Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 583, 584, 585 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem si po 15 minutách zápasu natáhl tříslo, mě to zdraví fakt nepřeje...navíc zase před dovolenou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super je, že když fakt chci makat, tak si přečtu článek teďka od Smejkala a zase mám blbej pocit..."necvič mrtvý tahy, dřepy, přítahy v předklonu, benchpress, tlaky nad hlavu a třeba si do posilovny kup madračku, ustel si na zemi, cvič kickback, ale opatrně, aby jsi náhodou nezatížil záda". Sakra, tohle mi dokáže zkazit náladu, kor když člověk je motivovanej a chce makat na 100%.
marash

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ty jeho články se tady docela nadává, takže bejt tebou to vůbec neřeším a tyhle blbosti nečtu (však se podívej na diskuzi pod některými jeho články)
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem si všiml, že většinou lidi na jeho články nadávaj. Teďka mi to zase bude vrtat hlavou furt.
U.B0B

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
U.B0B napsal:
kdyz slysim, jak nase zdravotnicvi narika, ze nema penize ....
mati navstevuje mesicne lekare a ten ji pravidelne predepisuje leky na mesic. ok. ale, ... tech tablet jednoho predepsaneho leku je v krabicce 28!!. t.z. lekarna vydava 2 baleni na mesic. lek je plne hrazen, takze zajima nekoho pristi mesic, kolik mu zbylo leku/tablet?? ne. zase je vypsan recept na cely mesic - t.z. 2x28 tablet. pritom v blistru tech tablet je vzdy jedno okynko prazdny - 7 kusu. no, a jedna krabicka (28tablet) stoji 2770,-Kc. a nas debilni stat, tak hradi kazdemu kdo leky uziva mesicne 5540,-Kc ...
to nikdo ze zodpovednych v CR nevi, ze mesic ma 30-31 dnu? a i kdyby dodani 3 tablet do baleni stalo 1000,-Kc, tak stat stale usetri..!
mohla by si takove chovani dovolit tato firma, kdyby jejim odberatelem nebyl nas stupidni stat??

to tvoje matka ojebává stát, protože tamnemusí chodit pravidelně přesně v den, kdy ji má lékař předepsat další balení, toto je debilita roku, co tady popisuješ a ona ty zbylé tablety z druhého blistrhu vyhazuje do hajzlu?, to je tak blbá??? to jenom nezodpovědní debilové takto ojebávají stát!!! to nemůže tam jít jenom třeba 9-10 měsíců v roce??? neříkej, že ne toto je jenom debilita toho doktora a tvé matky dohromady, revizního lékaře na vás...

:)
ted nevim jestli to myslis ironicky nebo ne ...
- chodit tam musi v terminu, na ktery je objednana (jednou mesicne)
- co sem se ptal, tak doktora nezajima, jestli ji nejaky leky zbyly a pod. - jediny co ho muze zajimat je to, aby leky nechybeli - pokud ma dovolenou a pod., ale jestli je neco navic, nikdo neresi
- co sem se ji ted ptal, tak naposledy ji doktor zvysil davku na mesic - misto jedny, 2 tablety denne - t.z. ze uz se tolik neplytva - potrebuje 60 tablet = 3 baleni = 84 tablet = 8310,-Kc. takze mesicni davka neni predrazena o 100%, ale jen o 50% = 2770,-Kc
- nevim, jestli pacient ma neco s takovym stavem delat. nevim jestli je to jeho povinost. ja bych rekl, ze ne.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ach jo....sere mě zedník, kterej mě zapravuje bezpečnostní dveře. Sere se s tím už od 0830 a prej ještě 2 hodiny.... Boha můůůj.. Tak jsem si udělal jídlo a koukám na přátelé......a ještě si nemůžu jít ani zacvičit.... ach jo...
kubaz

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uz 3. cirkus na parkovisti pred barakem od tohoto jara
Judson

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
ach jo....sere mě zedník, kterej mě zapravuje bezpečnostní dveře. Sere se s tím už od 0830 a prej ještě 2 hodiny.... Boha můůůj.. Tak jsem si udělal jídlo a koukám na přátelé......a ještě si nemůžu jít ani zacvičit.... ach jo...

A na co bezpečnostní dveře ? Sak dej svou namakanou fotku na dvere a kazdej se jim obloukem vyhne
nebuzardar

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Super je, že když fakt chci makat, tak si přečtu článek teďka od Smejkala a zase mám blbej pocit..."necvič mrtvý tahy, dřepy, přítahy v předklonu, benchpress, tlaky nad hlavu a třeba si do posilovny kup madračku, ustel si na zemi, cvič kickback, ale opatrně, aby jsi náhodou nezatížil záda". Sakra, tohle mi dokáže zkazit náladu, kor když člověk je motivovanej a chce makat na 100%.

no tak to ja som si stihol zadrepovat este pred objavenim toho clanku dnes ale ma trosku sere teda to je fakt, lebo v nasej posilke je iba jeden stojan na drepy, 3 olymp osy, z toho vsak len jedna pouzitelna a pri mrtvole velmi bucham tou cinkou vraj zato strojov tam je jak nasratych a do toho este tento clanok
Jirka Paštika

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebuzardar napsal:
ILikeBike napsal:

no tak to ja som si stihol zadrepovat este pred objavenim toho clanku dnes ale ma trosku sere teda to je fakt, lebo v nasej posilke je iba jeden stojan na drepy, 3 olymp osy, z toho vsak len jedna pouzitelna a pri mrtvole velmi bucham tou cinkou vraj zato strojov tam je jak nasratych a do toho este tento clanok

Tak s ní nebouchej. Nebo jsi vzpěrač a negativní fázi vynecháváš?
CIZO

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Paštika napsal:
Tak s ní nebouchej. Nebo jsi vzpěrač a negativní fázi vynecháváš?

Ale Jirko, negativní fáze u mrtvoly není zas takové terno. To se dá cvičit s lehkou váhou, ale s těžkou to fakt žádná výhra není.

Derek Poundstone
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
John Chipsa napsal:

A na co bezpečnostní dveře ? Sak dej svou namakanou fotku na dvere a kazdej se jim obloukem vyhne

a Tady bydlím já
Grimley

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
Judson napsal:
John Chipsa napsal:

a Tady bydlím já

nene spiš Jsem u dveří za pět vteřin :D
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere me ma zkurvena brigada je o hovne, hovno prachy a sefova ma hovno v hlave, takze toto je muj vztek v kostce
blazen

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buď rád že máš brigádu, já sháním práci/brigádu už skoro 3 měsíce a nemůžu nic najít...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 583, 584, 585 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: