Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1165, 1166, 1167 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokročil jsi s tím dumpingem (at už sám nebo přes prostředníka)?
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Pokročil jsi s tím dumpingem (at už sám nebo přes prostředníka)?

Bohužel ne. Nikdo se neozval. A vzhledem k tomu, že moje další cesta je jasně daná (Ekvádor), ani se do toho hrabat nebudu. Je to příliš málo kombinací, takže příliš málo potenciálních cílů k dumpnutí. Spíše budu sledovat akce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně.
KL je dovolená, nebo práce?
flink

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavou se mi honí včerejší večeře v La Patas v Brně U Leskavy - shrnutí:

- v tomatovém krému bych v "italské" restauraci čekal parmazán místo nastrouhaného eidamu

- příbor nebyl dobře umytý, v místech, kde se drží, byly nějaké nečistoty

- dostal jsem jiné jídlo, než jsem si objednal, a nebyla to záměna s jiným stolem, ale chyba obsluhy

- litr vody stál 110Kč (!), byla nám donesena ve džbánku a tak předpokládám, že mají v kuchyni kus ledovce z Alp

- do vody kvůli tomu, aby se zřejmě ještě víc neprodražila, nebyl daný ani citron, limetka, máta nebo dokonce led

- obsluha byla příjemná a proto dávám dvě hvězdičky z pěti

- ještě jedna poznámka, která se týká obsluhy: nevím, jak je to se zdravotními průkazy, případně s předepisovaným zdravotním stavem obsluhy, ale věřím, že servírka s herpesem na rtu by neměla manipulovat s jídlem nebo pitím
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Jasně.
KL je dovolená, nebo práce?

Dovolená. Podívám se na orangutana a zapřemýšlím si, kdo z nás dvou je ošklivější . Pak si zapotápím u vraků z druhé světové a zkusím se naučit surfovat.

I když, ten dump mi neustále vrtá hlavou. Letenky do Ekvádoru stojí kolem 20 000. Kdyby se povedl dobrý dump, nemusel bych ztrácet čas letem do Limy či Bogoty a doufat v dobrou akci.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak gl s dumpem.
Co jsem vypozoroval, tak vůbec letenky do a hlavně skrze spodek ameriky jsou stabilně pálky.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak gl s dumpem.
Co jsem vypozoroval, tak vůbec letenky do a hlavně skrze spodek ameriky jsou stabilně pálky.

Brazílie má levné akce, občas se něco vyskytne i do Limy či Bogoty. Ale jo, střední a j. Amerika je s akcema na houby.
Spazik

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2016 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flink napsal:

- v tomatovém krému bych v "italské" restauraci čekal parmazán místo nastrouhaného eidamu

- dostal jsem jiné jídlo, než jsem si objednal, a nebyla to záměna s jiným stolem, ale chyba obsluhy

- litr vody stál 110Kč (!), byla nám donesena ve džbánku a tak předpokládám, že mají v kuchyni kus ledovce z Alp

- do vody kvůli tomu, aby se zřejmě ještě víc neprodražila, nebyl daný ani citron, limetka, máta nebo dokonce led

- ještě jedna poznámka, která se týká obsluhy: nevím, jak je to se zdravotními průkazy, případně s předepisovaným zdravotním stavem obsluhy, ale věřím, že servírka s herpesem na rtu by neměla manipulovat s jídlem nebo pitím

Řešit hned na místě a ne si stěžovat na fórum, kde to má efekt 0?
Jinak účtovat za litr vody z kohoutku 110,- (v Brně!) je pěkná drzost :-D
Smile04

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

litr vody za 110 jsem už zažil i v menší italské restauraci, nevím, asi jeto italská tradice, prostě vám to napočítaj po 3deckach :) a vynasobi... totalni prasarna samozřejmě, jinak teda ten zytek je taky dost sila :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
cipinek

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen debil platí v restauraci za vodu, protože jen debil chodí do restaurací, kde se za vodu platí, možná to dělají lidi proto, aby pak tady mohli masturbovat na fóru, že za vodu platili a že si to asi mohou dovolit...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo když jsme u vody .. jednou jsem dostal v kavárně ke kávě tak hnusnou vodu, která byla snad z wc.

Btw. taky nesnášítě běhání?
flink

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
flink napsal:

Řešit hned na místě a ne si stěžovat na fórum, kde to má efekt 0?
Jinak účtovat za litr vody z kohoutku 110,- (v Brně!) je pěkná drzost :-D

Na fórum jsem to hodil pro zajímavost. Abych neměl napliváno v jídle, sečetl jsem to servírce na závěr.
flink

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
litr vody za 110 jsem už zažil i v menší italské restauraci, nevím, asi jeto italská tradice, prostě vám to napočítaj po 3deckach :) a vynasobi... totalni prasarna samozřejmě, jinak teda ten zytek je taky dost sila :D

Vodu donesli v litrovém džbánku. Cena mi tak vyrazila dech, že jsem se ani nezeptal na důvod tak vysoké ceny
flink

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
jen debil platí v restauraci za vodu, protože jen debil chodí do restaurací, kde se za vodu platí, možná to dělají lidi proto, aby pak tady mohli masturbovat na fóru, že za vodu platili a že si to asi mohou dovolit...

Dodám, že jen debil může mít tak sofistikovaný příspěvek
cipinek

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flink napsal:
cipinek napsal:

Dodám, že jen debil může mít tak sofistikovaný příspěvek

pokud platíš za obyčejnou vodu z kohoutku, která má zlomek ceny než cena na lístku tak jsi pro mě jenom obyčený debil, i kdybys měl třeba tisíc vysokoškolských titulů..., před tím, než si objednám vodu z kohoutku se zeptám, zda je zdarma, nebo za ni "něco" chtějí...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1165, 1166, 1167 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: