|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: st květen 13, 2015 1:06 pm Předmět: |
|
|
Bože a zas a znova ....
http://www.novinky.cz/domaci/369391-ekologicka-dan-dopadne-uz-i-na-desetileta-auta-rozhodla-vlada.html
... je fajn mít vládu jež je toho názoru, že občané mají zbytečně moc peněz a nevědí co si s nima počít, tak jim od nich velkoryse pomůže. Na druhou stranu doufám, že zejména voliči socánků si z toho vezmou ponaučení. A jiným se kobliha od agenta Bureše možná trochu prodraží. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: st květen 13, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
Sere mě, že jsem tehdy před 2 roky koupil z ronniho olympijskou s 190kg závaží za těch 10,5k.
(Samozřejmě ronnimu nic nevyčítám, to je moje blbost a tenkrát jsem si jeste myslel že budu dělat kulturistiku/trojboj, tak jsem se snažil sehnat co nejlevnější velkou činku s co největším množství závaží)
Dneska jsem totiž na to málem doplatil při přemístění, protože ta osa nehorázně klouže (což může to být vina i horšího magnézka, to nepopírám) a vůbec se neprotáčí. Ono je taky průser, že si ji nemůžu ani vytáhnout ven a cvičit venku, protože ty kotouče jsou litinové. Trh se s tím jakžtakž dá, ale to přemístění je o život.
Poučení pro příště - Nešetřit!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st květen 13, 2015 1:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st květen 13, 2015 1:47 pm Předmět: |
|
|
Hlavně mi přijde totálně zarážející, jak na těch fotkách lodí těch "nebohých uprchlíků" vyhnaných z domova člověk nevidí jedinou ženu, seniora nebo dítě....
Jo a podle EU prý z loňska "dlužíme" přijetí 9.000 uprchlíků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st květen 13, 2015 1:55 pm Předmět: |
|
|
Ach ti uprchlíci.. Stejně věčné téma k rozčilování jako raw vs. equip. Vážně vám to tak trhá žíly, že si tím necháte zkazit den? _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st květen 13, 2015 1:56 pm Předmět: |
|
|
Já s vámi jen souhlasím. Hlavně si nedokážu rozumně vysvětlit důvod, proč se musí přijímat. Vždyť inteligentního člověka přece napadne, že nekonečné přijímání uprchlíků z "úplně jiného světa" nemůže, a to dřív nebo později, dopadnout dobře. Stačí se podívat na západ a jejich úspěšnou integraci. Jako bychom těch problémů neměli už sami dost.
Ikee: Mě to štve, protože si nedokážu a ani nechci představit, jak to tady bude s takovou vypadat za 10-20 let. Rozhodně by nad tím lidi neměli mávat rukou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st květen 13, 2015 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Ikee: Mě to štve, protože si nedokážu a ani nechci představit, jak to tady bude s takovou vypadat za 10-20 let. Rozhodně by nad tím lidi neměli mávat rukou. |
Koho problematika uprchlíků skutečně zajímá, tak by s nimi měl minimálně nějak pracovat případně se věnovat připomínkování/přijímání/implementaci zákonů týkající se cizineckého zákona a zákona o azylu. Rozčilování se na sportovních stránkách je asi to samé, jako mávat oběma rukama proti zdi. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 13, 2015 3:47 pm Předmět: |
|
|
já bych to potápěl, jsem v tomhle lehce exttrémní
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 13, 2015 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Já s vámi jen souhlasím. Hlavně si nedokážu rozumně vysvětlit důvod, proč se musí přijímat. Vždyť inteligentního člověka přece napadne, že nekonečné přijímání uprchlíků z "úplně jiného světa" nemůže, a to dřív nebo později, dopadnout dobře. Stačí se podívat na západ a jejich úspěšnou integraci. Jako bychom těch problémů neměli už sami dost.
Ikee: Mě to štve, protože si nedokážu a ani nechci představit, jak to tady bude s takovou vypadat za 10-20 let. Rozhodně by nad tím lidi neměli mávat rukou. |
to je jeden pohled na vec
ale zkus se na to podivat pohledem cloveka, co ma tu smulu a narodi se v zemi, kde se bezne umira na hlad, neni voda, znasilneni zen je na dennim poradku, madne vrazdeni.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 13, 2015 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 13, 2015 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Study napsal: | Já s vámi jen souhlasím. Hlavně si nedokážu rozumně vysvětlit důvod, proč se musí přijímat. Vždyť inteligentního člověka přece napadne, že nekonečné přijímání uprchlíků z "úplně jiného světa" nemůže, a to dřív nebo později, dopadnout dobře. Stačí se podívat na západ a jejich úspěšnou integraci. Jako bychom těch problémů neměli už sami dost.
Ikee: Mě to štve, protože si nedokážu a ani nechci představit, jak to tady bude s takovou vypadat za 10-20 let. Rozhodně by nad tím lidi neměli mávat rukou. |
to je jeden pohled na vec
ale zkus se na to podivat pohledem cloveka, co ma tu smulu a narodi se v zemi, kde se bezne umira na hlad, neni voda, znasilneni zen je na dennim poradku, madne vrazdeni.... |
problém je v tom, že až se moc tady těch co mají smůlu, přesune do Evropy, je možné, že sem přinesou i tyhle svoje mravy. pakoši, co pokládají za čest zardousit svoji dceru, když si začne
s nevěřícím, atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st květen 13, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | já bych to potápěl, jsem v tomhle lehce exttrémní |
Já bych to extrémní nazýval spíše slovem blbý. A to slovo lehce bych bral ve stejném kontextu jako lehce těhotná
| Study napsal: | Já s vámi jen souhlasím. Hlavně si nedokážu rozumně vysvětlit důvod, proč se musí přijímat. Vždyť inteligentního člověka přece napadne, že nekonečné přijímání uprchlíků z "úplně jiného světa" nemůže, a to dřív nebo později, dopadnout dobře. Stačí se podívat na západ a jejich úspěšnou integraci. Jako bychom těch problémů neměli už sami dost.
Třeba zrovna Čechy prostě nemají s přistěhovalci problémy. Máme jich tu minimum.
Ale souhlas, přistěhovalectví je problém pro EU. Je řešitelný, ale ne hlupáky kteří vše zaplatí z peněz daňových poplatníků s tím, že z cizího krev neteče a peníze ve státní kase rostou na stromech. Jako obvykle by na to byl potřeba bič a cukr. Jenže, když si přečteš názory lidí, vždy vidíš jen žádost o cukr a nebo jen o bič.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|