Jestli se můžu taky zeptat.. Jak řešíš ty obědy když si např. ve škole nebo v práci? Jíš normálně někde v jídelně a sníš jenom maso a přílohu necháš, nebo si nosíš flák masa z domu? Ono totiž kdybys obědval v jídelně tak se asi moc nenajíš z toho kousku masa co většinou dávají...A případně kolik asi toho masa jíš když je to bez přílohy?
No jelikoz uz chodim nejakej ten rok na vejsku, tak do skoly chodim treba jen 2x tydne...takze to takovej problem neni. No a jinak kdyz uz tam teda musim , tak si beru to maso s sebou...pripadne treba tunaka v oleji a hodne orisku....ono opravdu staci si dat 200 gramu masa a hodne orisku, pripadne burakovyho masla a kus ovoce a mam na 4 hodiny vystarano
Já bych asi bez svých vloček s jogurtem nepřežila a k mému sportu by to asi taky moc nešlo, jinak bych určo vyzkoušela...:)) Vypadá to hodně lákavě... samé dobroty:-D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Na rozehrati Snatch : Up to 3x50 (lehky jak pirko...ale bohuzel mame v posilovne nizky stropy a vic tam z malejch kotoucku neslozim...a cinku si muzu prenest do jiny mistnosti, jen kdyz jsem tam sam...a to dneska nebylo)
WOD
21-15-9 55 Kg
Pushpress
Hang Clean squat
TIME:1530
Zkurveny zada.....uz me to fakt nehorazne sere!!!! Nic nemuzu delat na plno.....zatim teda protahuju, ale zadny zlepseni tam nevidim...snad se to zlomi...Je hrozny vedet, ze kdyby me nebolely, tak to mam o 5 minut rychleji
a co delas za to protahovani na illioapsy...tam de i o to jestli to protahujes spravne.. ja byt tebou tak vynecham tejden a jen strecuju a snazim se jet izolovane bricho, a tim nemyslim planky, ab wheely a dragon fly..
Ja uz tyden vynechal....a dalsi bych uz asi neprezil.....strecuju tak, ze si kleknu na kolena, sednu si na paty a pak se pomalu zaklanim....davam pozor, abych se neprohybal v zadech.....pripadne dam nohy od sebe tak, abych si sednul mezi kotniky....bricho jezdim izolovane...knees to elbows, klasicky zkracovacky a sed lehy
Tak vezmeme to pekne poporade...prvni 2 kola jsem udelal, tak jak bych mel....Nasledne dalsi 3 jsem musel mrtvolu shodit na 80 pac se znovu ozvaly zada....A na posledni 2 jsem ji uplne vynechal a thrusters shodil na 40...Zkur*eny zada......Dam na vikend volno, a budu se jen ucit na statnice, protahovat a cvicit bricho ....Jinak muzu rict, ze takhle blbe mi dlouho nebylo...
Mě to dneska popadlo, tak jsem to bez přípravy zkusil s hlavním cílem přežít. To se povedlo s mizerným časem 27:28min. Pak jsem byl deset minut rozklepanej jako ratlík, jen tak jsem došmrdlal trochu bodybuildingu a šup domů. Mám pocit, že tyhle tréninky vymejšlej nějaký sadisti.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru