadny airbike, chuze prumerne 36 min denne a prumerny denni prijem 3400 kcal.
Benc potesil, jako max. ted uz beru 120, po minideloadu budou tedy trojky s 95/petky s 90 pro nahnani objemu. Ty kladiva pujdou, jenom se poradne vzdycky nasrat a nebat se toho
10x90 by tak melo vychazet podle kalkulatoru, ale chapu, ze je to u high reps diskutabilni... nicmene mel jsem tam rezervu v obou seriich a v te prvni bych tech 12 imho dal v pohode - proto je 120 realnych. Je to ted mysleno vse bez stopek...
Me zarazi ten nepomer
Jeste v Dávných dobach kdy mi bench sel, jsem z 10*10*100 vytahl max 2*125
A ted tu mas dokonce jenom6*5*85 se stopkama, takze mi to prijde malo
A 12 opakovani ze by znamenalo +25%
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Ono to i vychazi tech 25 %, ale z cilove vahy... tj. ne 1.25*90 (coz je 112.5), ale spravne 90/0.75 (coz je tech 120, tj. 90 kg je 75 % ze 120 kg).
Jinak tech 10x10x100 teda moc nechapu, vsak na to musis mit maxko s tou stovkou kolik op.? Minimalne 15, ale spis i vice, ne? A to uz je zase max jinde nez 2x125...
Co se tyce tech 6x5x85, tak to nebylo ale vubec na krev, navic jsem potom dal jeste jednou 6x5x85 z mrtveho bodu (taky jeste relativne lehce)... mimochodem to mi ted hodne pomohlo ke zlepseni z treninku na trenink (plus nejspis i ty shyby).
Pri 10*10*100 jsem nezkousel vic, jenom se dostat na tech 10 a dalsi serie
Nemyslim, ze rezerva byla velka
Asi jako kdyz zvladas odbehnout 12km za hodinu v tempu 5min na km
Ale ani za boha zrychlis po 4:50
Co je bench z mrtveho bodu?
Tak to mas asi z toho CF, ze rychle "regenerujes" mezi seriemi, "normalni" clovek by to s 2x125 tezko odjel...
Ten mrtvy bod je to, kde mam nejvetsi problemy pri tlaku - cca tech 6 cm nad hrudnikem, proto jsem dal tlaky z pinu. Dnes jsem si vsimnul, ze se to posunulo trosku vys, takze budu davat bence se stopkou + tlaky z 6 cm + jeste o jeden pin vys a doufam, ze se mi benc hodne rychle hezky zvedne a brzo bude aspon 10x95
Tak to mas asi z toho CF, ze rychle "regenerujes" mezi seriemi, "normalni" clovek by to s 2x125 tezko odjel...
Ten mrtvy bod je to, kde mam nejvetsi problemy pri tlaku - cca tech 6 cm nad hrudnikem, proto jsem dal tlaky z pinu. Dnes jsem si vsimnul, ze se to posunulo trosku vys, takze budu davat bence se stopkou + tlaky z 6 cm + jeste o jeden pin vys a doufam, ze se mi benc hodne rychle hezky zvedne a brzo bude aspon 10x95
Jestli ti to pomuze, tak pak natoc nejake maximalni pokusy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru