|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: so září 17, 2016 8:56 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Tah klasikó
2 x 10 x 60 kg
2 x 6 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 170 kg
3 x 190 kg
3 x 210 kg
2 + 1 x 230 kg
Nespokojenost. Od začátku pomalý. Celý dopoledne na dešti, veřím, že to bylo tím. Opět jsem si vzal na tahy tvrdou ostrou osu Ivanko, při druhým opáčku s 230 jsem si utrh mozol a činku jsem zahodil. Po cca 10 vteřinách studování bebí jsem si řekl, že budu brečet až doma a vydrtil jsem třetí, který bylo teda už fakt schwer wie sau!
Dřep
4 x 60 kg
4 x 100 kg
4 x 140 kg
4 x 180 kg
3 x 200 kg
Spokojenost. Už cca měsíc pozoruju, že se mi vždy druhý cvik v tréninku (dřep+tah, nebo tah+dřep) jede líp. Opět se mi to potvrdilo. Kdybych na trenálu nebyl úplně sám, šel bych s dvoukilem i do 4. Ale to je jen kdyby... a na kdyby se nehraje, protože jak praví staré české přísloví: Kdyby byly v prdeli ryby, nemusely by být rybníky...
Pendley rows
10 x 60 kg
3 x 10 x 90 kg _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: ne září 18, 2016 5:14 pm Předmět: |
|
|
Dnes doplnky biceps, triceps, horní záda, boční ramena. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po září 19, 2016 9:07 pm Předmět: |
|
|
Nekdo kdo by zasel bud v sobotu po 18 hod, nebo v nedeli mezi 10-12 do Eaglu? Na 90 % to zatim vidim spis na tu sobotu. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út září 20, 2016 9:19 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Ramena tlaky v sedě s JČ
20 x 10/10 kg
20 x 20/20 kg
15 x 30/30 kg
3 x 12 x 35/35 kg
Tlaky za hlavou ve stoji s VČ
3 x 15 x 50 kg
Benč
10 x 60 kg
5 x 5 x 80 kg _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st září 21, 2016 10:58 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Nekdo kdo by zasel bud v sobotu po 18 hod, nebo v nedeli mezi 10-12 do Eaglu? Na 90 % to zatim vidim spis na tu sobotu. |
došel bych, ať se něco přiučím... ale je to ještě daleko, původně to vypadalo na prodloužený víkend, ale 50 % family zalehlo, tak to asi nedopadne a přemýšlím, co s "volným" časem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st září 21, 2016 8:15 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Tom.K. napsal: | | Nekdo kdo by zasel bud v sobotu po 18 hod, nebo v nedeli mezi 10-12 do Eaglu? Na 90 % to zatim vidim spis na tu sobotu. |
došel bych, ať se něco přiučím... ale je to ještě daleko, původně to vypadalo na prodloužený víkend, ale 50 % family zalehlo, tak to asi nedopadne a přemýšlím, co s "volným" časem |
Ahoj, díky za zájem, určitě bych si s Tebou rád zatrénoval, ale nakonec možná ještě bude změna. Dnes to vypadá bud na Prahu nebo Hradec Králové, zatím je to 50 na 50. Dám ještě vědět. ;-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá září 23, 2016 9:15 pm Předmět: |
|
|
čus,
dnes:
Dřep
2 x 10 x 60 kg
2 x 6 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 170 kg
3 x 200 kg
bandy
1 x 200 kg
1 x 220 kg
1 x 230 kg
Oly dřep
5 x 3 x 170 kg
Tahy sumo
6 x 100 kg
2 x 140 kg
2 x 180 kg
2 x 210 kg
Klasikou
4 x 2 x 210 kg
5 x 210 kg
Shyby
5 x 6 já
K bandážím... Po dlouhý době opět bandy, tentokrát nějaký oranžový shity co jsem si koupil ve stavu totálního poblouznění mysli s myšlenkou, že snad budou ok. Fakt jsou úplně na hovno, extrémě tvrdé, dolů brzdí a zastavujou slušně, ale nahoru nedaj žádnou dynamiku. 230 sice strop nebyl, ale už jsem se nechtěl dřít. Dřepy v bandách maj prostě lítat a ne je dřít silou. Jsem přesvědčenej že v THP musím dřepnout už ted 250. Zkusím za 14 dní.
K tahu... Kyčel už asi ok, tak jsem to prubnul sumem... Opět mi odešla technika, 210 vydřený, tak jsem zkusil klasikou a tam dvojky slušně dynamický. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so září 24, 2016 8:19 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | K bandážím... Po dlouhý době opět bandy, tentokrát nějaký oranžový shity co jsem si koupil ve stavu totálního poblouznění mysli s myšlenkou, že snad budou ok. Fakt jsou úplně na hovno, extrémě tvrdé, dolů brzdí a zastavujou slušně, ale nahoru nedaj žádnou dynamiku. 230 sice strop nebyl, ale už jsem se nechtěl dřít. Dřepy v bandách maj prostě lítat a ne je dřít silou. Jsem přesvědčenej že v THP musím dřepnout už ted 250. Zkusím za 14 dní |
to by podle popisu celkem sedělo k těmhle http://power-sport.sk/eshop/bandaze/produkt/511-double-super-heavy-2-5m-cena-za-par
a ty se musej fakt extrémě pořádně zavázat, jinak stojej za hovno... používal je vašek češka když jsem s ním cvičil a vždycky to vázali 2-3 lidi... když se to stáhne fakt dobře, tak to pak dá hodně... žádná lítačka to v nich nebude, jsou prostě víc tvrdý než pružný, ale vytěžit se z nich dá víc jak z měkkých - na trénink podle mě zbytečný, ale na závody když má člověk lidi na to vázání jsou dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so září 24, 2016 10:03 am Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | | Tom.K. napsal: | | K bandážím... Po dlouhý době opět bandy, tentokrát nějaký oranžový shity co jsem si koupil ve stavu totálního poblouznění mysli s myšlenkou, že snad budou ok. Fakt jsou úplně na hovno, extrémě tvrdé, dolů brzdí a zastavujou slušně, ale nahoru nedaj žádnou dynamiku. 230 sice strop nebyl, ale už jsem se nechtěl dřít. Dřepy v bandách maj prostě lítat a ne je dřít silou. Jsem přesvědčenej že v THP musím dřepnout už ted 250. Zkusím za 14 dní |
to by podle popisu celkem sedělo k těmhle http://power-sport.sk/eshop/bandaze/produkt/511-double-super-heavy-2-5m-cena-za-par
a ty se musej fakt extrémě pořádně zavázat, jinak stojej za hovno... používal je vašek češka když jsem s ním cvičil a vždycky to vázali 2-3 lidi... když se to stáhne fakt dobře, tak to pak dá hodně... žádná lítačka to v nich nebude, jsou prostě víc tvrdý než pružný, ale vytěžit se z nich dá víc jak z měkkých - na trénink podle mě zbytečný, ale na závody když má člověk lidi na to vázání jsou dobrý |
jo jsou to tyhle... Je jedno jak se zavázaj, tyhle bandy prostě nikdy střílet nebudou. Je vidět, žes zatím moc bandáží nezkusil, protože jak píšeš, vytěžit se z nich dá víc jak z měkkých, ale furt tak půlka co z fakt dobrých bandáží. :) Navíc co jsem si za 15 let vyzkoušel, tak je jedno jak jsou bandy super, pokud v nich nezavážeš kříž, nikdy se nic extra konat nebude. V těchhle zavázat kříž nehrozí ani na moje pavoučí nohy. Vyzkoušel jsem moc a můj závěr je takovej, že na 2,5m THP nic nemá. Ne nadarmo v nich ted začal dřepovat Liliebridge a hned si posunul osobák o skoro 20 kg. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so září 24, 2016 10:49 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Navíc co jsem si za 15 let vyzkoušel, tak je jedno jak jsou bandy super, pokud v nich nezavážeš kříž, nikdy se nic extra konat nebude. |
mě teda hromada dobrých lifterů říkali, že právě kříž je blbost a dělat se nemá... a pravdou je, že když se koukám na tu elitu, tak ten kříž jsem tam nikdy neviděl...
ale nevím no, co se osobních zkušeností týče jsi na úplně jiným levelu, tak se nebudu hádat... já kříž vázal na začátku než mě to boru přeučili schválně dneska zkusím ten kříž po dlouhý době zavázat
thpčka jsem nikdy nezkoušel a nevypadaj špatně... ale nemyslím si, že by byly zase o tolik lepší, v podobných bandách jako jsou tyhle oranžový akorát měkčích dřepuje třeba malanichev a i toho lilliebridgeho jsem ho v nich viděl... až budu mít trochu peněz na rozhazování, tak je schválně vyzkouším, ale to teď vážně nehrozí :/
edit: teď si vybavuju jak vlastně hrozně málo dávali dynamiky na 240 když jsem v těch oranžových šel... říkal jsem si, že to bylo asi to vahou, ale nejspíš to bude vážně těma bandama... pomůžou, ale ten dřep je dost pomalej a vydřenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so září 24, 2016 7:47 pm Předmět: |
|
|
Neverim tomu, ze nekdo z elitnich lifteru by rekl, ze kriz je blbost. :)
Leda, ze by sam nevedel jak ho vazat. Ono neni kriz jako kriz. A to ze ho nevidis na tech nejvetsich dreparich sveta ma naprosto jednoduchy vysvetleni. Jednoduse jsou vsichni takovy hovada, ze by jim na kvalitne zavazanej kriz stacili asi tak 3 metrovy bandaze.  Cela svetova spicka v lehcich vahovkach, nebo i v tezsich, za predpokladu ze maj stejny kruti nohy jako ja :) kriz vaze. Fakt lehky vahovky vazou dvojitej kriz, viz Olech. Tou spickou samozrejme myslim IPF, protoze nalijme si cisteho vina, v open az na tezkotonazni hvezdy nikdo nezavodi. V IPF se na svete sejde treba ve 105 deset zavodniku s totalem pres 900, z toho 5 atakuje 1000 a to uz je sakra ukazka vyteznosti z equipu.
V sobotu 15.10. delame seminar na tema drep tak pri ty prilezitosti zkusime natocit rovnou nejaky instruktazni video jak vazat bandaze. Co jsem mel moznost za roky na zavodech vysledovat, tak i spousta lifteru z nasi spicky v tom ma hodne velky rezervy. Z dobre zavazanejch kvalitnich band vytezim i 50 kilo. To se mi treba z dresu nikdy nepovedlo. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so září 24, 2016 8:10 pm Předmět: |
|
|
Dnesni trenink v Extrifit gymu v Hradci. Trenink ani rozepisovat nebudu, pac nevim co jsem zvedal.  Pro kultiky luxusne vybaveny fitko, pro liftery co zvedaj v kg uplne na picu, pac 90% zavazi jak kotoucu, jednorucek tak na strojich je v librach. Dobry, reknete si, ze to neni problem prepocitat, to ne, ale stejne to nesedi, bud jsou brutalne podvazeny kotouce, nebo osy nebo nevim. Tak na priklad, na benci jsem koncil podle prepoctu na 7 krat 151,5 kg coz je absolutni picovina.  Celkove hodne egoisticky fitko, i jednorucky byly o hodne lehci nez u nas,nebo maj blbe udelany prepoctovy tabulky co tam maj vylepeny.
Nu nic, neco jsem odjel, ale seriozni zapis z toho neudelam. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so září 24, 2016 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Neverim tomu, ze nekdo z elitnich lifteru by rekl, ze kriz je blbost. :)
Leda, ze by sam nevedel jak ho vazat. Ono neni kriz jako kriz. A to ze ho nevidis na tech nejvetsich dreparich sveta ma naprosto jednoduchy vysvetleni. Jednoduse jsou vsichni takovy hovada, ze by jim na kvalitne zavazanej kriz stacili asi tak 3 metrovy bandaze.
V sobotu 15.10. delame seminar na tema drep tak pri ty prilezitosti zkusime natocit rovnou nejaky instruktazni video jak vazat bandaze. Co jsem mel moznost za roky na zavodech vysledovat, tak i spousta lifteru z nasi spicky v tom ma hodne velky rezervy. Z dobre zavazanejch kvalitnich band vytezim i 50 kilo. To se mi treba z dresu nikdy nepovedlo. |
no mě to v boru přímo z kříže přeučili a tam pár dobrých lifterů bylo a to s tím vázáním je asi pravda...každej ten kříž učí jinak, to video by bylo super já ho třeba dneska zkoušel na 180 a dost jsem tápal jak to udělat a nakonec jsem na 220 šel už zase normálně bez kříže
vytěžit 50kg to už je slušnej ranec... i když já nebudu mít o tolik míň, ale to je spíš tím, že bez nich moc necvičím a tak mám tragickou dolní část kde právě kopou ty bandy
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po září 26, 2016 8:11 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: |
V sobotu 15.10. delame seminar na tema drep tak pri ty prilezitosti zkusime natocit rovnou nejaky instruktazni video jak vazat bandaze. Co jsem mel moznost za roky na zavodech vysledovat, tak i spousta lifteru z nasi spicky v tom ma hodne velky rezervy. Z dobre zavazanejch kvalitnich band vytezim i 50 kilo. To se mi treba z dresu nikdy nepovedlo. |
Tome, to bude u vás v Domažlicích?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po září 26, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
Cauec. Ano u nas na Chodsku. :) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|