Jsem myslel, že tempo rychlé, ale vlastně koukám, že to bylo v obou případech skoro o 200 metrů míň než posledně . Příště do toho šlápnu...
Ta vzdalenost zalezi hlavne na tom, jak moc velkou silou tahas a taky myslim v jakem rozsahu pohybu. Ja mam rozsah omezenej, ale o to vetsi silou taham a tempo je okolo 38. Pokud taham rychleji (zhuba okolo 45), ale mensi silou, tak uvesluju mene....Uplne nejidealnejsi je veslovat rychle, velkou silou a v co nejvetsim rozsahu pohybu a to jsou pak cisla a kdyz ma clovek stesti, tak to i prezije
Alespon tak jsem to vypozoroval, ze to s tou vzdalenosti funguje.
edit. jinak pekne vyukove video
No...no právě .
Já do toho někdy ani moc netahám, intenzivně valím, ale moc nezabírám (se asi nějak podvědomě šetřím nebo co), taky mě z toho bolí spíš nohy . Ale jako baví mě to děsně...
Nohy pouzivam minimalne, takze ty necitim vubec, jen me casto mrtvi prdel
Kdyz jedu 10minutovky, tak do toho dam mnohem vic nez kdyz 30minutovky, tak se pak taky podvedome jakoby setrim, aby me vystacila energie na celou dobu. Nejlepsi je posledni minuta, kdy mam nejaky deficit a snazim se ho dohnat, tak do toho dam vsechno a jsem jak v tranzu.....proste kdyby vedle me vybouchla bomba, tak si toho asi ani nevsimnu
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nohy pouzivam minimalne, takze ty necitim vubec, jen me casto mrtvi prdel
Kdyz jedu 10minutovky, tak do toho dam mnohem vic nez kdyz 30minutovky, tak se pak taky podvedome jakoby setrim, aby me vystacila energie na celou dobu. Nejlepsi je posledni minuta, kdy mam nejaky deficit a snazim se ho dohnat, tak do toho dam vsechno a jsem jak v tranzu.....proste kdyby vedle me vybouchla bomba, tak si toho asi ani nevsimnu
Tak to máš dobrý, já se u toho celkem nudím. Kdyby tam nebyla televize tak bych asi musel čučet do zdi, no ale zase bych asi víc ujel .
Nejvíc mě štve, že si přitom nemůžu utřít pot, to je hrozný .
Ono jak tahas, tak tam prijemne proudi vzduch, coz te pekne ochlazuje, takze s potem pri veslovani problem nemam, ale jen skoncim, rucnik nestaci nasavat. S cim mam obcas problem je, ze me tece z rypaku a nemuzu se vysmrkat....Televize by me rusila, vlastne kdyz vesluju, tak na me nesmi nikdo mluvit, jinak okamzite vypadavam z koncentrace :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ono jak tahas, tak tam prijemne proudi vzduch, coz te pekne ochlazuje, takze s potem pri veslovani problem nemam, ale jen skoncim, rucnik nestaci nasavat. S cim mam obcas problem je, ze me tece z rypaku a nemuzu se vysmrkat....Televize by me rusila, vlastne kdyz vesluju, tak na me nesmi nikdo mluvit, jinak okamzite vypadavam z koncentrace :)
Ale vždyť ten vzduch jde na druhou stranu .
Si řekni Aikonny, ona by tě určitě ráda obskočila a utřela kapesníčkem nosánek .
Ale vždyť ten vzduch jde na druhou stranu .
Si řekni Aikonny, ona by tě určitě ráda obskočila a utřela kapesníčkem nosánek .
ja nevim, treba se odrazi od zdi, ale me osvezuje pekne :)
Jo Aikonny ta ma ted cas, tak by me mohla chodit davat pekne brckem napit, coz by behem te pulhodiny taky nekdy bodlo a utirat nosanek, kdyz by bylo treba Jen na me nemluvit, respektive klidne mluvit, ale necekat odeme odpoved to plati pro vsechny
Dneska nezvykle večer a síly bylo více . Jinak se začínám se školou dostávat do časovýho presu a velkýho stresu, tak kdybych se zbláznil...
Na cvičení moc nejsou myšlenky, ale makám stále pilně...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru