|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: út únor 10, 2015 11:41 am Předmět: |
|
|
JJ, stylem rizeni je to urcite take, jezdim samozrejme na spotrebu, nad 2000 otacek nikdy nejdu, pomale rozjezdy za kazde situace atd atd. Bracha me rikal, ze je to spatne a mam to obcas poradne proturovat a protahnout ) Ale naftou je to take, borec na emisich hned spravne tip kde tankuju, a nejsem prvni s tim problemem. U Bluciny u brna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: út únor 10, 2015 11:51 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | JJ, stylem rizeni je to urcite take, jezdim samozrejme na spotrebu, nad 2000 otacek nikdy nejdu, pomale rozjezdy za kazde situace atd atd... |
Tak to já chci být vždy při rozjezdu ze samoforů první. :D Nesnáším jak se někdo rozjíždí půl dne a pak na semaforech stihnou projet tři auta...to fakt řvu. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út únor 10, 2015 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Judson napsal: | | JJ, stylem rizeni je to urcite take, jezdim samozrejme na spotrebu, nad 2000 otacek nikdy nejdu, pomale rozjezdy za kazde situace atd atd... |
Tak to já chci být vždy při rozjezdu ze samoforů první. :D Nesnáším jak se někdo rozjíždí půl dne a pak na semaforech stihnou projet tři auta...to fakt řvu. :D |
Casto si rikam, ze ridicu za mnou asi pekne tecou nervy ))
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út únor 10, 2015 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 10, 2015 4:04 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/361265-brutalni-utocnici-opet-uderili-bezduvodne-zmlatili-mladika-v-prazskem-podchodu.html
Snad ty svině někdo příště zastřelí, ikdyž je to zbytečně milosrdná smrt ... |
nebuď zbytečně negativní...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út únor 10, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tak se to sere dal  spodni zada porad bolej a do toho odlozili "release date" Fenix 3 nekdy na druhy ctvrtleti, takze jsem se musel poohlednout jinde a nakonec mozna i dobre - Suunto Ambit 3 Peak :) ty vypadaj funkcema taky naslapane a navic mam uz 4 roky ucet na Movescountu :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 10, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Je to porod, kupovat sandály a plavky v zimě |
Asiati na tržnicích mají všechno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út únor 10, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Je to porod, kupovat sandály a plavky v zimě |
Nesháněl jsi posledně kraťasy touhle dobou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út únor 10, 2015 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Mablung napsal: | Je to porod, kupovat sandály a plavky v zimě |
Nesháněl jsi posledně kraťasy touhle dobou? |
Je to možný . Já si svoje dovolené šetřím na zimu a pak to takhle dopadá. Ale, ostatně, proč jezdit za teplem v létě?
Pitomý je, že boty si člověk musí vyzkoušet. Zrovna tak kraťasy, takže objednávka po netu by byl vopruz se spoustou vracení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út únor 10, 2015 10:31 pm Předmět: |
|
|
No já taky, ale to neznamená, že bych v létě chodil v dlouhých kalhotech a pohorkách:)
V outletu co je poblíž jižní spojky mají podle mně všechno celoročně... nevím, jak se to tam jmenuje...
edit: Outlet fashion arena
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út únor 10, 2015 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | No já taky, ale to neznamená, že bych v létě chodil v dlouhých kalhotech a pohorkách:)
V outletu co je poblíž jižní spojky mají podle mně všechno celoročně... nevím, jak se to tam jmenuje...
edit: Outlet fashion arena |
Nemají. Pracují nedaleko odtamtud . Mluvíme-li o sandálem rozumné kvality, ne žabkách. Ale už jsem koupil v Hudy sportu.
V létě chodím v pevných botách. Víc mi to vyhovuje. Nicméně, nechci si teď potit nohu ve třicítkách tři týdny v jedněch botách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st únor 11, 2015 6:27 am Předmět: |
|
|
Dostávají mě řidiči, kteří se neumí rozjíždět na semaforech...auta se snad mají rozjet všechny najednou a ne, že někteří budou čekat, až auto před nimi bude x metrů daleko...moje nervy zas po ránu, když spěchám. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st únor 11, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
To me taky dokaze nasrat.... naprosta neplynulost dopravy... nebo je rovinka a semafor...sviti zelena uz delsi dobu a kokot prede mnou - zpravidla ve felicii nebo thalii uz zpomaluje a chysta se ze padne oranzova.... pripadne a to mi dela pravidelne nejakej sulin v thalii, jede celou cestu 70 .... co na tom, ze po ceste je spousta rovnejch useku mimo obec .... co na tom, ze jede 70 i v obci.... mam vzdycky chut na nej druhej den nekde pockat a kopnout ho do drzky, ale pak se do ty doby uklidnim a druhej den to je nanovo
O prednosti zprava na parkovistich nebo pouzivani vic pruhu na kruhaci ani nema cenu mluvit, to bude muset vymrit jeste 10 generaci ridicu _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|