chut na sladke

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - chut na sladke  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> chut na sladke
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daftruck

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
dogeatdog: Nechápu smysl toho se přes zimu zprasit...ty si nezprasíš jen svlj vzhled ale své tělo. Raději si dám 2x za týden něco na co mám chuť v přiměřeném množství a budu jíst normálně zdravě něž se prasit a pak držet dietu a ještě víc si škodit.

daftruck: No nízkými sacharidy...záleží jaké sacharidy jíš. Ja chuť na sladké nemívám protože mám sladké pravidelně ve zdravé podobě. Klidně si do jídelníčku zařaď třeba těstoviny nasladko nebo si dej jednou za čas zerocolu...nebo takové ty šumáky :D (Páč k ničemu jinému to není :D)

Pokud dostaneš chuť na sladké, doporučuji si koupit to sladidlo a dát si ho do tvarohu a nejíst to po lžičkách ale ..zní to nechutně..máchat si v tom prst :) Jo a ještě bych si do toho dala trochu kakaa. Zas takové zlo to není.

Vždycky ty sacharidy byli komplexní ale prostě ted příšlo období kdy ty jednoduchý cukry jsou silnější jak já
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daftruck napsal:
Merrao napsal:
dogeatdog: Nechápu smysl toho se přes zimu zprasit...ty si nezprasíš jen svlj vzhled ale své tělo. Raději si dám 2x za týden něco na co mám chuť v přiměřeném množství a budu jíst normálně zdravě něž se prasit a pak držet dietu a ještě víc si škodit.

daftruck: No nízkými sacharidy...záleží jaké sacharidy jíš. Ja chuť na sladké nemívám protože mám sladké pravidelně ve zdravé podobě. Klidně si do jídelníčku zařaď třeba těstoviny nasladko nebo si dej jednou za čas zerocolu...nebo takové ty šumáky :D (Páč k ničemu jinému to není :D)

Pokud dostaneš chuť na sladké, doporučuji si koupit to sladidlo a dát si ho do tvarohu a nejíst to po lžičkách ale ..zní to nechutně..máchat si v tom prst :) Jo a ještě bych si do toho dala trochu kakaa. Zas takové zlo to není.

Vždycky ty sacharidy byli komplexní ale prostě ted příšlo období kdy ty jednoduchý cukry jsou silnější jak já

Moje období, kdy jsou jednoduché cukry smíchané s tukem silnější než já, trvá už asi 30 let.
Jediné co mi pomáhá je únava. Když jsem unavený (skutečně unavený, třeba po celodenním výletu na kole), tak chuť nemám.
Grimley

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě před chutí na sladký pomáhaj žvejkačky ... takový ty od wrigley v tom balení po 12ti... v těch černejch krabičkách.. exotický ovoce Jinak když mám chut na sladký, představím si léto, plavečák a ty kundy tam v kontrastu s tlustejma lidma ...to mě vždy odradí od sladkostí
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimava predstava grimly ....

Btw. chut na sladké -> doporučuju třeba med apod. to je aspon zdrave ... nebo napriklad skusit sladidlo :)
Nevarine

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me pomáhá Coca-Cola light, okurka, jahody nebo taky protein s mlékem Ale ta představa bazénu s tlustejma lidma taky pomáhá
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Moje období, kdy jsou jednoduché cukry smíchané s tukem silnější než já, trvá už asi 30 let.
u me to bylo do nedavna stejny, taky sem si nejak neumel predstavit, ze bych se mel omezovat , ale kupodivu to de celkem lehce, staci pravidelne a kvalitne jist, navic se clovek cejti opravdu lip a kdyz te chytne nejvetsi chut na sladky, tak si vdzycky muzes dat dobrej protein, nebo cokoliv se sladidlem.. no a jednou za cas si dat prasecak)
Grimley

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samozrejme jsem to nemyslel tak doslova :D:D anebo ze by...:D
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

A čo si predstavujetě pod takýmto pojmom "zprasit se"? (Btw, na tento termín jsem pouze reagoval, nikoli jej vytáhl.)
Osobně nemám pocit, že bych si objemovou fází prasil tělo. Bohužel, nic účinnějšího na svalový růst než tvrdý trénink, hodně jídla a dostatek odpočinku neznám.
Takže se oklikou vracím zpět - pokud chci vypadat na léto, využiju zimu na objem (mírné zalití tukem) a na jaro to seknu.
daftruck

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už jsem to do*ebal, jak jsem nejvíc moch. Z těch přežíracích dnů mám zpátky 83kg ze 77 co jsem měl donedávna : ( (
cipinek

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daftruck napsal:
Tak už jsem to do*ebal, jak jsem nejvíc moch. Z těch přežíracích dnů mám zpátky 83kg ze 77 co jsem měl donedávna : ( (

Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daftruck napsal:

Jak dlouho ty tve preziracky trvaji, jak jsou caste a jak intenzivni? Ses si jistej, ze je tech 6kg tuk? Za jakou dobu jsi to nabral? Castecne je mozna take chyba v samotne diete, protoze pokud byla prilis tvrda a zhubl jsi moc rychle, tak je to jojo efekt v dusledku zpomaleneho metabolizmu.
Ted mas 2 moznosti, bud se vzchopit, udelat za tim tlustou caru a zacit znova a poradne a nebo rezignovat a vyzrat se treba na 150kg
daftruck

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
daftruck napsal:

Jak dlouho ty tve preziracky trvaji, jak jsou caste a jak intenzivni? Ses si jistej, ze je tech 6kg tuk? Za jakou dobu jsi to nabral? Castecne je mozna take chyba v samotne diete, protoze pokud byla prilis tvrda a zhubl jsi moc rychle, tak je to jojo efekt v dusledku zpomaleneho metabolizmu.
Ted mas 2 moznosti, bud se vzchopit, udelat za tim tlustou caru a zacit znova a poradne a nebo rezignovat a vyzrat se treba na 150kg

Začlo to ve čtvrtek minulého tejdne,pak jsem se přes víkend vrátil zpátky ke svému jídelníčku,pak zas pondělí,úterý nehorázný prasení, znova dva dny jsem se dokázal udržet ale přišel víkend a bum znova ta nepřekonatelná chuť na sladký.Těch 6 kilo jsem zhubnul během 3 měsíců a držel jsem se tohodle jídelníčku:

Snídaně: 100g ovesných vloček
200ml polotučného mléka
1 lžička kakaa na ochucení
1 lžička emco musli čokoládové nebo jiné musli
Ovocný čaj/rozpustná káva s mlékem bez cukru

Svačina: 1 celozrnná houska nebo kterékoliv jiné celozrnné pečivo
Kuřecí šunka 50g – 100g
Zelenina
Plátek eidamu

Oběd: Kuřecí/ryby/hovězí – 100gr
Těstoviny/rýže/kuskus/brambory – cca 100g
Zelenina

2. svačina: viz 1.svačina

Večeře: Kuřecí/tuňák/losos – 100g
Rýže/těstoviny/kuskus - 30-40g
Zelenina

2.večeře: Tvaroh odtučněný 250g
1 lžička kakaa na ochucení plus špetka skořice

Od zejtřka za tim chci udělat pořádně silnou tlustou čáru a zkusit se přes to přenést. I nám od zítřka začínají prázdniny,tak alespon budu mít na to všechno klid si to urovnat. No snad něco bude zadržovaná voda ale i přesto počítám s několika kilama navíc
Mablung

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Mablung napsal:
u me to bylo do nedavna stejny, taky sem si nejak neumel predstavit, ze bych se mel omezovat , ale kupodivu to de celkem lehce, staci pravidelne a kvalitne jist, navic se clovek cejti opravdu lip a kdyz te chytne nejvetsi chut na sladky, tak si vdzycky muzes dat dobrej protein, nebo cokoliv se sladidlem.. no a jednou za cas si dat prasecak)

U mě to je tak že jsem vždy na léto někam odcestoval, tam jsem zhubnul a když jsem se vrátil, tak jsem celý rok přibíral . Bohužel se v poslední době nikam moc nedostanu, takže mi už delší dobu tyhle "hubnoucí" výlety chybí. Uvidíme. Budu teď dávat výpověď, takže když nic neseženu do konce výpovědní lhůty, udělám si výlet do Thajska a zase bude nějakých 10 - 15 kg dole
Martinn24

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stravu nesmíte za žádných okolností porušit. Abyste byli pořád v top formě, tak to musíte držet neustále.
Marlowwe

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 3:49 pm    Předmět: re: chute na sladke Odpovědět s citátem

Já taky bojuju od malička s chutěma na sladký - čokolády, bombony atd.
Pěknej buřtík jsem byl. Pak sem začal cvičit a nechal jsem si napsat jídelní plán od výživové poradkyně. Nebylo to nic drastického, program byl na 3 měsíce s měřeními každý 2 týdny. Po třech měsících jsem zhubl 12kg tuku a něco málo i svaloviny (asi kilo) a něco i vody.

S chutěma mi poradila jíst bílý jogurt (kefír) s vlákninou- pšeničný, žitný otruby, ovesný vločky s klíčky (snižuje to glykemický index jídla- čili nějak pomáhá či ovlivňuje hladinu cukru v krvi. Jste pak plnější a máte i déle hlad). nejíst bílé pečivo apod. A opravdu to po dodržování dvou dnů fungovalo. Nechytla mě žravá, že se obleču a jedu si koupit něco sladkýho (jak nějakej feťák pro drogu).

Pokud si chci dopřát něco dobrého, tak si koupím takový ten ,,polystyren,, s čokoládovou polevou (neni asi ideální, ale lepší než sežrat tabulku čokolády na posezení. Co jsem dříve dokázal jedna dvě)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - chut na sladke Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: