Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 871, 872, 873 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pauly

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Pauly napsal:
Taky na kole pro osobák nepředstavuješ riziko tak tě nevnímají že jedeš, to samé platí na motorce kde tě přehlídne kde kdo. V kamionu se mi to nikdy nestalo že by se chtěl někdo přetlačovat. České silnice jsou v ohleduplnosti jedny z nejhorších v EU.

Ono to je spíš tím, že ten kamion je jaksi víc vidět, než motorka nebo dokonce kolo. Oni ti cyklisté taky nejsou zas tak svatí - přijde mi že prasí a nedodržují předpisy nebo značky na silnici víc než auta. Ještě se mi např. nestalo že by mi na přechodu pro chodce dal přednost cyklista. U nás ve městě je jedno místo (podchod), kde je značka že mají sesednout a vést kolo - hadejte jak to tam vypadá - ještě jsem neviděl jediného cyklistu, že by to tam dodržoval..
Btw. jet po 4-proudé silnici kde je hustý provoz na kole, to už chce taky jistou dávku masochismu Když už bych musel, tak jedu někde se staženou prdelí na krajnici nebo za ní a dávám si na ta auta velký pozor.

Spíš jsem to myslel tak že když ten v autě vidí kolo nebo motorku tak to pro něj podvědomě nepředstavuje riziko kdežto kamion to je jiné kafe tak si dá bacha
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou neohleduplností je to pravda, jen včera se mohly stát 3 nehody ... a to byl prosím rovný, přehledný úsek a sotva +- 3 km. To by chtělo Arnoldův tank
jnerez

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Tahle popelnica se me dneska pokousela srazit pri ceste do prace na kole:

Az ho priste nekde potkam tak ho ceka par kopancu...

btw. vim ze timestamp je spatne. Nemel jsem u kamery nastaveny datum.

Tudy jezdim do práce na kole taky .
riker

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Btw. jet po 4-proudé silnici kde je hustý provoz na kole, to už chce taky jistou dávku masochismu Když už bych musel, tak jedu někde se staženou prdelí na krajnici nebo za ní a dávám si na ta auta velký pozor.

Tohle neni nejak nebezpecnej usek - teda pokud tam nenarazis na nejakyho bezmozka.

Tady mas asi 50m uzsi misto, kde jsou 2 pruhy (v jednom smeru), potom se pridava treti pruh, ktery ale odbocuje a skoro nikdo v nem nejezdi. Takze tam muzes v pohode jet na kole.

Navic jak muzes videt z fotky, tak tam neni husty provoz, ale jsou tam dve auta. Stribrny, ktery me objelo najetim do levyho pruhu, a bezmozek, ktery ho musel na tech 50m predjet z prava...
člověk

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zase pár dní zpět viděl jednoho našeho nepřizpůsobivého občana jak jede na kole (které od pohledu sotva drželo pohromadě) po prostředku pruhu a za ním jely 3 troubící auta neskutečné...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Spazik napsal:

Tohle neni nejak nebezpecnej usek - teda pokud tam nenarazis na nejakyho bezmozka.

Tady mas asi 50m uzsi misto, kde jsou 2 pruhy (v jednom smeru), potom se pridava treti pruh, ktery ale odbocuje a skoro nikdo v nem nejezdi. Takze tam muzes v pohode jet na kole.

Navic jak muzes videt z fotky, tak tam neni husty provoz, ale jsou tam dve auta. Stribrny, ktery me objelo najetim do levyho pruhu, a bezmozek, ktery ho musel na tech 50m predjet z prava...

Riker: Musíš umět https://www.facebook.com/video.php?v=1515675822003163&set=vb.1403160526588027&type=3&theater

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

arkan

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co mě leze na nervy ,je manipulace masmédiíí s objektivitou ,u Čt mě to už nepřekvapuje ,ale BBC mě zklamala

http://wingsoverscotland.com/and-then-my-heart-went-boom/

BBC a skutečnost v sobotním Glasgow

Skutečnost
marzochi

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě zas leze na nervy každej příspěvek, kterej sem napíšeš.

To jako posuzuješ zmanipulovanost z jedné fotky? Přečti si původní článek, zdá se mi naprosto objektivní. Zároveň je v tom článku live zpravodajství z bbc twitteru a uvidíš tam podobné fotky jako je ta druhá co se ti tolik líbí.

Opravdu bych zvážil a zamyslel se, zda je na místě tato všudy přítomná ukřivděnost a představa, že všechna média, západní vlády a organizace jsou na výplatních páskách iluminátů (nebo kdože vlastně je podle tebe viníkem všeho co se na světě stane).
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To že BBC podává nezávislé informace je samozřejmě nesmysl. Stejně jako jako CNN, FOX News, ČT, Nova. Zpravodajství bude vždy do určitě míry odrážet zájem vlastníků nebo provozovatelů. Popřípadě vlivových skupin.
arkan

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:

(nebo kdože vlastně je podle tebe viníkem všeho co se na světě stane).

No, posledních, minimálně 20 let ,drželi otěže a určovali směr USA
Někteří to označují za celé století.

I ta ČT o tom nedávno odvisílala film.

Americké století očima Olivera Stonea 9/10
Americký triumfalismus – Nový světový řád

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10488437622-americke-stoleti-ocima-olivera-stonea/213382555990009

promin' že nejsem, asi jak ty, obdivovatelem seriálu JAG a hrdinného boje občanů spojených států ,kteří s rukou na srdci pod hvězdnatou vlajkou zpívají hymnu a přitom jim pomáhá bůh.

Je logické, že směr může určovat jen ten, kdo na to má ,tedy ten nejsilnější a zatím ,jsou to spojené státy americké, i když jim to začíná trochu skřípat .
marzochi

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra a kolik lidí CIA zabila za odvysílání takového dokumentu, když je teda ČT americké médium?

Teď vážně. Jen se mi zdá že tvoje vnímání nemá s objektivitou už nic moc společného. Podíval bych se na to střízlivým pohledem a položil si otázku, zda naopak už nejsem pohlcen právě tím druhým mediálním extrémem, prezentující všemožné konspirační anti západní teorie, jejichž objektivita je ještě daleko menší než jakéhokoli "západního média".
arkan

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi

Co tady meleš pořád o konspiračních teoriích ( kde jsem něco takového psal?) , protři si oči , nebo si najdi překladatele do reality.
marzochi

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl sem pocit že jsi vášnivým čtenářem pochybných médií typu ac24, zvedavec atd.. Není-li to tak, asi si tě pletu s tommym.
arkan

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
asi si tě pletu s tommym.

No ,to by mě ještě tak chybělo ke štěstí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 871, 872, 873 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: