Conane, to se na me nezlob, ale za tim co sem napsal si stojim. Myslim, ze sam vis, ze ti drepy nejdou, tak by ses mel mozna zamyslet nad tim, jestli to prave neni spatnou technikou. Myslim to v dobrem, tak se zase hned necil. ;-)
Kassssusi, to ze nedavam na drep 300kg jako ty, neznamena automaticky ze by to bylo spatnou technikou, jsem jen proste proti tobe slabej jako cajicek
Uznavam, ze mi na tom videu chybi "ass out" a taky takhle nedrepuju normalne, neni to PWL drep - tady to bylo trochu prehnany aby bylo videt co myslim tim prosednutim mezi kolena, pri relativne malym predklonu.
Jo, a bacha na upal a klistata :)
E-witch, sory ze to tady spamujeme. Btw, ten Firestarter se mi docela libil, jeste kousek hloubku a bude to super
edit: kdo rikal ze se takhle neda drepnout zadna vaha ?
(jo, vim ze tohle je "trochu" jinej clovek s jinyma pakama)
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Naposledy upravil Conan dne so červen 08, 2013 8:58 pm, celkově upraveno 2 krát
I já poslouchám rady,a snažím,se,a pak si uvědomím,že nakonec každý má svůj styl a rekordy
se taky dávají omylem... je to fajn,žes mě pozdravila,jezdit v tunelu mě nebaví
dřepuješ skvěle,víš,že spousta lidí nedokáže vůbec dřepnout - i bez přidané zátěže ?
mrtvola
2x10x50kg
6x8x65kg, z 10cm deficitu
3x100kg
krčení ramen
6x12x65kg
goodmornings
12x40,10x45
5x8x50kg
přemístění z beden
do polo
5x10x35kg
záda - kladka
za hlavu
5x12xcosi
shyby
široký nadhmat 5x4
veslování na stroji
5x10xcosi
bicák j.č.
5x10x10kg
břicho na stroji
5x50
… celkem ok ... na závěr jsem zkusila most na gymbalu, ale příliš mě tato pomůcka nenadchla ... zvlášť poté, co se mi pod něj dostaly vlasy a já se nemohla té pozice dostat :)
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
No, ta technika mrtvoly je opravdu luxusni, jde videt, ze te trenuje nekdo, kdo to opravdu umi...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru