|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
| H-nja napsal: | Ke tvému tématu,ať to "dělání" máš veselejší:
Když mé kotě tak ve 3 letech poprvé zhlédlo "Stvoření světa",šlo do kuchyně,zkoumavě pohlédlo na mých 51kg,postavilo se za mě,dlaně položilo na to,co si děláš a zvolalo: šunky ti dávám!
Dnes mám 56kg (to ty kejty),kočka je ve 4.r na medicíně a když na mě nedávno zkoumavě pohlédla,rozhodla se založit si psychiatrickou praxi. ?!? Hezký večer přeji. |
... tak jo, "šunky si dávám"! :) ... akorát jsem dnes koukala, že si je nedávám ani tak dozadu, jako spíš na pupek :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: po květen 13, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
13.5.2013
dřep
20x20
10x30
6x8x45kg
legpress
5x10x65kg
výpady s v.č
4x12x35kg
benč
20x20
10x30
5x8x35kg
military press
5x10x20kg
úzký benč
20x20
10x25
5x8x30kg
rozpažky
5x8x9kg
zkracovačky šikmé
4x60
přednožování ve visu
4x14
... prokecáno... asi zase zavedu sluchátka
měl to být trénink na nohy a prsa, ale byl to trénink na p.ču
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 13, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
... tak ještě doma 7x12 klik, na spravení nálady
jo, a zeptám se vás jako blbec - potřebovala bych vědět, jak správně vohnout prkno :D ? - že prý by bylo dobré u toho benče trochu zamostovat
... zařadit nějaké snahy na ten způsob do potréninkového strečinku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po květen 13, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
... to zní líp :D
... žádný kikinobenč dělat nechci, jen vyvinout nějakou konstruktivní snahu o lehké prohnutí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po květen 13, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Tak držím palce na kikinu :) Pač já tuhle techniku nezvládnul, hodně dobře mě jde odlepovat prdel od lávky, ale to je nežádoucí, takže radši budu žrát a žrát, to vím, že mě jde dobře :)
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: po květen 13, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
mostovat se dá,v každém věku... Jinak koukni na Hýblerku,jak se tam na tu lavičku napasuje...
Jo,Humpolec je na Vysočině,máme tu pár kopečků,hory to nejsou,ale moc se nesvezu...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 14, 2013 7:18 am Předmět: |
|
|
... tak pokud jde o subjektivní pocit, jsem vždy vnitřně hluboce přesvědčená, že u toho benče přímo brutálně mostuji a pouze pár záškodníků se mě snaží zdeptat  ... nechám tomu asi volný průběh, jak mám ve zvyku
... když pominu benč, deptá mě vlastně hlavně fakt, že už to nezvládnu jen tak z fleku zapíchnout dozadu do mostu, což bývala na pískovišti má oblíbená kratochvíle ...
jinak mi ohebnost celkem zůstala, takže zkusím denně trochu lámat co jsem zanedbala (písek mám)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út květen 14, 2013 7:57 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | . - potřebovala bych vědět, jak správně vohnout prkno :D ? |
Tak to je pomerne jednoduchy. Vzhledem k tomu, ze jde o prkno chce to si dat par panaku, aby se prkno zdalo hezci. Posleze je potreba lejt panaky do prkna, tak dlouho az bude povolne
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út květen 14, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | e-witch napsal: | | . - potřebovala bych vědět, jak správně vohnout prkno :D ? |
Tak to je pomerne jednoduchy. Vzhledem k tomu, ze jde o prkno chce to si dat par panaku, aby se prkno zdalo hezci. Posleze je potreba lejt panaky do prkna, tak dlouho az bude povolne |
akorát pozor na methanol. Aby prkno nebylo povolné a studené zároveň
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út květen 14, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
V tomto pripade by ovsem povolnost plynule presla ve ztuhlost... Ale kdyby se ji povedlo zafixovat ve vhodne ohnute poloze, tak by to mozna taky slo _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út květen 14, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
To mi připomíná:
Ztroskotají takhle 3 chlapi a 1 zenska na pustym ostrove.
Po 1 mesici zenska rekne: "Dost prasaren" a spacha sebevrazdu.
Po 2 mesicich vsichni chlapi: "Dost prasaren, zakopeme ji"
Po 3 mesicich vsichni chlapi: "Dost prasaren, zase ji vykopeme"
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út květen 14, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Conan napsal: | V tomto pripade by ovsem povolnost plynule presla ve ztuhlost... Ale kdyby se ji povedlo zafixovat ve vhodne ohnute poloze, tak by to mozna taky slo |
bude sice ticha, ale na druhou stranu, nebudou zbytecne kecy, a to se taky pocita |
+ odpada predehra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|