|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 10:28 pm Předmět: |
|
|
Díky vám moc :o)
Pokud příští rok protáhnu obstojně 300 (což je cíl) tak půjdu nejspíše na nějakou poharovku v MT
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 8:57 am Předmět: |
|
|
Závidím a súčasne ti to obdivne doprajem na max!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 02, 2016 1:57 pm Předmět: |
|
|
Takové malé "PRka".
=> Včera 10x170kg na přítahy v předklonu
=> Dneska tlaky za hlavou VČ ve stoje 5x80kg , všechny opáčka položeny na trapézy.
A vzpomněl jsem si, že jsem po soutěži psal nějaké rádoby cíle a jelikož byl konec roku, tak bych to chtěl zatím zhodnotit :o))
| člověk napsal: |
Jo, jinač jsem tu nepsal žádné své cíle, takže to hned napravím a jelikož nemá cenu si dávat malé cíle, tak to vypadá nějak takto:
- Mrtvola - 1 x 270 kg - ✔ splněno :o)
- Dřep - 1 x 250 kg - ✘ nesplněno - jen 240 s bandama, ale s tady jsem s tím tak nějak ani nepočítal
- Bench - 1 x 150 kg - ✔ splněno :o) ale jelikož jsem teď tak nějak zraněný (prso) tak bych to určitě aktuálně nezopakoval
- Military: 1 x 100 kg - ✔ splněno, po mnoha pokusech se povedlo :P
- Tlaky JČ na rovné: 3 x 12 x 50 kg - ✔ splněno, odjel jsem už i 5x12x50kg
- Tlaky JČ v sedě (ramena): 3-4 x 12 x 40 kg - ✔ splněno, odjel jsem i 3 (nebo 4?)x12x45kg :o)
Naučit se obstojně techniku Silového přemístění + Výraz - nemohu soudit, nemám to kde trénovat, ale u nás jsem udělal Přemístění+Výraz se 120kg, v jiném fitku jsem dal Výraz 135kg (ale už to je nějaká doba)
- Nezranit se - ✘ no comment
- Úspěšně doléčit stávající zranění - no nevim ... něco se zpravilo, něco se pořád vrací ...
- Do příští soutěžní sezóny (asi podzim 2016) přibrat 10 kg sválů - ...
- Co nejméně to zprasit - .. no řekněme, že už jsem na tom byl i o dost hůř
No uvidíme, jak blízko se k čemu přiblížím každopádně to bude sranda
|
Ták, tolik moje zhodnocení...
Jestě bych k tomu tedy přidal následující:
- Mrtvý tah 1x300 kg !
bude to boj, ale pokud ze sebe neudělám kripla, tak se o to pokusím :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 02, 2016 2:12 pm Předmět: |
|
|
Zkus napsat, jakej jsi měl na těch cvicívh progress za rok, myslím, že to budou celkem velký čísla _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 02, 2016 5:48 pm Předmět: |
|
|
No to už si nepamatuju  ale dost mi to šlo nahoru/dolů podle toho v jaké fázi jsem se nacházel - objem / dieta /dieta, kdy ze mě byl polokripl / polokripl objem atd.
Ale alespoň něco pro porovnání
Dřep:
- začátek diety (leden): 1x210kg - ale "lifterský" dřep
- ke konci diety (květen): cca 1x170kg - kripl, odrovnané záda (alem usel jsem  )
- teď: 1x240 s bandama, 1x210-215kg bez
Mrtvý tah:
- začatek diety: 220kg
- ke konci diety: netahal jsem - záda
- jakmile se zada trochu zpravili po soutěži: cca 1x190-200kg
- teď: 1x270kg
Bench-press (to nejslapší):
- začátek diety: asi 1x110kg možná
- během diety jsem ho moc nejezdil, měl jsem zraněné prso a moc mi neseděl ... ale řekl bych že tak podobně.
- teď: 1x150kg
Military:
-začátek diety: asi 80kg
- během diety okolo 70kg
ted: 100kg
Tlaky JČ na ramena:
- začatek diety: 3x40kg
- konec diety: 5x40kg
- teď: 12x45kg, 8x50kg. 3x55kg ...
+ Teď udělám na začatku tréninku i 12-15 celkem pěkných kontrolovaných shybů , to před rokem jsem byl rád že jsem dal tak 3 ojebané
Takže ono ty výkony tak kolísají podle okolností... ale tento rok budu soutěžit možná na podzim, nebo až 2017 na jaro, takže snad budou výkony stoupat a padne 300 MT na nějaké pohárovce :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 11:04 pm Předmět: |
|
|
Dneska 1 x 220 kg Dřep bez Bandáží!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st leden 13, 2016 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po leden 25, 2016 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 16, 2016 9:28 pm Předmět: |
|
|
Úprimne, krásne vidieť kontrast človeka a Milana, ktorý je síce profi, ale ako od poslednej súťažen s najväčšou pravdepodobnosťou vysadil, tak svalovo až brutálne spadol, až mi bolo smutno, keď som ho videl na poslednej videosérii, ktorú začal aktuálne natáčať pre amix, je to proste zarážajúce, ako prirodzená hladina tesťáku klesne... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st březen 16, 2016 9:34 pm Předmět: |
|
|
wow
..... oh wow
............im just.... wow!
neuvěřitelnej! _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|