|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
Nic tu nepíšu protože necvičím jak bych chtěl, pobolívají mě kolena, takže nohy jsou out :)
Ale zbytek cvičím jak to jde :) momentálně je TH asi 71kg. Strava úplně běžná, ale snažím se zohledňovat jako vždy kvalitnější suroviny.
Bench 10 opakování s 50kg
Přítahy V osy v překlonu 10x50kg
Bic konečně zase cvičím občas s EZ 27kg
Tric stahování lana (ořechy), 6 cihliček (27kg)
Všechno je to pro těch cca 10 opakování.
Jinak mrtvolu když si občas dám jedu s 90-100kg pro 5 reps. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:32 pm Předmět: |
|
|
Aktuálka zad, váha 71kg, po tréninku
_________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út květen 20, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhé době (bolely mě) jsem si pořádně zacvičil ramena upažováním a svalovku jsem měl 4 dny, k tomu i shyby po půl roce snad...
Bolesti kloubů obecně se dost uklidnily, rameno cítím jen po tréninku, pravé a kolena už jsou na 80% ok, ale no squat
Dnešní HC trénink:
Bench 15x osa, 15x30kg, 10x40kg, 3*8x45kg, 15x30kg
Bradla 4x8
Tlaky kotouče v sedě nad hlavou (taková rehabka na ramena a prokrvení tric.)
Hlavní je to nepřepálit!!! _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne září 14, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
trenink 14.9.2014
Dneska jsem měl super přetréninkové nervíčky, ještě jsem to potuploval koktejlkem s glutaminem, kreatinem, bcaa, taurinem, kafem, dextrozou a maltouo, no lelo ze me jak z polovicniho drejpra určitě
A teď k věci:
Mrtvolka
10x50
10x70
10x70
8x90
6x90
6x90
5x90
6x90
Přítahy v osy k pasu
10x30
10x40
10x50
10x40
12x30
10x30
Přítahy horní kladky na prsa
asi pět sérií, váhy jsou irelevantní
Pak bic a tric na kladkách pumpička.
Prostě parádní trénink. K momentálnímu zdravotnímu stavu bych napsal jen to že kolena už ok, dřepuju ( max 70kg série) a ramena naprd, pravé moc bolí i mimo trénink. Ve středu jdu na rázovku s pravým loktem, vyšetří mi i to rameno tak uvidíme. a 4 tácy budou v prdeli...
_________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st září 17, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem absolvoval rázovku, jsem zvědavý jestli budu mít takové modřiny jako Šádek :D Dle doktora trénink možný nejdřív za šest týdnů, by mě zajímalo jak to ten Milan udělal :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 6:01 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Tak jsem absolvoval rázovku, jsem zvědavý jestli budu mít takové modřiny jako Šádek :D Dle doktora trénink možný nejdřív za šest týdnů, by mě zajímalo jak to ten Milan udělal :D |
Já jsem závodník, musím cvičit i když to bolí.. takže jsem cvičil stále :) _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
Tyjo, jak jsi tu na to narazil...:D každopádně dík za reakci. A zánět odezněl časem? i přes trénink? Já samozřejmě cvičit ještě neplánuju. Kde jsi byl na obrazovce? Já byl u Krejčího vedle Vítá Sany a zdál se mi dost šikovný. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
Včera první trénink v Brně. Velký průvan. Až na tu cenu super. Vlastní pití, málo lidí, moc masin:))
teď mě ceka takové rehabilitační období, nelíbí se mi moje hyperlordoza tak ji chci zkrotit. Lokty zůstaly furt stejne....a rameno bolí i při lezení na něm. už mě ti doktoři fakt se*oú. člověk si mysli ze narazil na dobrého a stejně neumí s ničím pomoct. jen ulevit od peněz. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
Zacni zapisovat prosiim :) at mam koho sledovat
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
zápisovat budu, jen čekám az to bude o něčem. třeba legpress jsem jel s 60kg..;) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 10:49 pm Předmět: |
|
|
Průvan
Legpress 8x10x40?
hacken osahani stroje
predkopy a zákopy do "mrtva"
vypony 4 serky
zada pritahy horní ... (ty dva vykyvne."hammery")
shyby
bic ez a stříbrné cinecky:D
pak zkoumání tlakovych masin v sede a se sklonem
trénink super, před a po orbitrek na kondicku
málo lidí, bomba. ještě nabrat sílu ať tam mám co dělat a bude to ještě lepší:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt únor 12, 2015 9:59 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhé době si zas něco zapíšu, teda "něco"...
Trénink doma, s jednoručkama.
Kliky na jednoručkách, střední úchop 5x10
Tric. extenze s jednoručkou za hlavu 4x10x10kg
Kickback 4x10x5kg
Bic kladiva 5x7x12kg
tlaky a výrazy pro dopomoc, sedm sérií (s 12kg jednoručkama a se 7kg jednoručkama)
Váhy naprosto směšné, ale pumpička pěkná. Se závažím se šetřím, porád mám rozhozený režim a nemám dostatečně časté tréninky abych připravil úpony na zátěž, tak spíš rehabilitačně :) ramena jsou ve stavu kdy bez tréninku téměř nebolí, po tréninku ano, ale už ne tolik. Stejně jako u golfáčů, je pravá strana horší. Do měsíce bych se měl snad dostat ke kvalitnějšímu ortopedovi tady v Brně. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne únor 15, 2015 8:34 pm Předmět: |
|
|
Domácí trénink
čelní dřepy 3x10x30kg
zadní dřepy 4x8x40kg
Bulhary 2x12
předkopy 4x12
bic tric kladky
Dobrý trénink :) čelní dřepy kupodivu docela pěknou technikou (nikdy jsem je necvičil), jen těch 30kg už mi dost otlačuje ramena. Snad se mi je podaří časem obalit masem :) zadní dřepy easy, přední brzdil už i core, resp. spodní záda (poblívají a myslím že je to právě kvůli slabému středu těla, břišákům..). Ale samozřejmě při cvičení jsem jel aby nic nebolelo
Hledám si cestu jak dlouhodobě zase zpátky k železu, abych opět po třech měsících nepřestal kvůli nějaké bolístce :) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út únor 17, 2015 10:38 pm Předmět: |
|
|
Velký Průvan
Dřepy 5x8x45
Mrtvola 2x7x55, 3x6x75
Bench 5x8x35
Tric kladka+bic kladiva
4x10 výpony
4xhorní kladka záda
Rychlý trénink, dřepy a mrtvola záhul, bench lehká rezerva. Všechno pěkně pumpovalo. Jen tak dál. BW 70kg. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so únor 21, 2015 11:56 pm Předmět: |
|
|
trénink doma z pátku
drepy 5*8*57, 1*4*67
predkopy 4 série
biceps ez 5*8*25, kladky v ss s tricepsem
parádní pumpa, super síla na drepy, už to jde zas nahoru. bw 71 (kilo za týden) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|