Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 722, 723, 724 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
taky se vam uz nejakou dobu sere utube? me uz asi 5-7 dni de vetsinu casu neskutecne pomalu, co sem tam googlil, tak v tom nejsem zdaleka sam a da se to snad resit zablokovanim urcitejch ip adres, ale do toho se mi moc poustet nechce..

Pokud utube je YT, tak ano, tak 2-3 dny zpět, jsem měl všechna videa v hrozné kvalitě (jak kdyby to někdo točil kalkulačkou), když jsem zvednul trochu kvalitu, automaticky se video seklo a to "přednáčítání" vůbec nefungovalo. Jsem si nejdřív myslel, že je chyba u mě, protože se mi poslední dobou jebe Opera.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes kontrola u lékaře.
rameno prý potřebuje "vyčistit". tj. arthroskopie.
Před tím rehabka na zafixování správného držení-pak kudla a opět rehabka. Tj. přes zimu mám asi program:o (

Měl jsem pravdu s rotátory,což mě těší. Lepší, kdybych ji neměl a byla to nějaká banalita.
shooter

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Autobusák kterej přijel o 20 minut později na zastávku. Mezitím jsem si to kráčel domů (říkám si určo ho teď uvidím, budu utíkat a nestihnu ho) samozřejmě že se to stalo

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
yura

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem sezral asi 250g mandli naraz a do 10 minut mi bylo tak blbe, ze jsem si myslel, ze pojdu a tak jsem si sel vykladal asi 40 minut se záchodovou misou a dneska radsi ani nejdu do prace, no neberte to, paradni zkušenost. Mandle nechcu videt aspon rok.
Runner

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Včera jsem sezral asi 250g mandli naraz a do 10 minut mi bylo tak blbe, ze jsem si myslel, ze pojdu a tak jsem si sel vykladal asi 40 minut se záchodovou misou a dneska radsi ani nejdu do prace, no neberte to, paradni zkušenost. Mandle nechcu videt aspon rok.

A tys nikdy neslyšel o tom že v jádrech jsou velmi často toxiny a tedy při velkém množství si můžeš přivodit slušnou intoxikaci? Víš jak se tohle sklízí, skladuje a dopravuje?
yura

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
yura napsal:

A tys nikdy neslyšel o tom že v jádrech jsou velmi často toxiny a tedy při velkém množství si můžeš přivodit slušnou intoxikaci? Víš jak se tohle sklízí, skladuje a dopravuje?

Samozrejme ze jsem o tom něco slysel, ale proste jsem tomu nevenoval pozornost. Proste cumis do kompu a zobeš a zobeš a az ti to dojde, tak je pozde. Ale tak se clovek uci no, ted uz se mi to nestane... Jinak mix orechu bezne sežeru 200g baleni, ale ty mandle mi teda fakt nesedly no.
Pepa

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš šlupky mandlí obsahujou nepatrné množství kyanidu, při čtvrt kile už to asi neni zanedbatelný.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Runner

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No snad nejí mandle i se slupkama? :-)
yura

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
No snad nejí mandle i se slupkama? :-)

Jo ty slupky udelaly hodne si myslim...
Pepa

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu že mi mandle roste na zahradě tak vím že je šlupka, pak dejmetomu teda "šlupička", no zkrátka to hnědé na mandli.
http://www.gate2biotech.cz/smrtelny-jed-v-jedlych-potravinach/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Runner

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Vzhledem k tomu že mi mandle roste na zahradě tak vím že je šlupka, pak dejmetomu teda "šlupička", no zkrátka to hnědé na mandli.
http://www.gate2biotech.cz/smrtelny-jed-v-jedlych-potravinach/

No to se prostě spaří a jednoduše sloupne, slupky se nejí. :-)
lipak

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo to ale dělá? Kupuji si zásadně neloupané mandle, určitě je nepařím a jím je rovnou z pytlíku. Jsem také schopný sníst 200g na posezení. Zatím žiju. I když jíst to takhle dlouhodobě by ve finále bylo asi zdraví ne moc prospěšné :)
Bombay

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už tak dva měsíce opakovaná nachlazení, únava, kašel. Do toho chaos v práci, spousta starostí doma. Opakovaně jsem zkoušel sportovat, ale nedá se to
Nyní se cpu pravidelným jídlem, snažím se pořádně spát, přikrmuju vitamínama, nedělám, to co nemusím a zatím to během týdne leze celkem nahoru k dobrému. Tak snad se během next třech týdnů zbrchám a konečně budu moc trochu protáhnout tělo.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono ty nachlazení přijdou teprve. Stačí se zpotit a průvan a to je hned, taky jak okolo tebe každý kašle a tak. Proto nesnáším mhd.
Mablung

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Spíš šlupky mandlí obsahujou nepatrné množství kyanidu, při čtvrt kile už to asi neni zanedbatelný.

Vtip a nebo to myslíš vážně?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 722, 723, 724 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: