Krásný trénink
U trhů jsem vyzkoušel takovou zvláštní věc, mít napnutý ruce v loktech při výtahu hned bylo 60kg pocitově jako 50. Až mě rozesmálo, že mi taková úplně základní věc nedošla dřív.
No a dřepíky jsou vlastně PR na 5x5 atg.
Video poslední série
Jestli mi někdo řekne, že to není atg a něco si nalhávam, tak budu fakt rozmrzelej je to točený z nízký výšky, tak to trochu klame.
ty fakt tohle je trochu pod paraelu . ..ATG je (podle mě teda opravte mě někdo jestli se mílím )že jdeš uplně až dolů co ti to flexibilita dovolí a hemstringy jsou pokud možno celé přilepené až na lítka a v dolní pozici je zadek cca 15 cm od země (u mě) . . takhle dělám front OHS . .
abych jenom neprudil , trh super já se dostal na 70 kg nedávno a to mám o spoustu kilo víc ale i navíc vlastně :D
Dovolím si vlastní fotku pro srovnání (stejnou hloubku dám i na oly dřep). Mám 185cm...
Jako promiň, ale už ti to psalo x lidí. Nechápu jestli jako nejsi schopný sebereflexe, nebo co na tom pořád nechápeš. Nic ti neupíráme, naopak bych řekl, že to je jediná možnost jak tě přivést k ještě lepšímu výkonu. Když ti to odkýveme, tak se těžko zlepšíš (v té hloubce). Nebo se na to ATG vykašli.
To na videu nejsou ATG ale normální dřepy pod paralel. Mě příjdou lehčí front ATG protože se tolik nepředkláníš, což je podle mě hlavní příčina toho proč už se níž neposkládáš (připadá mi to tak z videa).
Řídím se tím, co cítím. Když mám poměrně úzký postoj, tak je jasný, že se nedostanu tak hluboko, jako jiní s postojem širokým. Jak cítím hamy na lýtkách, jdu nahoru.
Řídím se tím, co cítím. Když mám poměrně úzký postoj, tak je jasný, že se nedostanu tak hluboko, jako jiní s postojem širokým. Jak cítím hamy na lýtkách, jdu nahoru.
Tak v tom případě jsi stejný zabedněnec jako ti, které jsi nedávno popisoval z návštěvy trenérského kurzu. To jste se tam hezky sešli
Zeptej se Kulicha...
Ano lýtka cítíš už na téhle hloubce, ale kdyby jsi chtěl, tak si sedneš mnohem níž. Se podívej na tom videu jakou máš díru mezi nohou a zadkem...
Už tě s tím otravovat nebudu. Nechápu tvůj přístup. Přeji hodně úspěchů při klamání sebe sama. My ostatní víme, že to ATG není
Naposledy upravil Vidlák dne ne leden 12, 2014 9:17 pm, celkově upraveno 1 krát
já teda s postojem užším jdu daleko hlouběji než s postojem širším a myslim, že to je tak u každého
Vidláku, nesrovnávej prosím moje atg-neatg dřepy s chlapem, co radí lidem, aby pili jenom destilovanou vodu
Právě u Kulicha jsem dřepal a povidala, že atg jsou. Tak ti nevím.
Jsou to pěkné poctivé hluboké dřepy, ATG je ale ještě o kus níž.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já nevim, poč tam vidim jenom minimální rozdíl Je tam rozdíl jenom v předklonu, který je stejně jako u čelního dřepu (obrázek výš) tak i u OHS znatelně nižší. Neumím si představit při zadním dřepu větší záklon dozadu.
Ok, poddám se všeobecnému názoru, začnu se stopkami.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru