Nie sme už najmladší, kúp si 5mm SBD a máš len ľahulinký streč efekt, netreba hneď Inzery za 200.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ty předklony není potřeba s úplně nataženýma nohama, mrkni na good mornings a snaž se, aby tě pak pálily hamstringy, pokud víš, tak sorry.
návleky jsou dobré, že prohřejí kolena a lehce je fixují, pokud nejsou úplně stabilní, silnější a pevnější pak vytvářejí i znatelný stretch efekt, u větších objemů a těžších sérií pošetří kolena.
Diky, panove, zacnu casem s nejakymi temi lehcimi.
Ta GMka tak jedu schvalne, zkousel jsem drive i mirne krcit kolena, ale takto mam pocit, ze staci minimalni vaha, krasne procitim hamstringy a ma to velmi blahodarny vliv na struktury okolo Nebo je tam nejaky specificky duvod, proc nejezdit SLGMs, ale jenom GMs?
Jinak tady video drepu 5x120, na konci uz zacal trosku predklon, jinak myslim, ze to relativne jde (vim, je tam butt wink, budu pracovat na odstraneni)...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Vyhovuje ti takto široký postoj? Já bych asi dal užší, přijde mi, že ti chvílema kolena cestujou ze strany ke straně. Buď to může být oslabenýma abduktorama (vnější rotace) nebo ti nevyhovuje šířka. Měl jsem stejný problém a přišel jsem na to, že nejvíc mi funguje úzký postoj, špičky mírně vytočené do strany nebo rovně a koleno je stabilní po celou dráhu. U čelního dřepu mám zase naopak trochu širší postoj.
A ještě jedna, nadechuješ se pořádně mezi opakováními?
Dik za feedback, jj, nadechuju se (mam trosku ADHD, tak jdu rychle, subjektivne tam ale vse stiham). Siroky postoj mi zatim vyhovuje, kolena vypadaji opravdu nestabilne, cele to vypada rozklepane, kdyz se ted na to divam.
Zkusim jeste natocit priste, mozna je to jenom nezvyk "na vahu", protoze vetsinou drepuju dost lehce.
Tezsi serie ted pojedu na min opakovani, abych si vse pohlidal a uvidime.
Podľa mňa solídny drep, sedí ti širsia pizícia, nohy necestujú, hĺbka s prehľadom.
"Conor Bless"
superset sklapovacky na rovne lavici + facepulls:
5x (10xbw+10xcerny miniband)
215 B, 340 S, 135 T, 8000 UI D3
Ramena zase pruser. Cely den jsem byl v jednom kole, ale i tak jsem neustale strecoval, rozhybaval atd., proste se snazil udelat maximum pro mobilitu bolaveho ramene... myslel jsem, ze je to v perfektnim stavu, ale pak pri rozcvicovacich seriich tlaku (i jenom s tyci) bolest jak prase . Dal jsem tech rozcvicovacich serek snad 10 a porad se snazil to nejak srovnat, jenze porad bolest.
Nakonec jsem zjistil, cim to je, a najednou uz zacala byt prvni opacka v seriich bezbolestna (pri dalsich uz se mi rozkurvil setup). Dostal jsem tedy skvely napad, ze pojedu tezke jednicky, jenze jak jsem trosku prilozil, tak jsem zjistil, ze se tem ramenum proste nechce nic tlacit, bylo to cele jakesi nestabilni. Myslel jsem tedy, ze tu problematickou fazi pohybu ojebu aspon pomoci pushpressu, jenomze pri negativce to zase bolelo. Pak jsem jeste intenzivne rehabilitoval, protoze uz jsem byl fakt zoufalej, a jak se to trosku zlepsilo, tak jsem dal aspon dve lehci desitky. Pozitri fyzio, protoze toto je tragedie (u bence obecne taky nemuzu uplne dobre zabrat).
Naposledy upravil caukymnauky dne pá říjen 27, 2023 11:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Hm, tak vcera jsem sel spat v pet rano a dnes mam o pul osme vecer uz snezene jidlo na cely den, skvely Asi pujdu rovnou spat, abych zitra pred fyzio stihnul fullbody.
tlaky vestoje:
(prvni op. kazde serie tlaceno "z mrtva" - cinka polozena nehybne na hrudniku, potom dalsi reps touch and go)
6x40
6x40
6x40
6x40
6x40
fyzioterapie
aerobka: chuze (vetsina do kopce) 45 min
205 B, 225 S, 75 T
Melo byt jeste bricho a vic zad, ale nestihacka. Nemuzu to docvicit ani jako druhou fazi, protoze mam dat dnes a zitra bez cviceni/cinek (fyzio rikala).
bencove tlaky v kleci, start 8 cm nad hrudnikem:
4x90
2x100 (+2x miss tretiho op.)
2x100
4x90
pritahy jc s oporou ruky:
10x42.7
10x42.7
10x47.7
10x42.7
drep:
5x100
5x100
5x100
5x100
predklony s natazenyma nohama:
10x50
10x50
10x50
10x50
upazovani jc:
15x8
15x8
15x8
15x8
bricho na bencovce:
10xbw
10xbw
10xbw
10xbw
180 B, 310 S, 150 T
U mrtvoly bych jeste jedno vydrel, mozna dve, ale taky mozna ne... benc se zacina velmi pomalu probouzet, problem je presne v tom miste cca 8 cm nad hrudnikem. Proto jsem tedy dal ty (do-)tlaky z teto pozice - jak videt, nedam na to vic, jak na kompletni benc. Cvicit to ale je pocitove jeste daleko horsi nez cely benc, telo to vnima jako totalne neprirozenou pozici pro tlak. Tak snad, kdyz to obcas pocvicim, tak by to mohlo hodit neco na ten slaboucky benc
Jinak ted budou dva dny volna...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru