DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2026 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Člunkové sprinty vypadaaly prostě tak, že jsem běhal po zahrádce, kterou teď máme nově v pronájmu a vyhýbal se stromům a různě kličkoval. Skvělé. Bavilo.

si tak představuju, jak se někdo vykloní z okna věžáku, má výhled na přilehlé zahrádky, a tam vidí tohle :D

jinak ty jednoručky 17x 35 kg jsou paráda, při tomhle počtu opakování už se vyplatí vymyslet, jak tam nahodit více ;)
Musel to být zajímavý pohled. Zvlášť když jsem běžel jen do půl těla, smál se a přede mnou běžely dvě děti jak o život...
Ty jednoručky jsou blbé, ale co už. Nějak budu i tak přidávat. Možná zkusím třeba půl kg aby se neřeklo nebo něco. Ještě nevím co a jak...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanT

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2026 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš jezdit rozpažkotlaky a nebo jet rozpažky jednou rukou, když se zapřeš druhou rukou např. do stojanu je to pak stabilní, dobře se na tom dá progresovat a nepotřebuješ takovou zátěž. Já to jezdím s 25-28kg - ruku mám skoro úplně nataženou (přesně v tom bodě kdy to neleží pasivně na kloubu ale máš tu ruku natáhlou), dobře tím zpevníš i bicepsové šlachy, což se ti u BJJ může hodit a když to budeš jezdit s 30kou tak to skrz tu páku bude jak kdybys tlakoval na prsa 65ky.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2026 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Můžeš jezdit rozpažkotlaky a nebo jet rozpažky jednou rukou, když se zapřeš druhou rukou např. do stojanu je to pak stabilní, dobře se na tom dá progresovat a nepotřebuješ takovou zátěž. Já to jezdím s 25-28kg - ruku mám skoro úplně nataženou (přesně v tom bodě kdy to neleží pasivně na kloubu ale máš tu ruku natáhlou), dobře tím zpevníš i bicepsové šlachy, což se ti u BJJ může hodit a když to budeš jezdit s 30kou tak to skrz tu páku bude jak kdybys tlakoval na prsa 65ky.
Tak to je megazajímavý nápad. Díky za něj. Zkusím zatím jako doplněk a budu to postupně mástrovat a uvidíme jak mi to bude sedět...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122
Rychle na stránku:

Přejdi na: