Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 978, 979, 980 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
xakrurychle napsal:
já bych to potápěl, jsem v tomhle lehce exttrémní

Já bych to extrémní nazýval spíše slovem blbý. A to slovo lehce bych bral ve stejném kontextu jako lehce těhotná

Study napsal:
Já s vámi jen souhlasím. Hlavně si nedokážu rozumně vysvětlit důvod, proč se musí přijímat. Vždyť inteligentního člověka přece napadne, že nekonečné přijímání uprchlíků z "úplně jiného světa" nemůže, a to dřív nebo později, dopadnout dobře. Stačí se podívat na západ a jejich úspěšnou integraci. Jako bychom těch problémů neměli už sami dost.

Ikee: Mě to štve, protože si nedokážu a ani nechci představit, jak to tady bude s takovou vypadat za 10-20 let. Rozhodně by nad tím lidi neměli mávat rukou.

Třeba zrovna Čechy prostě nemají s přistěhovalci problémy. Máme jich tu minimum.

Ale souhlas, přistěhovalectví je problém pro EU. Je řešitelný, ale ne hlupáky kteří vše zaplatí z peněz daňových poplatníků s tím, že z cizího krev neteče a peníze ve státní kase rostou na stromech. Jako obvykle by na to byl potřeba bič a cukr. Jenže, když si přečteš názory lidí, vždy vidíš jen žádost o cukr a nebo jen o bič.

to teda nechápu proč bych v tom měl být "blbý", jasně, napsal jsem to trochu v zápalu, nicméně to neznamená, že jim přeju smrt, potopit můžeš i prázdnou loď...nicméně pro to, abych mohl pracovat např v USA, musím vyplnit asi 60 listů, kde se tě ptají naprosto vše, od adresy tvé ZŠ, aby tě měli pěkně v merku, a ty si necháš každý den připlout k břehům Evropy tisíce nevzdělanců, naprosto bez evidence, či jakýchkoliv evrospky-podobných hodnot?

je to totální krátkozrakost, jak představitelů EU, tak i lidí jako jsme my dva (ale moc toho nezmůžeme že?), kvůli takovýto věcem se v minulosti vedly regulérní války, a my si teď jako máme bubáky nastěhovat dobrovolně domů?

pár let se možná, zdurazňuji možná, bude větší procento přistěhovalců chovat slušně. Samozřejmě budou žít na okraji společnosti...do tohoto stavu přivedou v průměru více jak 3 děti na rodinu, a tihle výrostci budou za 20 let značně nespokojeni se svým společenským statusem, viz Pařížské suburbs alá čistokrevná ghetta...Cikáni jsou zde po desítky generací, znají zvyky, jazyk, vše..Přesto je jich integrováno pouze pár procent...A to ve finále cikáni nejsou nijak moc agresivní. Lidé, kteří sem přijdou, budou ve všech ohledech horší...

je jedno, bude-li to trvat 5, 10, 30 let, ale Evropa se blíží konci, a na konci se zde semele
regulérní válka, toť je můj názor.

edit//

migrantů v ČR je málo, jelikož nejsme perspektivní země v poměru GER, VB, FR.. a teď si vem že sem hoděj 500 afričanů, který budou fakt moc štastný, že na ně vyšla ČR...
Migrantů je hodně ve všech zemích viz výš, a jak se mají náramně co? Do procenta elkové populace je to relativně udržitelné, ale při překonání 5% celk populace už jsou s tím docela problémy....jo a to jsem zapomněl na sluníčkové švédy
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať si je nastěhují ti staří kokoti k sobě domů ... jinak se objeví více hrdinů typu Breivik.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://evavaleriemaxova.blog.idnes.cz/c/462078/evropska-komise-kvoty-jsou-dostatecnym-resenim.html

+

Jenom bych doplnil, že ta kvóta není 525 imigrantů. Respektive to je jen jedna ze dvou kvót, které dnes EK zveřejnila jako to co chce zavést. Těch 525 je "jenom" 3% z 20 000, které chce EU přímo dovést do EU z uprchlických táborů třeba v Jordánku. Druhá kvóta je taky cca 3%, ale ze všech žadatelů o azyl v EU! A těch jenom loni bylo 650 000 a letos se počítá skoro milion. Takže z té druhé kvóty ro pro ČR znamená třeba 20-30 000 každoročně!

Odkaz na tabulky obou kvót:

tabulka 1 je pro ty azylanty (2,98% z třeba milionu azylantů v EU tento rok), tabulka 2 je pro ty přesídlence (2,63% z 20 000, tj. těch 535)

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_annex_en.pdf

===

jen bych doplnil, že srovnávat útěk inteligence na západ a těhle analfabetů z Afriky může akorát totální debil .. protože pokud by utíkala africká inteligence, tak ta sem do Evropy může legálně a vítaně .. inteligenci sem nabrat není problém, ale debilů už tu máme až až .. a těch přisátých na sociální systém taky

a že by mi bylo líto těch utopených? je mi to naprosto jedno, nemaj sem vůbec jezdit .. a ty úspěšně dopravený do Evropy maj okamžitě vozit zpátky .. a ty co nemaj pas a nemůžou být přepravený zpět, když se neví kam .. šoupnout do "vězení" .. dostat jen nažrat a střechu nad hlavou, jinak ani hovno, nikdy nevystrčí nos zpoza ostnatýho drátu ..
Jo sesadit Kadáfího byl geniální tah .. tak ať si to vyžerou ti, co na tom maj podíl .. ať už byl jakejkoliv, tak za jeho vlády těch "uprchlíků (vyžírků)" byl zlomek co teď ..
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Bože a zas a znova ....

http://www.novinky.cz/domaci/369391-ekologicka-dan-dopadne-uz-i-na-desetileta-auta-rozhodla-vlada.html

... je fajn mít vládu jež je toho názoru, že občané mají zbytečně moc peněz a nevědí co si s nima počít, tak jim od nich velkoryse pomůže. Na druhou stranu doufám, že zejména voliči socánků si z toho vezmou ponaučení. A jiným se kobliha od agenta Bureše možná trochu prodraží.

Už pomalu nevědí, kde ty ovce dál stříhat
Makuška

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
http://evavaleriemaxova.blog.idnes.cz/c/462078/evropska-komise-kvoty-jsou-dostatecnym-resenim.html

+

Jenom bych doplnil, že ta kvóta není 525 imigrantů. Respektive to je jen jedna ze dvou kvót, které dnes EK zveřejnila jako to co chce zavést. Těch 525 je "jenom" 3% z 20 000, které chce EU přímo dovést do EU z uprchlických táborů třeba v Jordánku. Druhá kvóta je taky cca 3%, ale ze všech žadatelů o azyl v EU! A těch jenom loni bylo 650 000 a letos se počítá skoro milion. Takže z té druhé kvóty ro pro ČR znamená třeba 20-30 000 každoročně!

tabulka 1 je pro ty azylanty (2,98% z třeba milionu azylantů v EU tento rok), tabulka 2 je pro ty přesídlence (2,63% z 20 000, tj. těch 535)

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_annex_en.pdf

===

jen bych doplnil, že srovnávat útěk inteligence na západ a těhle analfabetů z Afriky může akorát totální debil .. protože pokud by utíkala africká inteligence, tak ta sem do Evropy může legálně a vítaně .. inteligenci sem nabrat není problém, ale debilů už tu máme až až .. a těch přisátých na sociální systém taky

a že by mi bylo líto těch utopených? je mi to naprosto jedno, nemaj sem vůbec jezdit .. a ty úspěšně dopravený do Evropy maj okamžitě vozit zpátky .. a ty co nemaj pas a nemůžou být přepravený zpět, když se neví kam .. šoupnout do "vězení" .. dostat jen nažrat a střechu nad hlavou, jinak ani hovno, nikdy nevystrčí nos zpoza ostnatýho drátu ..
Jo sesadit Kadáfího byl geniální tah .. tak ať si to vyžerou ti, co na tom maj podíl .. ať už byl jakejkoliv, tak za jeho vlády těch "uprchlíků (vyžírků)" byl zlomek co teď ..

Naprosto souhlasím a upřímně....momentálně mě vysloveně se*e ta mediální dezinformace, že uprchlíků budeme přijímat JEN 500!!!!!!!!!!!!! Všechny média všude uvádějí to číslo 500 - to zní líp než 20-30.000 ročně ne??? Plus je potřeba si připočíst, že v případě úspěšného vyřízení žádosti o azyl JEDNOHO imigranta si tento imigrant může přivést svou rodinu. Takže 20-30tis. imigrantů přijmeme a na nátlak EU! vyhovíme jejich žádostem o azyl a těchto 20-30tis. si přivede svoje rodiny......bezva.

To máme ročně cca 100tis. lidí - město třeba jako Olomouc. To dáme - my na to máme ne??

To je takový lhaní lidem a dělání z lidí debily, že to fakt není možný!!!!!

