|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: so září 04, 2010 5:39 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | CIZO my sme dovyrobili naší kládu jsou to zrovna dva dny a mam na tebe dvě otázky : z jakýho je to dřeva?my máme modřín, rozměrově je to jako tahle ale má asi 72kg tak tohle bude něco brutálního, čím to natíral?A jak sakra udělal ty úchopy? jsou to tři otázky ale snad zodpovíš |
1/ je to modrin, ale pozor, fotka zkresluje, ja myslel ze je to takova normalni klada, jenze ona ma realu v prumeru asi pul metru
2/ je to tusim nalakovane, cim presne nevim, ale zeptam se
3/ nemam tuseni, ale jsou udelany dobre _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: so září 04, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
ok ok asi to bude daleko větší, my máme podle ofic. rozměrů tj. průměr 31cm, ještě přiděláme tyče na nakládání, pokud má na to Honza nějakej dobrej nápad zkus to z něj dostat a říct, byl bych ti vděčen. Jinak my to měli super vymyšlený, úchopy trubka závitovka po hodině práce jsme tam sekerou nabili trubku a drží to ok _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so září 04, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
to sem viděl na soutěží strongman když si vzal ty upnutý elasťáky a něco mu z nich lezlo tak sem si řikal že strongman je pro něj mrhání talentu _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 04, 2010 5:59 pm Předmět: |
|
|
jdete do haje vy konove _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 14, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
vcera posledni protazeni pred Teplicema:
vyraz (ze stojanu, bez premisteni) do 1x120kg
bench na uzko se stopkou do 1x140kg
predkop
zakop
strecink
vsechno lehke, snad budou pocity podobne i v sobotu na place _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st září 15, 2010 10:51 am Předmět: |
|
|
jako já bych ty teplice ještě neda... moooc váhy na mě :) ale rád bych si s tebou "zazávodil" v tom Mostě :) z Prahy to taky není tak daleko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st září 15, 2010 10:56 am Předmět: |
|
|
to dáš,,, ber to jak takovej lepší trénink... takové váhy jako v Teplicích tam jistě nebudou... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st září 15, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
uvidime, zatim nemuzu s jistotou rict ani jo, ani ne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 21, 2010 1:27 pm Předmět: |
|
|
Strongestman Teplice 2010
10. misto
1/ zdvih 126kg soukoli
2x premisteno, 3x tesne nedotlaceno - takze ani jedno opakovani...
bohuzel tohle nevyslo, veril jsem, ze 2, mozna i 3 opakovani dam, ale ze to 3x nedotlacim, s tim jsem opravdu nepocital : (
2/ 145kg Farmers Walk
usel jsem tusim pouze nejakych 20 metru, coz bylo proste malo, nohy moc neposlouchaly, padalo mi to z rukou... spatny
3/ 450kg pneu
mela byt na 8 otacek v limitu 90s, zvladl jsem 7... prvni 4 byly lehce a celkem rychle, pak mi dosel dech a mel jsem sto chuti se na to vykaslat, jeste 3 jsem behem zbyleho casu udelal, ale na posledni uz sila ani cas nezbyly
4/ 320kg Super Yoke
usel jsem 14 metru, s cimz jsem byl vlastne spokojeny, protoze vic jsem nikdy nedal (vlastne jsem tu vahu zkousel na treninku jen jednou), ale opet, na nejake lepsi misto to nestacilo
5/ duck walk + powerstairs 200 a 240kg
dvoustovka bez problemu, ale na 240 uz nezbyla sila a asi ani vule neco dalsiho zvedat, proste jsem byl rad ze uz je konec
Nejake shrnuti... kdyz jsem videl konkurenci, bylo mi jasne, ze i kdybych dal na vsem osobaky a vysly mi vsechny discipliny podle predstav, tak mam sanci bojovat maximalne o 6. misto, protoze merit se s Jirkou Svozilem nebo Frantou Bauerem muzu tak maximalne v jedne-dvou disciplinach, ale urcite ne v celkove vykonnosti. Kdyz jsem videl ty 130 - 140kg slovaky, tak mi bylo jasne, ze ty asi se svyma 100 kg taky neporazim. Bohuzel mi nebylo zrovna dvakrat dobre, takze jsem nenazvedal ani to, co jsem chtel a umisteni tomu nevalnemu vykonu odpovida. Zklamany jsem ale jen ze sveho vykonu a umisteni, ze zavodu rozhodne ne, protoze to byly jednoznacne super zavody jak po strance organizacni, tak co se tyka disciplin, divackeho zazitku pri sledovani profiku, vecerniho rautu... uzil jsem si to maximalne. Dost jsem premyslel o tom, ze na posledni zavody v Opave uz nepujdu, ale rad bych si jeste spravil chut, takze se zkusim pripravit co nejlip a trochu si vylepsit skore. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út září 21, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
Kdy to tak vidíš na report na mainwebu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|