i když jsem se necítila, zůstala jsem u své původní představy, že se s tím tentokrát nebudu šušnit po kilečku
dřep – 2.pokus 130 celkem šel, 135 - předklon – ne … zlaté moje šušnění :)
benč - fiasko, málem jsem ani nezapsala … jsem na tom tak špatně, že ani netuším, co bylo tak špatně :) … někteří drzouni mi sice chtěli namluvit že jsem se na to prý úplně vy…,ale já se obávám, že to bude něco horšího :D
mrtvola – zde jsem pak tedy považovala za jakousi společenskou nutnost to vytáhnout, a nenechat drlifta zcela zahálet … no lehké to nebylo, ale trochu mi to spravilo náladu :D
sečteno podtrženo, i když to tentokrát nebyla žádná sláva, dělala jsem co se dalo a moje podvýživa z toho vyždímala v konečném výsledku o 2 body více
gratuluju k přežití ! a k výkonům- lepší Wilks,hubeňoure...
O rekordu v MT jsem už předem ani na okamžik nezapochybovala,
dřep a benč jsou jiný kafe...
ty,ale to se člověk nadře,aby 3x sednul,3x lehnul a 3x zvednul, co ?
(v pátek večer jsem jednomu kámošovi říkala,že tě zmařej ,tak se,holka drž ! )
_________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
i když jsem se necítila, zůstala jsem u své původní představy, že se s tím tentokrát nebudu šušnit po kilečku
sečteno podtrženo, i když to tentokrát nebyla žádná sláva, dělala jsem co se dalo a moje podvýživa z toho vyždímala v konečném výsledku o 2 body více
gratulka k osobáku
jo a nevim proc, ale cet jsem na to jmeno jako "Bozska Eva"
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
1. pokus jsem málem nestihla, bo se mi zatoulala komorná … 2. pokus - subjektivní pocit je zrádný, ani těch 130 už nevypadalo dobře
a 6:40
… jsem potřebovala obejmout, no :D
benč – 00, 9:40, 18:20
… no :D … zavřu oči a myslím na Olympii
mrtfola – 00, 8:00, 15:30
… první dva pokusy v předklonu … třetí jsem chtěla nasadit motokros, ale po terenní exhibici jednoho závodníka přede mnou, který předvedl bezkonkurenční show, ale na těžké trati zapadl ( ;)), jsem radši dojela po „D1 před Brnem“
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru