|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: st duben 29, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
No je to tak, že si ze všech směrů bereme svoje.
Já jím celistvé, průmyslové nezpracované potraviny. Nejím cukr, lepek, laktózu (tu bych ale rád  ). A v rámci postupného zvětšování mé křehké schránky teď baštím dost (300+) sacharidů. To je vlastně paleo, akorát se sacharidy navíc.
Jsem zastánce toho, aby každý jedl tak, jak mu to funguje. Rád bych byl na LC HF (cítím se na tom skvěle a chutná mi), ale k nabírání svalů mi to prostě nestačí.
A Kulíšek dnes najela do ketózy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
HÝBÁNÍ
15 minut + stojky
ZVEDÁNÍ
TGU do polo
1+1/ 20 - 32 - 36 - 40
Biceps + triceps 5x10+10x32,5kg
----
Zítra pozvedy  je mi jedno co a jak, hlavně aby pozvedy šly
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 3:18 pm Předmět: |
|
|
HÝBÁNÍ
15 minut
ZVEDÁNÍ
Mrtvý tah (mix, no belt, nadhmat)
rozcvička do 5x160
3/ 180PR - 180 - 180
Shyby +24KB s výdrží
4 - 3 - 3 - 3
KB swing s 48KB
5x10
-----
Je tam!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Mrtvý tah (mix, no belt, nadhmat)
rozcvička do 5x160
3/ 180PR - 180 - 180
Je tam! |
prosím Tě, udělej nám radost a začni už nový cyklus... tohle není normální jinak samozřejmě bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
Aj ja chcem mat vlastneho Kuliska, co mi takto zlepsi vykony! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 7:24 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Aj ja chcem mat vlastneho Kuliska, co mi takto zlepsi vykony! |
ved môžeš, osobne tiež, keby ma raz mal niekto trénovať, tak neváham, ktorú zostavu si vyberiem, arena team jede! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 9:36 pm Předmět: |
|
|
Tak ja mam viacero takychto trenerskych favoritov, ale Kulisek je jednou z nich  Kaaaazdopadne, nech nema vsetky zasluhy, Moocha je ten, co maka, radost sledovat to raketove zlepsenie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 02, 2015 12:32 am Předmět: |
|
|
Vlku, udělám ti radost. Ty rozjezdy už byly dost na hraně  naštěstí jsem vždycky tlačil dost dlouho a ta činka se pomalu začla hýbat
Turku, Carabasi, však se domluvte a pojeďte třeba spolu. To by byl myslím super sraz vzdálených zvedačů
A samozřejmě všechno blahořečení a chvála patří Kulíškovi. Já to chci odjakživa stejně a odjakživa stejně makám. Je to to vedení, které se změnilo a které třeba na těch tazích nese ovoce :) Děkuju Pájko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 04, 2015 12:03 pm Předmět: |
|
|
PRIMAL MOVE
ZVEDÁNÍ
Benchpress
3/ 60 - 70 - 80 - 90
1/ 95 - 100 - 102,5PR - 105PR
Dřep
5/ 90 - 90 - 90 - 90 - 90
Dosedy (bedna +kotouče (20+5))
2/ 150 - 150 - 150
Benchpress na úzko hlavou hore
10/ 40 - 40 - 40 - 40 - 40
---
Achjo  já fakt nemám jinou možnost, než ty čísla na závodech dohánět tahem
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: po květen 04, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
Koukal sem na tvy tahy a jdou ti moc pekne  , taky mozna casem vyzkousim sumo, mozna by mi to tahalo lip nez klasikou, mam velkou prdel a asi i silnejsi nohy  . Silove sme na tom asi dost podobne, akorat ja vazim 92 kg  . Budes se chystat na nejaky zavody v liftu v nejblizsi dobe?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 04, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já mám právě nohy slabé jako holka a moc nechápu, že mi to sumo jde víc, než klasika  ikdyž pravda je, že jedu hybrid jak šířkou postoje, tak výškou prdele. Jedu takovou klasiku s roztaženýma nohama
Na závody v liftu se chystám už půl roku a další půlrok mě čeká. Pojedu na oblast 24.10 :) zatím to nevypadá moc nadějně, ale makat nepřestanu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 04, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
Taky doufám. Ty moje moribundusy mě asi brzdí nejvíc. Díky :) a založ log, ať taky můžu sledovat
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: st květen 06, 2015 9:03 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
Achjo já fakt nemám jinou možnost, než ty čísla na závodech dohánět tahem |
Tvl to sou zase kecy
už teď máš na pohodu 460 možna i 470 total... Před závoda začneš kumulovat intenzitu a pošleš tak 515+ což na první závody a tvůj věk bude paráda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|