Dnes ráno váha ukazovala 77kg . Síla stejná, na svalech sem myslím moc neshodil a tuk jde dolů. Spokojenost. Narozdíl od minulého roku hubnu pomalu a kvalitně.
Jedna poznámka: Jediné co mě štve, jsou šikmé břišní svaly. Viditelnost nulová. Nechápu čím to je, zaměřuju se na ně při cvičení břicha docela často. Spodek břicha zatím neřeším, ten jde nejpomaleji, ale ty šikmé mě fakt štvou
Stahování protisměrných kladek (více nahoře) - 1x12x15kg, 1x20x9kg s podržením a na procítění (bez pauzy)
Předloktí Velká činka - 3x20 -superset- Spodní JČ kladka - 3x15x24kg -superset-
Břicho Zkracovačky s nohama na bench lavicii - 3x20 -triserie- Zkracovačky - 3x12 -triserie- (levý loket k pravému koleni a pravý loket k levému koleni takže celkově 24opakování)
Obrácené zkracovačky na bench. lavici na spodní břicho - 3x16 -triserie-
Trénink od 15:15 - 17:30 - během 1,5 odměrky Beta BCAACellucor (=7,5g BCAA) - kardio -> celkem 50min - 20 min rotoped, 30min rychla chuze do kopce
Spokojenost, sila i energie byla, opět hodně intenzivní trénink. Během tréninku (cca uprostřed) jsem ještě navíc k Beta BCAACellucor kopl cca 6g čistých BCAA, takže když to tak spočtu celkovej příjem BCAA za dnešní den je 42,5g (včetně assaultu) + nějaké ty amina z hydro proteinu IsoGrow. Snad to počítám dobře, ale i kdyby ne, hlavní je, že vidím rozdíl v letošní rýsovačce a minule, kde jsem BCAA vůbec nebral. Nepřicházím o svalovou hmotu a při větším dávkování bcaa opravdu pomáhají a to dost. Btw od příštího tréninku (pondělí) už úplně vynechám čisté BCAA po tréninku a vrazím je do nápoje k Beta BCAACellucor, kterej piju během tréninku. Po tréninku už jenom IsoGrow.
8:30 - 10:00 -> TENIS (po napínavém boji jsem nakonec vyhrál tiebreak 13:11 takže jsme stihli pouze jeden set a to 7:6 pro mě ) -> během 1 odměrka Beta BCAACellucor
Záda Stahování kladky na široko - 1x15x50kg, 1x12x70kg, 1x10x85kg, 1x6x100kg, 1x15x40kg -superset- Přítahování zahlé kladky v předklonu - 4x15x30kg -superset-
Přitahování s T-tyčí v předklonu -1x15x20kg, 1x12x40kg, 1x10x60kg, 1x8x80kg, 1x6x95kg
Pritahovani horní kladky k hrudníku ve stoje - 1x15x60kg, 1x12x65kg, 1x12x70kg -superset- Přítahy na stroji v sedě se širokým uchopem - 3x15x20kg -superset-
Shyby s úzkým úchopem - 3x10 s vlastní váhou -superset- Shyby se širokým úchopem s dopomocí - 3x6 (pomoc 30,35,40kg) -superset-
Mrtvý tah - 1x12x70kg, 1x10x90kg, 1x8x100kg
hned po mrtvém tahu na dojetí Hyperextenze - 2x20 s vlastní vahou
**Mrtvý tah jezdím tak 1x za měsíc kvůli moji opravdu velké skolioze a většinou tam nehrotím nějaké velké váhy, jelikož to nechci riskovat..
Břicho Zkracovačky s 10kg kotoučem za hlavou - 4x15x10kg -triserie- Zkracovačky na šikmé lavici s vytáčením - 4x10 na každou stranu -triserie- Natahování a krčení noh na rovné lavici (ve vzduchu) - 4x20 -triserie-
*ten poslední cvik nevím jak se jmenuje...
-Dnes jsem bohužel nestihl aerobku, zítra se chystám na nějaký HIIT, asi 5min normální tempo rotoped + 1,5 minuty rychlé tempo švihadlo, tak to alespoň 5x prostřídat. Uvidím.
