Brněnský minisraz na počest Arnie One

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Brněnský minisraz na počest Arnie One  Úvodní stránka -> Ostatní -> Brněnský minisraz na počest Arnie One
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 3:37 pm    Předmět: re sraz Odpovědět s citátem

tak plzenšký pekáč a pěkná cvičba s prasatkama :)

bylo to moc fajne :) hlavne nas vsechny pobavila opravd vtipná sprcha v B1F.

fotky prej budou večer a nějaky se docela povedly tak se taky těšim :)

byli jste fajne zlatíčka :)

a izmana sem tam jako většina vubec nezaregistroval...škoda mohl jsi na sebe upozornit :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Tracey

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky všem děkuji, ráda jsem vás všechny poznala a doufám, že se zase brzy domluvíme

Daymoonovi děkuji za společný trénink, Bosorce za úžasné proteinové tyčinky, všem ostatním za účast a za bolest bříška a mimický svalů z neustálého smíchu

A Smile04 za pochvalu fitka, od Tebe jsem to fakt nečekala
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Subjektivně jeden z nejlepších srazů, protože tak jako dnes jsem se dlouho nenasmál. Dvojice arnie a mirus, když jim ještě do toho přisolujeme je nezvladatelná :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:

A Smile04 za pochvalu fitka, od Tebe jsem to fakt nečekala

poprve sem to tam jen prošel pokraji...ten zadek tam uplně zaniká mezi tou přehršlí strojů a to bylo právě to co se mi nelíbilo :D...

více gum a prostoru na vzpírání a crossfit , méně zbytečných strojů
to je můj skromný názor :)...pro priklad uvadim že sem asi 5 minut hledal stroj na ramena jinak to tam je ok...že nikomu nezavazím když si tam vzadu házím s činkama :P

jo a toho spoluobčana co tam jel ten bench press asi s 200+kg rozsahu 2 cm na balon vyhodte nebo se vam tam zabije brzo :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
RAT

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy jste teda rychlí Já se přidávám a děkuju za skvělou atmosféru, bylo to moc fajn, ráda jsem vás viděla konečně naživo a těším se na příště

Izmane, to je teda super, že si mě pamatuješ... bohužel, kdyby mě ostatní až v Mamutovi neupozornili, vůbec bych nevěděla, žes tam byl...

Je pravda, že křeč v čelisti budu mít ještě tak týden A to jsem myslela, že všichni budou rozebírat techniku apod. a místo toho jsem se dozvěděla úplně jiný věci
Bosorka

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, nasmáli jsme se. Výborný sraz, dobře se cvičilo, skvělý bradla a pořádný jídlo..... akorát ty sprchy

Proteinové tyčinky
40g ovesných vloček
30g proteinu
20g arašídového másla
trocha vody
- vločky rozmixovat, vše zamíchat, umatlat do tvaru a do lednice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
madball

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
jo a toho spoluobčana co tam jel ten bench press asi s 200+kg rozsahu 2 cm na balon vyhodte nebo se vam tam zabije brzo :)

Zkoušel to pak bez jištění a taky na něm pak na bosu zůstala činka ležet a já to ani s ním málem nedal zpátky do stojanu.
Mě nejvíc uchvátila vynilová podlaha v šatně.
Zóna pro volnou váhu taky není špatná a podlaha pokrytá gumou je super.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Judson

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uz jsem taky doma.
Urcite to stalo za to, aspon vim trochu jak kdo vypada, dokonce i Izman (delal jsem vedle nej drepy).

Celkove me posika a bouchaci v ni namotivovaly, snad to chvili vydrzi, musim na sobe este moc moc makat.

B1F hodnotit moc nemuzu, nemam s cim srovnavat, krome tech desnych sprch s teplotnima sokama.

Az bude nekde davat spolecnou fotku tak tam napiste kdo je kdo, asi tak u poloviny si nejsem jistej.
Izman

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ze jste me vetsina nezapsali se nedivim cvicil jsem si podle sveho a je pravda ze pri tom moc komunikativni nejsem : (

Mam pocit ze jsem vedle Drapera predstiral cviceni s jednoruckami ale to nevim jiste.

Judson - no vzdyt rikam ze jsem vypadal jak vousata anorekticka baletka s pivasem :D :D (jo a s cinkou)

To ze jsem nebyl u Mamuta me fakt stve, protoze i kdyz se to nezda tak fakt dokazu sekladat i viceslovne vety.
No snad priste (a snad to nebude trvat rok)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Mam pocit ze jsem vedle Drapera predstiral cviceni s jednoruckami ale to nevim jiste.
Draper tam vůbec nebyl :-) Možná jsi byl vedle mě, ale měl jsem oči plný potu, tak nevím :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Izman

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Izman napsal:
Draper tam vůbec nebyl :-) Možná jsi byl vedle mě, ale měl jsem oči plný potu, tak nevím :-)

Hm tak to jsem asi uuuuplne mimo

Co se tyka potu to mi ani nemluv :D to me nadchlo tak bylo to ze tam bylo relativne teplo, prost jsme se nemusel zahrivat tolik jako u nas v posilce. I kdyz pak se nedivim ze Draper tam musi mit ty tricka 4 :D a dva rucniky.

Jako co se tyka cviceni luxus a jsem nadsenej, co se tyka komunikace z me strany vazla, ale ja pri cviceni nekomunikuju skoro vubec. Pak jsem se musel zdejchnout do prace. Ale jsem rad ze jsem se otocil aspon na to cviceni.
Poman

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil Poman dne so červen 02, 2012 8:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pratele, ted jsme dorazili, takze nebudu psat nic :) jde se na report a trideni fotek. Nase poznatky sesmolime jeste dnes.
Smile04

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Izman napsal:

neeeeee NEEEEEE JA SE Z VAS POSERUUUU xDDDDDDDDDDDDD

a ja myslel že vtipy už skončily :D

citace:
Pratele, ted jsme dorazili, takze nebudu psat nic :) jde se na report a trideni fotek. Nase poznatky sesmolime jeste dnes.

super moc se těšim na fotky...mohli by jste je zabalit nahrat někam na file server? třeba uložto?

jo a fotku ala ŽABÁK prosimtě dejte maximalně sem a pak ju smažte [/quote]
Tracey

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
neeeeee NEEEEEE JA SE Z VAS POSERUUUU xDDDDDDDDDDDDD

a ja myslel že vtipy už skončily :D

Taky jsem pro, aby se rozeslaly všechny, buď přes úschovnu nebo ulozto.

BTW. Litujte, že jste nešli lozit se mnou Kdyby si to někdo rozmyslel, stačí napsat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Brněnský minisraz na počest Arnie One Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: