Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 602, 603, 604 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si vezmu rukavice, když tam něco dělám, stejně mu tam budou srát kuny, ptáci. Tady v okolí někdo asi trávil kuny - maso napuštěný takovou jednou specialitou a sežral to jeden německej ovčák a chcípl, měl asi 8 měsíců... Jinak vzduchovka je celkem hodně silná (když se použije diabolka), a je schopná i prolítnout kůží, to bych nezkoušel. Slyšel jsem, že se za tímhle účelem používali zrna obilí.
Mablung

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Tak si vezmu rukavice, když tam něco dělám, stejně mu tam budou srát kuny, ptáci. Tady v okolí někdo asi trávil kuny - maso napuštěný takovou jednou specialitou a sežral to jeden německej ovčák a chcípl, měl asi 8 měsíců... Jinak vzduchovka je celkem hodně silná (když se použije diabolka), a je schopná i prolítnout kůží, to bych nezkoušel. Slyšel jsem, že se za tímhle účelem používali zrna obilí.

To by asi šlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ty píčo samej psychopat tady....
MAST3R

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
cocman napsal:
No pokud je nekdo vylozene chyta sousedum a pak je zabiji, tak je to magor. Ale pokud mu lezou na pozemek cizi kocky, tak ho to proste srat musi a neni nic jednoduzsiho nez je utopit . Jeste si pamatuju, jak muj deda topil kotata. Ale ja bych to teda neudelal, jelikoz na to nemam zaludek.

Bohužel, jak říkáš, ne vždy je všechno černobílé. Kámoš přemýšlí jak sousedům otrávit kočky, protože si z pískoviště pro jeho děti a ze záhonů udělali záchod.

To bych jim radši první řekl, ať si choděj pravidelně ty hovna sebrat, proč hned tyhle řešení?
cocman

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Master: tak se jdi nekam poprat za prava kocek, ale bacha at nedostanes zase na hubu
Mablung

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Mablung napsal:
cocman napsal:
No pokud je nekdo vylozene chyta sousedum a pak je zabiji, tak je to magor. Ale pokud mu lezou na pozemek cizi kocky, tak ho to proste srat musi a neni nic jednoduzsiho nez je utopit . Jeste si pamatuju, jak muj deda topil kotata. Ale ja bych to teda neudelal, jelikoz na to nemam zaludek.

Bohužel, jak říkáš, ne vždy je všechno černobílé. Kámoš přemýšlí jak sousedům otrávit kočky, protože si z pískoviště pro jeho děti a ze záhonů udělali záchod.

To bych jim radši první řekl, ať si choděj pravidelně ty hovna sebrat, proč hned tyhle řešení?

Jsou to sousedi a moc se nemusí ...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi se mít rádi nemusí, ale vybíjet si to na zvířatech (protože přesně tím mi to smrdí) je ubohost. My máme koček pět a do záhonů nám serou pořád, a ničemu to nevadí. Obvykle v nich totiž nechodíme bosi, a ryjeme v nich lopatou nebo jiným nářadím. Písek se dá přikrýt. Tohle je fakt na hlavu...
Reiben

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U babičky na vesnici, kam jsem jako malej furt jezdil, tak tam vždycky když se narodilo hodně koťat, tak lidi už nevěděli, co s nima, tak je zabíjeli. Někdo to topil a někdo je zabíjel i jinejma způsobama jako třeba můj děda, ale o tom tady radši nebudu ani psát .
MAST3R

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Lidi se mít rádi nemusí, ale vybíjet si to na zvířatech (protože přesně tím mi to smrdí) je ubohost. My máme koček pět a do záhonů nám serou pořád, a ničemu to nevadí. Obvykle v nich totiž nechodíme bosi, a ryjeme v nich lopatou nebo jiným nářadím. Písek se dá přikrýt. Tohle je fakt na hlavu...

Přesně, všechno se dá nějak řešit, pokud člověk nechce použít to nejednoduší řešení či je magor.

Taky nejdu sousedům zabít dítě, protože jim v noci brečí a já kvůli tomu nemohu spát.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
U babičky na vesnici, kam jsem jako malej furt jezdil, tak tam vždycky když se narodilo hodně koťat, tak lidi už nevěděli, co s nima, tak je zabíjeli. Někdo to topil a někdo je zabíjel i jinejma způsobama jako třeba můj děda, ale o tom tady radši nebudu ani psát .

Hele sice je to hnusný a za normálních okolností s tím nesouhlasím, ALE pokud se to udělá rychle, je to kolikrát lepší než aby ty kočky živořily někde u popelnic (a dál se množily!), protože je nikdo nechtěl, a tak je někam vysypali nebo prostě vypustili a dál se nestarali. Ono vidět hladovou vyhublou zjevně nemocnou kočku není extra pěkná věc.

Samozřejmě topení fakt není způsob jakým by se to mělo dělat
Mablung

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Reiben napsal:

Hele sice je to hnusný a za normálních okolností s tím nesouhlasím, ALE pokud se to udělá rychle, je to kolikrát lepší než aby ty kočky živořily někde u popelnic (a dál se množily!), protože je nikdo nechtěl, a tak je někam vysypali nebo prostě vypustili a dál se nestarali. Ono vidět hladovou vyhublou zjevně nemocnou kočku není extra pěkná věc.

Samozřejmě topení fakt není způsob jakým by se to mělo dělat

Zkus prodávat jed na koťata :-)
U.B0B

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:

co pamatuju, tak deda to bral sekerou a báby pak prodala kusky kuskarovi (kdyz byli vetsi) ... takhle to holt chodilo ... proste normalka na tehdejsi dobu a pomery ...
U.B0B

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pelikán se nestane členem Rady ČTÚ. Kalouskovi se nelíbil jeho blog.
"Při projednávání tohoto bodu vystoupil ministr financí Miroslav Kalousek a upozornil členy vlády na obsah blogu, který Pelikán vedl na serveru iDnes. Pelikán ve svých textech kritizoval vládní politiku, zejména ministra Kalouska a premiéra Petra Nečase. A to se v České republice zřejmě nesmí...."
cipinek

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Pelikán se nestane členem Rady ČTÚ. Kalouskovi se nelíbil jeho blog.
"Při projednávání tohoto bodu vystoupil ministr financí Miroslav Kalousek a upozornil členy vlády na obsah blogu, který Pelikán vedl na serveru iDnes. Pelikán ve svých textech kritizoval vládní politiku, zejména ministra Kalouska a premiéra Petra Nečase. A to se v České republice zřejmě nesmí...."

však tak je to správné, mocní a silní si vždycky poradili se svými odpůrci...
balbi

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 602, 603, 604 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: