Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 458, 459, 460 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to si piš. A kdo to je za fotbalistu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JArolim
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Aniž bych tě chtěla podceňovat, myslím, že tenista na republikový úrovni by tě na fyzičku dostal bez problémů:-)
A co se týká světových tenistů - na co by sebou tahali na kurtě 5 setů nepotřebný maso?:-) na jejich figurách mě nic neuráží, i když je trochu problém svalová dysbalance.
Říct o ženě, že je tlustý prase, může jen někdo jako je McEnroe
A jestli myslíš, že se holky nenadřou....já v mládí hrála pouze na republikové úrovni a trénovala jsem 5x týdně, o víkendech zápasy. A dokonce ještě v době, kdy už jsem měla nadváhu, jsem hrála závodně...ne, že bych se nenadřela, ale s mou genetikou prostě ten čas odmakaný na kurtě a kolem nestačil na to, abych zhubla - kvůli tomu jsem pak začala chodit do posilovny..
Diskuze se dostala do osobní roviny, což nechápu :-) Srovnávat se radši nebudeme, v zájmu dobrých vztahů.

Asi jsem zabrnkal na nějakou citlivou strunku. Chci jen upozornit, že to co jsem napsal rozhodně neplatí o všech ženách :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
PetkaB napsal:
Aniž bych tě chtěla podceňovat, myslím, že tenista na republikový úrovni by tě na fyzičku dostal bez problémů:-)
A co se týká světových tenistů - na co by sebou tahali na kurtě 5 setů nepotřebný maso?:-) na jejich figurách mě nic neuráží, i když je trochu problém svalová dysbalance.
Říct o ženě, že je tlustý prase, může jen někdo jako je McEnroe
A jestli myslíš, že se holky nenadřou....já v mládí hrála pouze na republikové úrovni a trénovala jsem 5x týdně, o víkendech zápasy. A dokonce ještě v době, kdy už jsem měla nadváhu, jsem hrála závodně...ne, že bych se nenadřela, ale s mou genetikou prostě ten čas odmakaný na kurtě a kolem nestačil na to, abych zhubla - kvůli tomu jsem pak začala chodit do posilovny..
Diskuze se dostala do osobní roviny, což nechápu :-) Srovnávat se radši nebudeme, v zájmu dobrých vztahů.

Asi jsem zabrnkal na nějakou citlivou strunku. Chci jen upozornit, že to co jsem napsal rozhodně neplatí o všech ženách :-)

To je nějak špatně pochopeno, nejde vůbec o nic osobního:-)
Jen jsem reagovala na to, že onen tenista je známý svými neuváženými výroky a cholerickou povahou... ( mám raději Rogera F., hraje výborně a není hulvát )
A pak na tvou hypotézu, že dámský tenis zřejmě není fyzicky náročný ...o žádném srovnávání se tu vůbec nebyla řeč
Reiben

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem byl v tescu a potom ve čtyřech dalších krámech a nikde neměli vajíčka , maso už doma taky došlo, tak k obědu asi musím sníst hnusnýho tuňáka v rajčatovým nálevu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty nejíš 10 vajec denně, tak to přežiješ :D

ale jo, je to na*ovno... už aby bylo vajec plodné horké léto
Reiben

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Denně občas dám i těch 6. Řešením je postavit si nějakej výběch a koupit vlastní slepice .
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Denně občas dám i těch 6. Řešením je postavit si nějakej výběch a koupit vlastní slepice .

jj to je reseni :) a nebo jak jsem to mel ja, kdyz jsem jeste nebyl v Brne, mel jsem v jedne vesnici blizko naseho mesta zname, kteri meli docela velke hospodarstvi, mimo jine i slepice a celkem velikou produkci vajicek, takze jsem od nich pravidelne braval nekolik plat mesicne v zavislosti na tom, kolik jich mohli nabidnout a za cenu srovnatelnou s vajickama v marketech jen s tim rozdilem, ze vajicka byly jednou tak velke a jejich kvalita zrejme take o necem jinem.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky ted beru domaci , jelikoz moje tydenni spotreba je pres 50vajec.. a to samy co draper, ty vajicka sou doslova jednou takova
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo domaci vajicka mam bohuzel tak jednou do roka od pribuznejch z moravy, ale opravdu se to neda srovnat s tema z obchodu, zrovna vcera co sem koupil to ma velikosti bliz k vlasaku nez k vajicku chtelo by to neco jako je mlekozfarmy.cz, tak na vajicka nebo existuje neco takovyho?
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LUSTER:

http://www.vejcezfarmy.cz/

:DDDDDD

Naposledy upravil Prasopes. dne pá únor 17, 2012 1:49 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm, ale to mi domu asi neprivezou
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já si myslím, že když se domluví víc lidí a bude větší odběr tak to nějak zfouknou. Nicméně jsem jim teď napsal mail, tak sem zvědavej :)
Merrao

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě, že i když dodržuji pravidelně jakoukoliv hygienu, stejně se mi v zubu udělá zánět a vypláznu pětikilo za zubaře. Začínám nemít ráda tuhle zimu...beztak za to může ona.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U domácích vajec máte vyšší šanci, že z toho něco chytíte, ale to už se tu myslím probíralo loni.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 458, 459, 460 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: