|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá říjen 02, 2026 3:47 pm Předmět: |
|
|
pátek
Upper body
30 YARDS SPRINTS - cca 5x
HRAZDA NEUTRÁL - 2x8 BW, 2x6 BW+10kg
BRADLA - 2x10 BW, 2x8 BW+10kg
UPAŽOVÁNÍ VE STOJE - 3x10 s 9kg
PŘÍTAHY VELKÉ ČINKY K BRADĚ NA ŠIROKO - 3x10 s 16kg
UPAŽOVÁNÍ NA ZADKY RAMEN - 3x10 s 9kg
BICEPS SE SWIS BAREM - 16-20 s 16kg
FRANCOUZSKÉ TLAKY - 2x15 s 16kg
fyzická náročnost tréningu - lehka/střední
psychická náročnost tréningu: 3
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 30minut
VÁHA - cca 75/76
Pumpa jak hovado. První šly sprinty. Celkem mi daly zabrat. Vzal jsem je dneska pěkně z ostra. Běžel jsem sklepní chodbou jako ninja. Když jsem v Itálii běhal venku, tak jsem měl pocit, že to nějak nemůžu rozběhnout. Nebylo to ono. Napadlo mě, že se mi hůře běhá v otevřeném prostoru. Je to kvuli orientaci? Stárnutí, protože nestíhám tolik objekty kolem? Nebo jsem byl jenom unavený? Těžko říct. Každopádně dnes jsem běžel prakticky na 100%. Vždycky před sprintem jsem dal hrazdu či bradal. Takže to šlo hrazda, sprint, bradla, sprint atd. Ke konci jsem natahoval pauzy mezi sériema skoro na 2 minuty. Sprinty by si zasloužily více, ale čas na to není. Kozy a záda jen tak lehce na udržení tonusu.
Ramena a pracky - velmi pěkná pumpička. Bavilo a líbilo. Přítahama s v.č. na široko si nejsem jistý, ale ostatní bralo krásně. Příště přidám. Na ruce záměrně pojedu trošku menší váhu a trochu větší počet opáček. Nemám dostatek činek a nechci to furt přehazovat, kvuli času...
Velmi, velmi dobré...
Na dovolené 9 hodin spánku, teď zase zpátka na 6-7. Nestačí, ale žít se s tím dá. Jsou horší věci .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po říjen 05, 2026 6:35 am Předmět: |
|
|
neděle
PŘÍTAHY JEDNORUČKY VÍC K PASU - 8-8-8-20 s 37kg
HORIZONTAL PULL UPS - 8-8-8-14 BW+10kg
BICEPS - 11-14 s 16,5kg
fyzická náročnost tréningu - střední
psychická náročnost tréningu: 6
pocitová radost z tréningu: 8
trénink trval: 30 minut
VÁHA - cca 75
Přítahy jednoručky fajn. Tohle mi killuje laty ještě více. Závěrečná dvacítka ale byla ohavná. Teda šlo by více, ale musel jsem si nechat energii ještě na druhou ruku.
Horizontal pull ups - tady to promyslím. Lehoulince u toho cítím bicepsovou šlachu takže tady nebudu přidávat opakování, ani váhu a radši přihodim pár lehkých sérií bez a zvýším objem.
Biceps - přidaná opáčka. Bolelo, pálilo, líbilo.
Nádherný trénink. Po delší době mě ty tréninky zase extrémně baví a fakt se na ně těšim...
Váha - 75 fajn. O víkendu grilovačka, nějaký dortík. Ale mám vyzkoušeno že občasné zavlnění je skvělá věc. Cítím se ale skvěle a vše pod kontrolou. Uvidíme. Tady na to fakt netlačim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|