-Od příštího pondělí změním do 22.6. trénink, budu chodit pouze 3x týdně (UT-Ramena, triceps, břicho; CT-Zada, biceps, břicho; SO-hrudník, předloktí, břicho) a to z důvodu přípravy na PŮLMARATON (22.6. v 19:00 v Olomouci). Takže nohy vůbec nepojedu a budu alespoň 3x týdně místo gymu chodit běhat. Po půlmaratonu se vrátím zpět k mému tréninku. Vlny (dietu) budu nadále dodržovat s tím, že asi zvednu na sacharidech.
Ramena Tlaky s JČ - 1x15x40kg, 1x15x17kg, 1x12x19kg, 1x10x22kg, 1x8x24kg
Tlaky na stroji na výpony (před sebou) - pyramidně bez pauz - 1x15x10kg, 1x10x15kg, 1x7x22,5kg, 1x8x15kg, 1x12x10kg - pak pauza a ještě jednou stejně (docela hardcore)
Upažování s JČ každá ruka zvlášť - 1x15x11kg, 1x12x15kg, 1x10x17kg, 1x8x22kg
Předpažování s 10kg kotoučem - 1x20x10kg (ihned po poslední serii upazovani s JC)
Rozpažky s JČ ve stoje - 3x12x11kg -triserie- Tlaky v MP za hlavou - 3x10x30kg -triserie- Rozpažky s JČ ve stoje - 3x15x7kg -triserie-
Vrchní protisměrné kladky za hlavou na zadní delty - 1x20x12kg, 1x16x15kg, 1x12x18kg, 1x10x21kg
Rozpažky s JČ v předklonu na zadní delty - 1x17x11kg (ihned po skončení poslední serie posledního cviku - na dojetí)
Trenink 17:30-19:30 - během 1 odměrka Beta BCAACellucor + 5g čistých BCAA (=10g BCAA během treninku)
Kardio -> před břichem 30min rychle chuze do kopce
Dnes mi přišel náramek Jawbone UP. Docela smíšené pocity, jo, je to super věc, ale nevím, jestli je to natolik super, abych za to dal 3 tisíce. Joooo jina by byla, kdybych žil v USA, tam se to dá myslím minimálně o 50% využít více. Uvidím, jak to bude budit a jaké info mi to hodí přes noc, pokud mě to nějak nenadchne, pošlu to zpět a nechám si vrátit peníze (Apple nabízí do 14 dnů vrácení 100% pěnez). Asi jsem čekal víc.
Přes noc jsem se 2x probudil, ráno to ukázalo stejné číslo. Pár hovadinek navíc a vzbudilo mě to docela dobře, pěkně vibrací, bez žádného hluku. I tak s tím nejsem nějak spokojený, takže to posílám zpět a budu uvažovat u Fuelbandu.
Měl jsem jít dnes běhat, ale měl jsem strašně moc zařizování ve městě a další věci, které prostě za celej týden nestíhám, ale dnes sem to už musel vyřídit. Zítra plánovanej prasečák, zas mi bude blbě Ale já prostě neumím si říct DOST. Buď jím opravdu přísně bez žádné chybičky a nebo se přežeru až je mi blbě a stejně i tak žeru dál.. Neumím něco MEZI. Ale co, sladkosti a různe hovadinky nakoupeny, zítra to roztočím a půjdu po florbale s chlapama i na pivko. Asi po půl roce, naposledy myslím na silvestra, kdy jsem pil alkohol.
plánovanej prasečák, zas mi bude blbě Ale já prostě neumím si říct DOST. Buď jím opravdu přísně bez žádné chybičky a nebo se přežeru až je mi blbě a stejně i tak žeru dál.. Neumím něco MEZI.
mam to bohuzel uplne stejne
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
plánovanej prasečák, zas mi bude blbě Ale já prostě neumím si říct DOST. Buď jím opravdu přísně bez žádné chybičky a nebo se přežeru až je mi blbě a stejně i tak žeru dál.. Neumím něco MEZI.
mam to bohuzel uplne stejne
Ehm, tak to mám taky úplně stejný... Pořád jedu striktně svůj jídelák, kterej mám naplnánovanej no a pak se to prostě jeden den zvrhne, vetšinou o víkendu někdy jednou za 2-3 týdny... ale takovým způsobem že to snad ani není možný (množství jídla, přežranost že se ohnout nemůžu, pomale dýchat, ale prostě stejně to tam budu cpát až do večera než mě to nakonec uspí )
Já to jel doteď 1x za týden, vždy v neděli...Teď jsem to posunul až na čtvrtek, jelikož zapíjíme konec florbalu, tak to stejně nemá cenu ten den dodržovat, když se večer ožeru ale po zítřku to budu dávat také tak 1x za 2-3 týdny Tak rád bych byl ektomorph a měl problémy s přibíráním Stále ale přemýšlím, jestli tady ta moje opravdu přísná dieta (vlny) má cenu. Jestli by pro mě nebylo lepší jet kvalitní objem s kvalitníma sacharidama bez žádných přežíraček atd. Stejně se na závody nechystám, na bazén stejně nebude přes léto čas, tak nevím proč rýsuju Asi jen pro dobrej pocit, ale přijde mi to, že to mám fakt přehnaně přísné
Právě, že hubnu tak akorát. Za 4 týdny 4 kila dole, takže 1kg dole na týden. A vidím, že svaly nemizí, takže to bude hlavně tuk. Ještě půjdu na InBody, ale to někdy příští týden, až bude tělo zpátky ze šoku prasečího dne Jinak od pondělí plánuji novej trénink, tak tam změním i vlny - hlavně kvůli běhu.
Už sem ti to psal, ale budu se opakovat, protože si podle mě zbytečně ubližuješ :-) Problémy ze spánkem jsou nízkým příjmem sacharidů, takže máš stoprocentně na svou váhu málo, navíc to že hudneš pomalu může být i tím, že jsi si hrozně spomalil metabolismus tím, že si rychle skočil z příjmu na který bylo tvé tělo zvyklé do hodně drsné diety. Ty sacharidy jsou fakt hodně nízko, na tom by hubla 40-ti letá žena co sedí celý den v kanclu a 3x týdně se jde hnout, podle mě si to fakt hrozně rychle zaškrtil, za čas se sekneš a nebude kam ubírat a nebudeš hubnout. Je to ale jen můj názor. Já být tebou, tak dám jedu sacharidy třeba konstatntní cca 250-300g denně když chceš hubnout, vyhodím po tréninku tu chůzi, kterou stejně moc nespálíš nebo ji nahraď za 15-20 min běhu a v netréninkový den bych dal nějaké HIIT nebo 30-40 minut běh cca 11-13 km/h a střídal to. Ale je to jen můj názor, možná bys to mohl zkusit, na závody nejdeš, takže tě čas netlačí a třeba by ti to šlo vše lépe a i by se ti líp spalo :-)
Už sem ti to psal, ale budu se opakovat, protože si podle mě zbytečně ubližuješ :-) Problémy ze spánkem jsou nízkým příjmem sacharidů, takže máš stoprocentně na svou váhu málo, navíc to že hudneš pomalu může být i tím, že jsi si hrozně spomalil metabolismus tím, že si rychle skočil z příjmu na který bylo tvé tělo zvyklé do hodně drsné diety. Ty sacharidy jsou fakt hodně nízko, na tom by hubla 40-ti letá žena co sedí celý den v kanclu a 3x týdně se jde hnout, podle mě si to fakt hrozně rychle zaškrtil, za čas se sekneš a nebude kam ubírat a nebudeš hubnout. Je to ale jen můj názor. Já být tebou, tak dám jedu sacharidy třeba konstatntní cca 250-300g denně když chceš hubnout, vyhodím po tréninku tu chůzi, kterou stejně moc nespálíš nebo ji nahraď za 15-20 min běhu a v netréninkový den bych dal nějaké HIIT nebo 30-40 minut běh cca 11-13 km/h a střídal to. Ale je to jen můj názor, možná bys to mohl zkusit, na závody nejdeš, takže tě čas netlačí a třeba by ti to šlo vše lépe a i by se ti líp spalo :-)
Docela pěkný jaký tu hážeš moudra a pak se v sekci proteiny zeptáš stylem: Co je lepší? WPC 60 nebo MAXI PRO 90...
Nevím no...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru