My - starsia generacia sme zrejme vychovaní slusnejsie ako ta terajsia. Ja pridem do satne, nahlas pozdravim vsetkych, ktorí tam su. Proste nieco ako nazdar, alebo caute...aby to pocul kazdy. Dokazem zratat na prstoch jednej ruky, kolko krat mi niekto odzdravil za tie roky (ak neratam tych par skalnych)...
Ty nevíš, co maminky učí děti? Aby se s cizíma nebavili.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
My - starsia generacia sme zrejme vychovaní slusnejsie ako ta terajsia. Ja pridem do satne, nahlas pozdravim vsetkych, ktorí tam su. Proste nieco ako nazdar, alebo caute...aby to pocul kazdy. Dokazem zratat na prstoch jednej ruky, kolko krat mi niekto odzdravil za tie roky (ak neratam tych par skalnych)...
Ty nevíš, co maminky učí děti? Aby se s cizíma nebavili.
Ono strašně záleží na posilce. V poslední době jsem navštívil více méně 4 a u dvou zavedených se normálně zdravilo a tykalo, u dvou ostatních moc ne.
Souseduv cokl zasr*nej, kdykoliv nejsou doma, tak nonstop steka, at je den nebo noc, coz v pripade, ze ma zena po nocni je fakt prima. Da se to nejak resit? Myslim jinak nez domluvou, protoze oni jsou totalni idioti a domluva je nemozna. Psi mam rad (sam jsem mel), ale tohodle mam s rozbehem chut kopnout do drzky kdykoliv ho vidim
Souseduv cokl zasr*nej, kdykoliv nejsou doma, tak nonstop steka, at je den nebo noc, coz v pripade, ze ma zena po nocni je fakt prima. Da se to nejak resit? Myslim jinak nez domluvou, protoze oni jsou totalni idioti a domluva je nemozna. Psi mam rad (sam jsem mel), ale tohodle mam s rozbehem chut kopnout do drzky kdykoliv ho vidim
Vítej do klubu. My to máme nad náma, naštěstí řve jen během dne.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
tak tam běž a rozkopni dveře a pes uteče někam ven a třeba se nenajde, rychlé a účinné řešení...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
Vybírám si frekventované téma, ačkoliv s ním můj příspěvěk nijak nesouvisí, prostě jen potřebuju aby to vidělo co nejvíc lidí a někdo mi řekl co potřebuju vědět
Dokáže někdo identifikovat hudbu co hraje ve videu zhruba od desáté minuty? Projel jsem na youtube tak dvacet různých "epic orchestral song compilation" ale neúspěšně.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
jasně že dá , zavolat policii a majitel dostanete upozornění a pak i pokuty , fakt to funguje
Vybírám si frekventované téma, ačkoliv s ním můj příspěvěk nijak nesouvisí, prostě jen potřebuju aby to vidělo co nejvíc lidí a někdo mi řekl co potřebuju vědět
Dokáže někdo identifikovat hudbu co hraje ve videu zhruba od desáté minuty? Projel jsem na youtube tak dvacet různých "epic orchestral song compilation" ale neúspěšně.
Ja by som povedal, ze je to nieco od Two Steps from Hell, mam ich dobre napocuvanych, ale bohuzial polovica ich piesni znie presne takto a mam v tom taky zmatok, ze fakt netusim, ktora by to mohla byt :/
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
_________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
Rachela: Ještě že to nebyli oni, našel jsem na youtube uživatele co tam měl od nich asi 200 skladeb tak jsem si řikal že to než projedu, tak mě klepne
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tak to sorry, nahodou som ten song poznal, lebo ho mam na disku, no zaradil som si ho k Two Steps from Hell, pretoze presne ten styl hudby robia a nic podobne ma v tej chvili z mojej hudby nenapadlo.
Urcite by si nespravil chybu, keby si si tych 200 songov prebrowsoval
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru