Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 923, 924, 925 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, stylem rizeni je to urcite take, jezdim samozrejme na spotrebu, nad 2000 otacek nikdy nejdu, pomale rozjezdy za kazde situace atd atd. Bracha me rikal, ze je to spatne a mam to obcas poradne proturovat a protahnout ) Ale naftou je to take, borec na emisich hned spravne tip kde tankuju, a nejsem prvni s tim problemem. U Bluciny u brna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chadzi

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
JJ, stylem rizeni je to urcite take, jezdim samozrejme na spotrebu, nad 2000 otacek nikdy nejdu, pomale rozjezdy za kazde situace atd atd...

Tak to já chci být vždy při rozjezdu ze samoforů první. :D Nesnáším jak se někdo rozjíždí půl dne a pak na semaforech stihnou projet tři auta...to fakt řvu. :D
Judson

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Judson napsal:
JJ, stylem rizeni je to urcite take, jezdim samozrejme na spotrebu, nad 2000 otacek nikdy nejdu, pomale rozjezdy za kazde situace atd atd...

Tak to já chci být vždy při rozjezdu ze samoforů první. :D Nesnáším jak se někdo rozjíždí půl dne a pak na semaforech stihnou projet tři auta...to fakt řvu. :D

Casto si rikam, ze ridicu za mnou asi pekne tecou nervy ))
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/361265-brutalni-utocnici-opet-uderili-bezduvodne-zmlatili-mladika-v-prazskem-podchodu.html
Snad ty svině někdo příště zastřelí, ikdyž je to zbytečně milosrdná smrt ...
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Chadzi napsal:
Judson napsal:

Tak to já chci být vždy při rozjezdu ze samoforů první. :D Nesnáším jak se někdo rozjíždí půl dne a pak na semaforech stihnou projet tři auta.. .to fakt řvu . :D

Casto si rikam, ze ridicu za mnou asi pekne tecou nervy ))

jj to znam.. casto mam chut urvat volant a omlatit ho nekomu o hlavu

Judson: taky jezdim na spotrebu ale cas od casu je potreba tomu trochu prislapnout.. i turbo ti za to podekuje teda jestli ho tam mas.
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/361265-brutalni-utocnici-opet-uderili-bezduvodne-zmlatili-mladika-v-prazskem-podchodu.html
Snad ty svině někdo příště zastřelí, ikdyž je to zbytečně milosrdná smrt ...

nebuď zbytečně negativní...
Grimley

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se to sere dal spodni zada porad bolej a do toho odlozili "release date" Fenix 3 nekdy na druhy ctvrtleti, takze jsem se musel poohlednout jinde a nakonec mozna i dobre - Suunto Ambit 3 Peak :) ty vypadaj funkcema taky naslapane a navic mam uz 4 roky ucet na Movescountu :)
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to porod, kupovat sandály a plavky v zimě
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Asiati na tržnicích mají všechno...
Hulkie

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Nesháněl jsi posledně kraťasy touhle dobou?
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Mablung napsal:

Nesháněl jsi posledně kraťasy touhle dobou?

Je to možný . Já si svoje dovolené šetřím na zimu a pak to takhle dopadá. Ale, ostatně, proč jezdit za teplem v létě?
Pitomý je, že boty si člověk musí vyzkoušet. Zrovna tak kraťasy, takže objednávka po netu by byl vopruz se spoustou vracení.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já taky, ale to neznamená, že bych v létě chodil v dlouhých kalhotech a pohorkách:)
V outletu co je poblíž jižní spojky mají podle mně všechno celoročně... nevím, jak se to tam jmenuje...
edit: Outlet fashion arena
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
No já taky, ale to neznamená, že bych v létě chodil v dlouhých kalhotech a pohorkách:)
V outletu co je poblíž jižní spojky mají podle mně všechno celoročně... nevím, jak se to tam jmenuje...
edit: Outlet fashion arena

Nemají. Pracují nedaleko odtamtud . Mluvíme-li o sandálem rozumné kvality, ne žabkách. Ale už jsem koupil v Hudy sportu.
V létě chodím v pevných botách. Víc mi to vyhovuje. Nicméně, nechci si teď potit nohu ve třicítkách tři týdny v jedněch botách.
Chadzi

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostávají mě řidiči, kteří se neumí rozjíždět na semaforech...auta se snad mají rozjet všechny najednou a ne, že někteří budou čekat, až auto před nimi bude x metrů daleko...moje nervy zas po ránu, když spěchám. :D
Grimley

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To me taky dokaze nasrat.... naprosta neplynulost dopravy... nebo je rovinka a semafor...sviti zelena uz delsi dobu a kokot prede mnou - zpravidla ve felicii nebo thalii uz zpomaluje a chysta se ze padne oranzova.... pripadne a to mi dela pravidelne nejakej sulin v thalii, jede celou cestu 70 .... co na tom, ze po ceste je spousta rovnejch useku mimo obec .... co na tom, ze jede 70 i v obci.... mam vzdycky chut na nej druhej den nekde pockat a kopnout ho do drzky, ale pak se do ty doby uklidnim a druhej den to je nanovo

O prednosti zprava na parkovistich nebo pouzivani vic pruhu na kruhaci ani nema cenu mluvit, to bude muset vymrit jeste 10 generaci ridicu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 923, 924, 925 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: