bencove dotlaky - start cca 2 cm od tela:
3x100
3x100
drep:
8x110
obracene pritahy:
(stredni uchop, nadhmat, vyska osy jako na drepy, pritahy k hrudi)
10xbw+10
10xbw+10
10xbw+10
10xbw+10
upazovani s jc:
15x8
15x8
Nakonec nesplneno, ale aspon takto, 120 musim dat v lednu (2. 2. nastupuju do nove prace, do te doby relativne volno, ale uz si radeji nic neplanuju).
Pres svatky dam jeste mrtvolu a nejaky lehky benc... a vsem lamzelezum (i tem, co jim to moc nejde, protoze to trosku flakaji treba jako ja) PEKNE VANOCE!
edit: bw po treninku 100.8 (a uz nekolika jidlech atd.), takze bezne rano vazene by to bylo urcite do stovky
Naposledy upravil caukymnauky dne út prosinec 23, 2025 12:36 am, celkově upraveno 2 krát
diky, ale fakt az po novem roce, mam ted dost, porad jsem ty posledni treninky jel 90+% a trosku se bojim, abych si neco nenatrhl... ano, sice male vahy, ale i tak xD
Mě by to asi nedalo a pokud jsi to dělal včera, zkusil bych to zítra. Mě se takto během 5 dnů, podařilo jít u militarko o 5kg nahoru z totálního grinderu na totální grinder :D Ale tak i tak, chybí strašně málo, jestli to nedáš tento rok, první či druhý týden v lednu to je určitě možné a to i s rozumným tréninkem.
ja to hecovani chapu a diky za nej hosi, ale fakt uz to prepaluju dlouho a kdyz jsem minule u bence slysel z ramene zvuk trhajici se latky (takhle lidi vetsinou popisuji, kdyz si neco urvali), tak jsem se zarekl, ze i kdyz mi nakonec nic neni, tak ty bence proste chvili necham volneji (ale trenink jsem dojel, vcetne tech dotlaku, ktere jsou tradicne totalne na krev)
obracene pritahy:
(stredni uchop, nadhmat, vyska osy jako na drepy, pritahy k hrudi)
10xbw+20
10xbw+20
10xbw+20
10xbw+20
drep:
10xbw
20xbw
50xbw
Mrtvolka zajimava - nejaka sila tam je, ale jezdim to tak malo, ze ani poradne nevim, jak si k tomu presne stoupnout, jak drzet zada atd. Jeste par bych jich asi dal, ale pockam, nez si to trosku najedu se 130 az 140 (pokud se k tomu teda dostanu). Druha desitka na benci na krev.
Co se tyce bw, tak jsem zacal trosku premyslet co a proc jim a mozna to jeste trosku samo spadne. Na Vanoce se to tak prehanelo s jidlem, az me to dovedlo k urcitym uvedomenim
edit: a jeste jak jsme se bavili o te ose - sledujte, jak se to prohupuje, tato osa je mekka jak prase, tak se pak divim, kdyz prijdu nekam do fitka.
Je to jakysi stronggear, co by mela byt "vhodna na powerlifting a lehci vzpirani" - ale dost pochybuju, ze by to zvladlo treba 250 kg bez ujmy. Coz sice stejne nebude muj pripad, ale powerlifting my ass
k tomu mam jeste dve poznamky:
1, vsimni si, jak jsem si po druhem op. preslapnul - to potom hned zlehklo, protoze si telo naslo lepsi postoj
2, celou dobu me tak bolely prechody kycli a spodnich zad, ze jsem dal radeji jenom tech 5 a nehrotil to :D
samozrejme obe veci by resil pravidelny castejsi trenink mrtvoly vcetne lehkych treninku atd.
Ako pekne ťaháš, to teda hej a tá osa zas nepruží nič extra, deadliftky sú iné gumy, hehe.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru