|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
Sorry, byl jsem taky extrémně hubenej, ale řešit přibírání tím, že budu pít sklenky olivovýho oleje je pěkná pičovina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 6:57 pm Předmět: Re: cdds |
|
|
| nocomply napsal: | Ale no tak pánové, vždyt už v úvodu jsem psal, že chci nabrat 5kilo a je mi uplne jedno ceho jaky pomer svalu tuku je mi to fuk, ja potrebuju proste pribrat tod vse, a k pribrani potrebuji vice kalorii, a narazil jsem prave na toto video, kde me zaujalo navysit kalorie hned o 1000kcal coz nejni malo pomoci deci oleje denne, zas nejaky mazec mi to nejprijde, ba naopak jako jedna z nejpohodlnejsich cest, a dukazem je to, ze jsem pribral a snad se do toho leta na rucicce vahy ukaze 75kg, a nejde mi o toho typka ze je vysekany jak z kamene, i kdyby to byl tlustoprd, tak bych ten olivovy olej pil dal, proste je to jenom skvely naPAD JAK NAVYSIT KALORIE, A NEJAKY typek vyrysovany me nezajima, a je mi jedno jak te postavy dosahl jestli s pomoci steroidu nebo dalsich jedu, to uz je vec druha, ME JENOM ZAJIMA JAK POhODLNOU CESTOU NAVYSIT TY KALORIE!!!!!!!!!!!!!!!!tod vse, ale nic jineho bych v tom nehledal, a ano takle jsem cetl o lidech z ŘECKA ktery si davaji hned po ranu sklenku olivoveho oleje. nicmene priznam se ten olivovy olej jsem zacal pit v pondeli a mel jsem v praci hned ranni, bal jsem se hrozne ze me chytne sracka, ale opravdu nic, zadne boleni bricha ani prujem, takze nevidim duvod proc v tom prestat, navic olivovy olej mi neprijde jako zlo,,,ba naopak co jsem cetl, ma pozitivni vliv na zdravi, takze to budu pit i nadale a jak rikam 3 stamprdle denne to nejni nic, no né? nedělal bych z toho opravdu drámo...nicméně jak tady někdo zmínil, že jsou i jiné cesty jak hezkypěkně jednoduše a rychle navýšit kalorický příjem, tak napište, dejte nápad, budu jenom vděčný!!!předem děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kokosovém oleji jsem také četl, je to trošku dražší záležitost to ano, ale taky koupím asi. |
Sorry ale to je úplná hovadina pít olej za účelem navýšení kalorií,lol.
Kalorie se dají navýšit jednoduššeji a mnohem chutněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 6:58 pm Předmět: dascsv |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Sorry, byl jsem taky extrémně hubenej, ale řešit přibírání tím, že budu pít sklenky olivovýho oleje je pěkná pičovina. |
vidíš to a mě to zase nějak divný nepřijde...nojono nenaděláš nic, každej jsme nějakej
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 6:59 pm Předmět: c y x |
|
|
| Grimley napsal: | Jak to tak popisujes, tak me prijde, ze hubeny lidi jsou nejaka zvlastni skupina pozemstanu, kteri maj zivot uplne na hovno |
nojono
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:00 pm Předmět: vdvbdbn |
|
|
| riker napsal: | Normalni pizza co koupis v supermarketu ve sleve za 40 kc ma kolem 800 kalorii.
Treba tady ctu:
hmotnost 350g,
na 100 g:
- bilkoviny: 12
- sacharidy: 25
- tuky: 9
Podle me kdyz potrebujes pribrat, tak je to dora volba, a pravdepodobne lepsi nez pit tuk... |
díky za tip, takhle si představuju nápady a né hned hejtovat, díky kámo za tvuj cas a snahu...
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:01 pm Předmět: Re: cdds |
|
|
| Gohan napsal: | | nocomply napsal: | Ale no tak pánové, vždyt už v úvodu jsem psal, že chci nabrat 5kilo a je mi uplne jedno ceho jaky pomer svalu tuku je mi to fuk, ja potrebuju proste pribrat tod vse, a k pribrani potrebuji vice kalorii, a narazil jsem prave na toto video, kde me zaujalo navysit kalorie hned o 1000kcal coz nejni malo pomoci deci oleje denne, zas nejaky mazec mi to nejprijde, ba naopak jako jedna z nejpohodlnejsich cest, a dukazem je to, ze jsem pribral a snad se do toho leta na rucicce vahy ukaze 75kg, a nejde mi o toho typka ze je vysekany jak z kamene, i kdyby to byl tlustoprd, tak bych ten olivovy olej pil dal, proste je to jenom skvely naPAD JAK NAVYSIT KALORIE, A NEJAKY typek vyrysovany me nezajima, a je mi jedno jak te postavy dosahl jestli s pomoci steroidu nebo dalsich jedu, to uz je vec druha, ME JENOM ZAJIMA JAK POhODLNOU CESTOU NAVYSIT TY KALORIE!!!!!!!!!!!!!!!!tod vse, ale nic jineho bych v tom nehledal, a ano takle jsem cetl o lidech z ŘECKA ktery si davaji hned po ranu sklenku olivoveho oleje. nicmene priznam se ten olivovy olej jsem zacal pit v pondeli a mel jsem v praci hned ranni, bal jsem se hrozne ze me chytne sracka, ale opravdu nic, zadne boleni bricha ani prujem, takze nevidim duvod proc v tom prestat, navic olivovy olej mi neprijde jako zlo,,,ba naopak co jsem cetl, ma pozitivni vliv na zdravi, takze to budu pit i nadale a jak rikam 3 stamprdle denne to nejni nic, no né? nedělal bych z toho opravdu drámo...nicméně jak tady někdo zmínil, že jsou i jiné cesty jak hezkypěkně jednoduše a rychle navýšit kalorický příjem, tak napište, dejte nápad, budu jenom vděčný!!!předem děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kokosovém oleji jsem také četl, je to trošku dražší záležitost to ano, ale taky koupím asi. |
Kalorie se dají navýšit jednoduššeji a mnohem chutněji. |
řekni mi co může být jednodušší než 3 panáky olivového oleje denně? navíc mi to i chutná, nejni mi to nepříjemný a zabere to 10fteřin ani né?...takže takhle...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:01 pm Předmět: Re: cdds |
|
|
| nocomply napsal: | | Gohan napsal: | | nocomply napsal: | Ale no tak pánové, vždyt už v úvodu jsem psal, že chci nabrat 5kilo a je mi uplne jedno ceho jaky pomer svalu tuku je mi to fuk, ja potrebuju proste pribrat tod vse, a k pribrani potrebuji vice kalorii, a narazil jsem prave na toto video, kde me zaujalo navysit kalorie hned o 1000kcal coz nejni malo pomoci deci oleje denne, zas nejaky mazec mi to nejprijde, ba naopak jako jedna z nejpohodlnejsich cest, a dukazem je to, ze jsem pribral a snad se do toho leta na rucicce vahy ukaze 75kg, a nejde mi o toho typka ze je vysekany jak z kamene, i kdyby to byl tlustoprd, tak bych ten olivovy olej pil dal, proste je to jenom skvely naPAD JAK NAVYSIT KALORIE, A NEJAKY typek vyrysovany me nezajima, a je mi jedno jak te postavy dosahl jestli s pomoci steroidu nebo dalsich jedu, to uz je vec druha, ME JENOM ZAJIMA JAK POhODLNOU CESTOU NAVYSIT TY KALORIE!!!!!!!!!!!!!!!!tod vse, ale nic jineho bych v tom nehledal, a ano takle jsem cetl o lidech z ŘECKA ktery si davaji hned po ranu sklenku olivoveho oleje. nicmene priznam se ten olivovy olej jsem zacal pit v pondeli a mel jsem v praci hned ranni, bal jsem se hrozne ze me chytne sracka, ale opravdu nic, zadne boleni bricha ani prujem, takze nevidim duvod proc v tom prestat, navic olivovy olej mi neprijde jako zlo,,,ba naopak co jsem cetl, ma pozitivni vliv na zdravi, takze to budu pit i nadale a jak rikam 3 stamprdle denne to nejni nic, no né? nedělal bych z toho opravdu drámo...nicméně jak tady někdo zmínil, že jsou i jiné cesty jak hezkypěkně jednoduše a rychle navýšit kalorický příjem, tak napište, dejte nápad, budu jenom vděčný!!!předem děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kokosovém oleji jsem také četl, je to trošku dražší záležitost to ano, ale taky koupím asi. |
Kalorie se dají navýšit jednoduššeji a mnohem chutněji. |
řekni mi co může být jednodušší než 3 panáky olivového oleje denně? navíc mi to i chutná, nejni mi to nepříjemný a zabere to 10fteřin ani né?...takže takhle... |
Třeba jídlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:02 pm Předmět: csvsd |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Sorry, byl jsem taky extrémně hubenej, ale řešit přibírání tím, že budu pít sklenky olivovýho oleje je pěkná pičovina. |
jak říkám, mě to nepřijde divný, ŘEKOVÉ se mnou asi souhlasí
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:03 pm Předmět: Re: csvsd |
|
|
| nocomply napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Sorry, byl jsem taky extrémně hubenej, ale řešit přibírání tím, že budu pít sklenky olivovýho oleje je pěkná pičovina. |
jak říkám, mě to nepřijde divný, ŘEKOVÉ se mnou asi souhlasí |
Řekové to ale asi nepijou for dem gains.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:06 pm Předmět: xb bx |
|
|
Chci poděkovat uživateli 8Shake za jeho pm ktere mi poslal, máš za mě poklonu, díky!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
vajca, orechy, kokosovej olej, burakovy maslo
a kdyz uz sme u toho sem tam lzicka olivace jen tak taky neni na skodu
ale jestli ti to vyhovuje pit po sklinkach tak to tak proste delej a ser na ostatni _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:10 pm Předmět: |
|
|
Úplně stupidní shake z plnotučného mlíka, arašídového másla, kokosového oleje a třeba piškotů a banánů je v pohodě 1000cal podle složení a je to absolutně chuťově nesrovnatelné s panákem olivového oleje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 7:15 pm Předmět: |
|
|
Jak tu uz zaznelo, vetsina hubenych je proste jen lina zrat. Lemtat olivovej olej taky zrovna nesvedci o vsech peti pohromade. Tech zminovanych 1000kCal je treba 200g michanych vajec (4 cela vejce) na masle a 150g anglicke slaniny (40g b, 95g t, 2g s), teda nic co by stalo majlant, nebo by se varilo dve hodiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|