|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út září 21, 2010 1:51 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | Kdy to tak vidíš na report na mainwebu? |
reportaz + fotogalerie v nejblizsich dnech, na video bude cas az pristi tyden _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Patokras

|
Zaslal: út září 21, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
Na reportáž se moc těším,ikdyž jsem vše viděl na vlastní oči.
Držel jsem ti palce i jsem se snažil fandit.
Mám otázku:léto skončilo nepřemýšlíš o tom že by jsi se trochu sprasil?Myslím že 120kg by ti slušelo.Nevím jestli máš i nějaký jiný ambice co se závodění týče krom strongmanů.Na tvojí výšku je řekl bych 100kg tak na soutěž v kulturistice,od čehoš samozřejmě co se vysekanosti týče nemáš daleko.
Bejt tebou pustím se do pořádný ládovačky a pár kilogramů navíc bych se nebál. _________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: út září 21, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
No to je právě na tom to zlé, že se dostaneš skoro na sto deset a pak spadneš na sto nebo ještě lépe pod sto.
Chtělo by to hlídat aby ses nedostal do stavu přetaženosti, nepřestal žrát a nespadl.
Jsem si vědom, že to víš, ale nedalo mi to .. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
Zaslal: út září 21, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
Aha tak to jo,tak to musí být na druhou stranu blaženej pocit jíst co chceš a ve velkym sice to leze do peněz ale ty pocity plnosti za to stojí.
Já mám spíše opačnej problém,přibírání na tukách mi nedělá žádný problémi.
tak přeju hodně štěsní v přejídání _________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
|
|
| nahoru |
|
 |
anton102

|
Zaslal: út září 21, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Patokras napsal: | Aha tak to jo,tak to musí být na druhou stranu blaženej pocit jíst co chceš a ve velkym sice to leze do peněz ale ty pocity plnosti za to stojí.
Já mám spíše opačnej problém,přibírání na tukách mi nedělá žádný problémi.
tak přeju hodně štěsní v přejídání |
No ani to žraní ve velkém není zas nic tak moc příjemného, po nějakou dobu jo, ale časem to taky začne lézt krkem. Taky to vydržím jen nějakou dobu a pak zasetrochu padám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 22, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
Linknul bych sem druhou část The art of velkovýkrm, ale myslím, že Cizo sám ví nejlíp jak žrát ako diva swina :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
Takze jsem vyhublej na 96 kilo a trenuju tak 2x tydne. Boli uplne vsechno - upony, klouby, svaly, hlava :)
Nicmene je nacase zacit zase neco delat, takze vyhasuju
"Road to 320 kg deadlift"
Chodim na jedno forum kam pisou prevazne strongmani a powerlifteri a podobna temata "road to XXX" tam zakladaji z motivacnich duvodu, takze kdokoliv se bude chtit pripojit tak muze. Pravidla jsou jednoducha:
- vase all time maxko v tahu je do 300 kg vcetne
- deadline je 320 kg / datum 1. 5. 2011
Jinymi slovy, kdo prvni dosahne cisla 320, vyhara. Pokud se to nikomu nepovede do 1. 5. 2011, vyhrava ten, kdo se cislu priblizi nejvic. Vsechny videa pokusu (i z treninku a pripravy na maxko) klidne sem.
start :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne pá říjen 15, 2010 7:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 7:46 pm Předmět: mužu ? |
|
|
Mužu se taky připojit ??
jen abych vám to nezkazil dříve než bude ten datum ?
děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 7:47 pm Předmět: Re: mužu ? |
|
|
| Mates-daoc napsal: | Mužu se taky připojit ??
jen abych vám to nezkazil dříve než bude ten datum ?
děkuji |
jsi vitan, kdyz to das driv, samozrejme super :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
A já jsem si myslel, že už jsi s tim logem seknul, tak to přeju hodně štěstí v road to 320 kg deadlift, ať se k tomu číslu přiblížíš co nejvíc a samozřejmě i ostatní co se zapojí :)
Mohl by jsi mi prosím napsat do PM adresu toho zmiňovaného fora? Byl bych vděčný za odkaz :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
Raw?Pasek? (  ) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
Mno a jeste specifikuj ceny, jestli ma pro me cenu se snazit _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|