A co s tím?? Momentálně se každý týden já a moji známí bavíme tím, že posíláme dopis senátorovi za náš kraj, píšu na všechny strany maily o tom, co si o tom myslím. Myslím si, že to jediné, co ještě jakž takž drží naše politiky na uzdě jsou obavy z davu lidí. Dokud se lidi budou ozývat, pořádat demonstrace a ukazovat se těm našim prasátkům u koryt, bude je to držet zpátky, ALE....musí to být dav lidí!!! Z 20 stížností měsíčně si nic dělat nebudou. To je jediný co s tím můžeme dělat (mimo defenestrace).
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne nadarmo se predpovida, ze ta pristi velka valka nebude svetova, ale obcanska...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zpravy.idnes.cz/expert-migrace-stredozemni-more-kvoty-prerozdeleni-uprchlici-p76-/zahranicni.aspx?c=A150513_172726_zahranicni_aba#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Tak tohle jestli projde a začne se to uskutečňovat tak to je konec téhle krásné země o Evropě nemluvě. Dosud jsem myslel, že největším nebezpečím pro tuhle zemi jsou komouši, ale mýlil jsem se. Jsou to tihle "odborníci a experti " ve vedoucích funkcích u nás i v EU. Nedokážu a ani nechci si představit jak se nám sem hrnou desetitisíce negramotných čmoudů kteří neumí nic než množit se. Když slyším ty lháře a spin doctory kteří se nám pokouší tvrdit, že tihle budou pracovat na naše důchody, tak se mi otevírá kudla v kapse. Od teď budu volit kohokoliv kdo tomuto nevratnému experimentu řekne jasné NE. Ovšem jediná realistická šance kterou vidím pro to aby se něco změnilo je vystoupení Británie z EU, pak by se mohly hnout ledy.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že dnes a nejspíš i zítra budu muset vynechat trénink kvůli spáleným zádům...
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Ne nadarmo se predpovida, ze ta pristi velka valka nebude svetova, ale obcanska...

samozřejmě, bude to typu VFR, nebude to o armádě, ale o civilistech a barikádách na obou stranách...

BTW, jsem někde četl úvahu, že FR a VB tahle válka čeká již do pěti let
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
mysH napsal:

+

===

Naprosto souhlasím a upřímně....momentálně mě vysloveně se*e ta mediální dezinformace, že uprchlíků budeme přijímat JEN 500!!!!!!!!!!!!! Všechny média všude uvádějí to číslo 500 - to zní líp než 20-30.000 ročně ne??? Plus je potřeba si připočíst, že v případě úspěšného vyřízení žádosti o azyl JEDNOHO imigranta si tento imigrant může přivést svou rodinu. Takže 20-30tis. imigrantů přijmeme a na nátlak EU! vyhovíme jejich žádostem o azyl a těchto 20-30tis. si přivede svoje rodiny......bezva.

To máme ročně cca 100tis. lidí - město třeba jako Olomouc. To dáme - my na to máme ne??

A co s tím?? Momentálně se každý týden já a moji známí bavíme tím, že posíláme dopis senátorovi za náš kraj, píšu na všechny strany maily o tom, co si o tom myslím. Myslím si, že to jediné, co ještě jakž takž drží naše politiky na uzdě jsou obavy z davu lidí. Dokud se lidi budou ozývat, pořádat demonstrace a ukazovat se těm našim prasátkům u koryt, bude je to držet zpátky, ALE....musí to být dav lidí!!! Z 20 stížností měsíčně si nic dělat nebudou. To je jediný co s tím můžeme dělat (mimo defenestrace).

já jsem psal minulý týden europoslanci Machovi, jelikož on byl jediný, jehož email přímo na něj, jsem nalezl...ptal jsem se ho právě na problematiku migrace, jak on se k tomu staví, a případně jaké návrhy on sám, případně nějaký klub jehož je členem, prosazuje....

zatím bez odpovědi

dále dost silně přemýšlím, že budu žádat o Australské občanství, nicméně není to taková sranda a aktuálně pro mě, z tohoto důvodu neukutečnitelné
Majesty

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
mysH napsal:

+

===

Hlavně aby bylo na co nadávat, to musí být i kdyby na chleba nebylo
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:

Ne nadarmo se lidé baví předpovídáním různých katastrof či božího soudu už od dob starého Řecka. Když budu neustále předpovídat, že se někdo posere, tak se prostě jednoho dne trefím. Věc statisticky. Pak se lidé chytnou každého hovna, jen aby dokázali, že to oni říkali.

Občanská válka v Evropě, křesťané proti muslimům, je vlhký sen každého xenofoba, ale zatím nehrozí. Zatím dokážeme příchozí korumpovat ke svému životnímu stylu.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nezapomínejte na válku s ufonama!
Grimley

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych do toho zamíchal svobodný zednáře a ilumináty....
smetak

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co teprve kult zelezne koule

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 978, 979, 980 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: