Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 977, 978, 979 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bože a zas a znova ....

http://www.novinky.cz/domaci/369391-ekologicka-dan-dopadne-uz-i-na-desetileta-auta-rozhodla-vlada.html

... je fajn mít vládu jež je toho názoru, že občané mají zbytečně moc peněz a nevědí co si s nima počít, tak jim od nich velkoryse pomůže. Na druhou stranu doufám, že zejména voliči socánků si z toho vezmou ponaučení. A jiným se kobliha od agenta Bureše možná trochu prodraží.
Study

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že jsem tehdy před 2 roky koupil z ronniho olympijskou s 190kg závaží za těch 10,5k.

(Samozřejmě ronnimu nic nevyčítám, to je moje blbost a tenkrát jsem si jeste myslel že budu dělat kulturistiku/trojboj, tak jsem se snažil sehnat co nejlevnější velkou činku s co největším množství závaží)

Dneska jsem totiž na to málem doplatil při přemístění, protože ta osa nehorázně klouže (což může to být vina i horšího magnézka, to nepopírám) a vůbec se neprotáčí. Ono je taky průser, že si ji nemůžu ani vytáhnout ven a cvičit venku, protože ty kotouče jsou litinové. Trh se s tím jakžtakž dá, ale to přemístění je o život.

Poučení pro příště - Nešetřit!

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Jinak co říkáte na tohle:

http://zpravy.idnes.cz/plan-evropske-komise-na-reseni-uprchlicke-krize-ftr-/zahranicni.aspx?c=A150513_113508_zahranicni_ert#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Přijde vám to jako řešení?

Hlavně mi přijde totálně zarážející, jak na těch fotkách lodí těch "nebohých uprchlíků" vyhnaných z domova člověk nevidí jedinou ženu, seniora nebo dítě....

Jo a podle EU prý z loňska "dlužíme" přijetí 9.000 uprchlíků.
Riku

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A na naše děti se sbírají víčka od PETek
Ikee

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach ti uprchlíci.. Stejně věčné téma k rozčilování jako raw vs. equip. Vážně vám to tak trhá žíly, že si tím necháte zkazit den?
Study

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já s vámi jen souhlasím. Hlavně si nedokážu rozumně vysvětlit důvod, proč se musí přijímat. Vždyť inteligentního člověka přece napadne, že nekonečné přijímání uprchlíků z "úplně jiného světa" nemůže, a to dřív nebo později, dopadnout dobře. Stačí se podívat na západ a jejich úspěšnou integraci. Jako bychom těch problémů neměli už sami dost.

Ikee: Mě to štve, protože si nedokážu a ani nechci představit, jak to tady bude s takovou vypadat za 10-20 let. Rozhodně by nad tím lidi neměli mávat rukou.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Ikee

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Ikee: Mě to štve, protože si nedokážu a ani nechci představit, jak to tady bude s takovou vypadat za 10-20 let. Rozhodně by nad tím lidi neměli mávat rukou.

Koho problematika uprchlíků skutečně zajímá, tak by s nimi měl minimálně nějak pracovat případně se věnovat připomínkování/přijímání/implementaci zákonů týkající se cizineckého zákona a zákona o azylu. Rozčilování se na sportovních stránkách je asi to samé, jako mávat oběma rukama proti zdi.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už chápu ty němce tehdá .. životní prostor bude ohrožen kdejakou otravnou špínou.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych to potápěl, jsem v tomhle lehce exttrémní
Makuška

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Líbí se mi v tomhle přístup Austrálie - vyhradila jim prostor na Nové Guinei - ostrovech s kanibalskými kmeny, kde je nechá "aklimatizovat" a pak je vrací zpět.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Já s vámi jen souhlasím. Hlavně si nedokážu rozumně vysvětlit důvod, proč se musí přijímat. Vždyť inteligentního člověka přece napadne, že nekonečné přijímání uprchlíků z "úplně jiného světa" nemůže, a to dřív nebo později, dopadnout dobře. Stačí se podívat na západ a jejich úspěšnou integraci. Jako bychom těch problémů neměli už sami dost.

to je jeden pohled na vec
ale zkus se na to podivat pohledem cloveka, co ma tu smulu a narodi se v zemi, kde se bezne umira na hlad, neni voda, znasilneni zen je na dennim poradku, madne vrazdeni....
MAST3R

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Study napsal:

to je jeden pohled na vec
ale zkus se na to podivat pohledem cloveka, co ma tu smulu a narodi se v zemi, kde se bezne umira na hlad, neni voda, znasilneni zen je na dennim poradku, madne vrazdeni....

problém je v tom, že až se moc tady těch co mají smůlu, přesune do Evropy, je možné, že sem přinesou i tyhle svoje mravy. pakoši, co pokládají za čest zardousit svoji dceru, když si začne
s nevěřícím, atd.
Mablung

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
já bych to potápěl, jsem v tomhle lehce exttrémní

Já bych to extrémní nazýval spíše slovem blbý. A to slovo lehce bych bral ve stejném kontextu jako lehce těhotná

Study napsal:

Třeba zrovna Čechy prostě nemají s přistěhovalci problémy. Máme jich tu minimum.

Ale souhlas, přistěhovalectví je problém pro EU. Je řešitelný, ale ne hlupáky kteří vše zaplatí z peněz daňových poplatníků s tím, že z cizího krev neteče a peníze ve státní kase rostou na stromech. Jako obvykle by na to byl potřeba bič a cukr. Jenže, když si přečteš názory lidí, vždy vidíš jen žádost o cukr a nebo jen o bič.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 977, 978, 979 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: