|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: st duben 18, 2012 6:15 am Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Chlapi, díky za podporu, ulevilo se mi bez chlastu, někdy se stačí vypsat. Přeju nám všem štěstí nejenom v této oblasti a pěkný večer. |
Pust to z hlavy. V zivote na tebe cekaj horsi veci, v tomhle pripade si jen najdes jinou a nemusis nic resit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st duben 18, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | owar napsal: | | mandor napsal: | | owar napsal: | | mandor napsal: | | No a abych se pochlubil v příslušném topicu, je krásné, když vám ženská se kterou jste připraveni strávit zbytek života jen tak mimochodem sdělí, že potřebuje být sama a dát si život do pořádku. Asi začnu lovit mladé blbé zajíčky a nebudu si komplikovat život city... |
high five
bohuzel ty mlady blbky se velmi rychle omrzi..a jsme zase tam, kde jsme byli.. |
Tak snad to bude aspoň nějaká náplast na prvních pár měsíců...škoda no. |
horsi bude az zjistis, ze uz ti ji picha nekdo jinej..to ti ani stopadesat zajicku nepomuze..ale to nechci malovat certa na zed..zkus se jen proti tomu predem obrnit.. |
Taktak... Jde to zhuta,ale občas to jde:) Já se měl třeba příští týden ženit,ale před 2 měsíce z mojí snoubenky vypadlo že si to rozdává s někym jinym, takže tě potěšim mohl jsi na tom být hůř ještě |
to je taky krasa..ale sam dobre vis, ze pro ostatni, co jsou v podobny situaci to potesujici vubec neni..kazdej si tim musi projit sam a vstrebat to sam..bohuzel, jinak to nejde.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | Určitě mrkni na Muže v naději pokud jsi to ještě neviděl...jo je to komedie, ale ta hlavní podstata je nejpravdivější věc, která může být Dokud o tebe ženská musí bojovat, je všechno ok...jak se začne nudit, je všechno v prdeli |
Jako ženská nesouhlasím. Já osobně nemusím o chlapa furt bojovat, to taky unaví, ale ve vztazích všeobecně je pro mě důležitější práce na takové té jiskře, chemii mezi dvojicí, aby vztah prostě nevyšuměl do ztracena a stále se na něm dalo stavět a budovat ho.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Korny napsal: | Určitě mrkni na Muže v naději pokud jsi to ještě neviděl...jo je to komedie, ale ta hlavní podstata je nejpravdivější věc, která může být Dokud o tebe ženská musí bojovat, je všechno ok...jak se začne nudit, je všechno v prdeli |
Jako ženská nesouhlasím. Já osobně nemusím o chlapa furt bojovat, to taky unaví, ale ve vztazích všeobecně je pro mě důležitější práce na takové té jiskře, chemii mezi dvojicí, aby vztah prostě nevyšuměl do ztracena a stále se na něm dalo stavět a budovat ho. |
problem je v tom, kdyz pracuje a buduje jen jeden z ty dvojce..bud si to uvedomis vcas, coz je ta lespi moznost nebo ti to holt bude oznameno a ty proste budes jen stat s otevrenou hubou..to je ta mnohem horsi, delsi a bolestnejsi varianta..to plati pro obe pohlavi.. _________________ cenzurováno..
Naposledy upravil owar dne st duben 18, 2012 11:20 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Ikee napsal: | | Korny napsal: | Určitě mrkni na Muže v naději pokud jsi to ještě neviděl...jo je to komedie, ale ta hlavní podstata je nejpravdivější věc, která může být Dokud o tebe ženská musí bojovat, je všechno ok...jak se začne nudit, je všechno v prdeli |
Jako ženská nesouhlasím. Já osobně nemusím o chlapa furt bojovat, to taky unaví, ale ve vztazích všeobecně je pro mě důležitější práce na takové té jiskře, chemii mezi dvojicí, aby vztah prostě nevyšuměl do ztracena a stále se na něm dalo stavět a budovat ho. |
problem je v tom, kdyz pracuje a buduje jen jeden z ty dvojce..kdyz si to bud uvedomis vcas, coz je ta lespi moznost nebo ti to holt bude oznameno a ty proste budes jen stat s otevrenou hubou..to je ta mnohem horsi, delsi a bolestnejsi varianta..to plati pro obe pohlavi.. |
Tak s tím úplně souhlasím, vztah vždy tvoří dva lidé (dobře, ne vždy, ale těch polygamijců snad tu tolik nebude, co pánové? ) a pokud se jeden na to vykašle, jde to prostě do háje. Také mám blbé zkušenosti, i když zase trošku z jiné strany. Ale na to je vždy dobrý čas, kdy se vše zamotané vytříbí, člověk dostane trošku nadhled a pak může jít třeba i dál, pokud tedy chce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:37 am Předmět: Re: Tedy... |
|
|
Je to blby rikat a zrovna na tomhle foru  ale kdyz jsem mel s pritelkyni problemy tak mi fakt nejvic pomohlo tahani zeleza
a kdyz jsme se rozesli tak to fakt pomahalo  i kdyz u nas nebyly takovy bojovy podminky :) jako pisete v předchozich prispevcich
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:45 am Předmět: Re: Tedy... |
|
|
| owar napsal: | | Ikee napsal: | Tedy všichni zklamaní heads up, může být a možná bude i hůř! |
kdyby to slo tak jednoduse, tak se tady vubec nebavime..ty zasadni zivotni zklamani nemuzes jen tak hodit za hlavu a chce to cas..je to taky hodne individualni, o osobnosti toho danyho cloveka..taky mame kazdej jinej styl jak se s takovyma vecma vyporadat.. |
Chtěla jsem to jen bagatelizací odlehčit, taky jsem po 4 letech asi čtvrt roku sama, ale doopravdy mi pomohlo se soustředit na něco jiného třeba jako píše Izman, taky jsem utíkala do fitka a do posilky a už je líp. Pro mě je to lepší, než se v tom stále pitvat.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:49 am Předmět: Re: Tedy... |
|
|
| owar napsal: | | Ikee napsal: | Tedy všichni zklamaní heads up, může být a možná bude i hůř! |
kdyby to slo tak jednoduse, tak se tady vubec nebavime..ty zasadni zivotni zklamani nemuzes jen tak hodit za hlavu a chce to cas..je to taky hodne individualni, o osobnosti toho danyho cloveka..taky mame kazdej jinej styl jak se s takovyma vecma vyporadat.. |
Někdo se kvůli tomu stane i špatným člověkem - to je asi jedno z těch špatných řešeních, ale furt ho považuju za lepší, než sebevraždu, nebo EMO lifestyle
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:49 am Předmět: Re: Tedy... |
|
|
| Ikee napsal: | | owar napsal: | | Ikee napsal: | Tedy všichni zklamaní heads up, může být a možná bude i hůř! |
Chtěla jsem to jen bagatelizací odlehčit, taky jsem po 4 letech asi čtvrt roku sama, ale doopravdy mi pomohlo se soustředit na něco jiného třeba jako píše Izman, taky jsem utíkala do fitka a do posilky a už je líp. Pro mě je to lepší, než se v tom stále pitvat. |
tak ctvrt roku uz je celkem dost casu..ale ze zacatku se tomu proste neubranis..a cim vic do vztahu das, tim hur se s tim vyrovnavas..
ale rikam, cas je nejlepsi lek.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|