Manmakers vypadají dobře, škoda že u nás nemáme hranaté činky, na těch kulatých bych se asi zabil co .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Baseline : ROM Drills. 4 Rounds: 10x Barbell thrusters, 10x push ups, 10x sit ups, 1 min kolo
Strength : 3-3-3-3-3-3-3-3-3-3 Back Squat (120)
Pak jsem mel zase lidi, takze jsem to musel bohuzel prerusit.
II Faze
Stamina : 5 Rounds, not timed: 5x Back squat (100), 10x Burpee Box Jumps, 50m Buddy pull w/ heavy band. To jsem vyresil zahaknutim zelenyho bandu za klec na drepy a simulaci tahani
Work Capacity : 250 shybu (v planu bylo 500, ale u 160 zacal protestovat uchop na pravy ruce a u 200 se to prestavalo libit i mozolum. Jinak nebyly kippingem, ale ani nebyly striktni. Proste se vzdycky lehce pomuzu kolenama)
II Faze
Stamina : Complete as many rounds as possible in 12 minutes of: 24 inch Box Jump 12 reps, 45kg Thruster 6 reps, 6 Bar-facing burpees (5 kol...opet sem to nikam nehnal a navic nejak furt nemam 100% nohy po brusleni )
EDIT: Jo a kdyby chtel nekdo Jack3d, tak mam este asi 10 davek a necham to treba za kilo, protoze na me to proste pusobi nejak divne. Pri rozcvicce se potim jako prase a chce se mi blejt a pri WODu sem zase ospalej a bez energie.
Hele, jestli to ještě máš, tak bych to možná chtěl zkusit (za úplatu samo) a v návaznosti na to, jestli to na mě bude působit, bych to kdyžtak bral.
Fajn, já si právě myslím, že to bude nic moc, tyhle různý povzbuzovače na mě většinou zrovna nepůsoběj, asi taky proto, že tělo je celkem zvyklý na kofein, ale tady v tom jsou i jiný látky, tak uvidíme, třeba to ze mě udělá zvíře
Warm Up : ROM drills. Sealfit barbell complex (35,40,45,50) Ta 50ka uz byla teda ocistec. Furt se nejak necitim 100%ne
Work Capacity : "Grannie"
6 clean and jerks 50kg
Before each round of 'Annie'
50-40-30-20-10
Double unders
Situps
Cas :1420
Jakmile nejdou DU, tak je cely cviceni v prdeli :-D
II Faze
KTB Swing 1-15-1 (po 1 swingu 1 nadech, po 2 swingu 2 nadechy atd..pri swingovani jsem mohl dychat, jak jsem chtel. Do 15ky uplne v klidu, ale jakmile to slo zase k 1, tak uz to bylo trochu osklivy)
Tak par dni sem nepsal, pac sem nejak skoro nemel cas, takze to napravime. Jinak jelikoz se moje vaha dostala az na 98 kilo, tak jsem byl nucen zacit trochu hubnout. Sice sem mohl zacit tak o 14 dni driv, abych byl vic fit na kvalifikaci, ale co se da delat. Jinak jedu zase na 100% paleo v kombinaci s Intermittent fasting. Coz znamena jen 3 jidla denne. Tusim ze nekdo na foru to taky zkousi, tak uvidim, co to se mnou udela. Zatim jsem celkem v pohode, ale co si budeme namlouvat, zmrzlina mi teda chybi . Prvni jidlo mam v 1 odpoledne, druhy v 5 a treti nejvetsi v 9 po treninku. No a ted k treninku.
12.2
Baseline : ROM Drills. 25x Burpee, 4 minuty kolo, 25x Burpee.
Work Capacity : “Fran” 21-15-9 reps of Thruster 45kg, Pull up.
Strength : Work up to 1RM Bench Press (nemel me kdo jistit a nebyl sem 100%, takze jenom 110)
Stamina : Chipper, not timed: 20x Bench Press 100kg, 100x Clapping push ups
Bricho
13.2
Baseline : ROM Drills. 50x Klik, 25x Burpee, 50x Klik.
Strength : Work up to 1RM Squat Clean (110. Opet sem to nijak nehrotil, ale lehky to teda nebylo).
Stamina : Chipper, not timed:2x Squat Clean 85kg, 10x HSPU 4 rounds
Bricho
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru