|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
:D do mobilů sem vrazil za celou dobu, co je používám, 200kč.... každej mobil jsem dostal (dárek nebo k něčemu) a kredit mi vždycky někdo dobil (g4p  ), takže ti to přeju, ale nic nechápu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Samsung dneska oficialne zacal prodavat Samsing galaxy note II . Do cely CR prislo par desitek kusu...lidi co to maj objednany uz od zari, na ne se nedostalo... Na celou republiku jen par bilejch variant... ja si minulej tejden v Samsungu rezervoval jeden kousek ..dnes mi psali, ze ho mam pripravenej k odberu...ale pak jsem zjistil, ze u t-mobilu ho budu mit misto za 16 000 za 9 000 a tak jsem rezervnul i u t-mobu a to uz ho taky maj pro me ready, ale jeste je nemuzou prodavat, ceka se az to povoli vedeni z Prahy :/ :D kua no nenastvalo by vas to?:D |
Ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | :D do mobilů sem vrazil za celou dobu, co je používám, 200kč.... každej mobil jsem dostal (dárek nebo k něčemu) a kredit mi vždycky někdo dobil (g4p ), takže ti to přeju, ale nic nechápu |
Asi tak momentalne mam velmi moderni a luxusni Samsung E1200M , za ktery jsem vysolil tezce penize - 300kc a z toho bylo 200kc predplaceny kredit a karta
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
Ty seš mobilový úchyl, ne?
Já mám obyčejný samsung za 2000,- protože jsem chtěl qwertz klavesnici, bylo by mi líto dát takovou raketu za mobil, ale každý má to svoje no. Mě stačí, když se dovolám a napíšu SMS. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Samsung dneska oficialne zacal prodavat Samsing galaxy note II . Do cely CR prislo par desitek kusu...lidi co to maj objednany uz od zari, na ne se nedostalo... Na celou republiku jen par bilejch variant... ja si minulej tejden v Samsungu rezervoval jeden kousek ..dnes mi psali, ze ho mam pripravenej k odberu...ale pak jsem zjistil, ze u t-mobilu ho budu mit misto za 16 000 za 9 000 a tak jsem rezervnul i u t-mobu a to uz ho taky maj pro me ready, ale jeste je nemuzou prodavat, ceka se az to povoli vedeni z Prahy :/ :D kua no nenastvalo by vas to?:D |
já tě chápu taky pošilhávám po novým mobilu, ale protože jsem se o to skoro 3 roky nezajímal (od koupi posledního telefonu - Nokie N97), tak zřejmě jednoduše vezmu to nejlepší, co trh nabízí - Galaxy S III
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
Nějakej rozumnej smartphone se hodí, ale note je velká obluda, to nepočítám jako telefon _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Nevím čím to nějak, ale nějak mi padla tlaková síla, hlavně na kozách, i když tuším, že je to kombinace několika faktorů ( a hlavně jiný sparing), mám psychický blok na benchi, že někdo musí za mnou stát, i když se čínky ani nedotkne (maximálně mi jí pomůže vyndat ze stojanů), ale sám si troufnu na 75kg a pak blok a 80kg by mi ukrojilo hlavu, přitom když za mnou stál starý sparing, tak nebylo problém končit na poslední sérku na 90kg i 100vka šla. |
Říkám, že je to sparingem, dneska trénink se "starým" sparingem a hnedka šlo 8x80kg, 3+1x90kg a to jsem měl ještě lehkou svalovku ze středečních koz. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so říjen 20, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
co mě opravdu nakrklo - po víc jak půl roce nezaměstnanosti najdu práci (resp. ona našla mě), o kterou fakt stojím a mám o ni zájem ale když do ní mám teď v pondělí nastoupit tak si dneska dojebu kotník s čímž tam prostě nemůžu jít... můžu jenom doufat že tam místo mě nepřijmou někoho jinýho... no a samozřejmě na jakýkoli sport můžu na pár týdnů zapomenout... to mě fakt mrdá
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | co mě opravdu nakrklo - po víc jak půl roce nezaměstnanosti najdu práci (resp. ona našla mě), o kterou fakt stojím a mám o ni zájem ale když do ní mám teď v pondělí nastoupit tak si dneska dojebu kotník s čímž tam prostě nemůžu jít... můžu jenom doufat že tam místo mě nepřijmou někoho jinýho... no a samozřejmě na jakýkoli sport můžu na pár týdnů zapomenout... to mě fakt mrdá |
tak to zafixuj a bez tam _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so říjen 20, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | blazen napsal: | | co mě opravdu nakrklo - po víc jak půl roce nezaměstnanosti najdu práci (resp. ona našla mě), o kterou fakt stojím a mám o ni zájem ale když do ní mám teď v pondělí nastoupit tak si dneska dojebu kotník s čímž tam prostě nemůžu jít... můžu jenom doufat že tam místo mě nepřijmou někoho jinýho... no a samozřejmě na jakýkoli sport můžu na pár týdnů zapomenout... to mě fakt mrdá |
tak to zafixuj a bez tam |
dík, rada k nezaplacení... akorát že nemůžu došlápnout ani lehce na patu a práce není sezení v kanclu - je potřeba v ní chodit, příp. stěhovat těžší předměty
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem nebyl nemocnej dýl jak 5 dnů (mimo zápal plic) a zrovna teď, když potřebuju chodit do práce a školy se mi nemoc táhne už přes týden  Navíc celej týden mám teplotu pořád kolem 37 a nevím čím to je, což taky není úplně ok  Nemá někdo zkušenost s tím, že mu Penicilin nebo jiný antibiotika zvyšujou tělesnou teplotu po dobu užívání?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Ne, že by mě lezlo na nervy nebo tak nějak, ale chodí k nám do fitka týpek. Tak 1,85 m a 90kg, vysekanej (kostky na břiše, pruhy na ramenou) je mu asi 19, říkal jsem si, že má dobrou formu, že je skoro celý rok vysekanej, že si asi hlídá stravu a dneska jsem zjistil, že užívá spirák. Docela mě to překvapilo po tom, co měl nějaký kecy na sypání minule, když jsme se bavili o profících.
Zajímalo by mě jak moc tahle látka tomu "vydrátovaní" napomáhá? Kdyby jsme měl někdo osobní zkušenost a nudil se, tak bych ocenil třeba PM, kde se trošku rozepíšete. Díky.
JINAK NECHCI TO ZKOUŠET, UŽ 3 MĚSÍCE NEMÁM ANI DOPLŇKY, NIKOHO NEODSUZUJI, JEN MĚ TO PROSTĚ ZAJÍMÁ. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|