... o tom žádná, je celkem náročné oddělit ho v bandážích od mobilu, ovladače, křesílka a psa a přimět k akci, tak ještě abych si stěžovala
jen když vím, jak to vypadá ...
navíc mám teď reflex házet to dopředu do zábran, tak z toho může být celkem rvačka :D
katana
1x80 na 8cm
1x80 na 6
1x85 na 4
4x1x85 na 2 (1.board)
1x87,5 na 2 dorváno nahoru, bohužel i zadek
raw
0x60 jsem se po tom dresu trochu přecenila :)
2x5x57,5 na 3
5x57,5 na6
mrtvý bench
4x57,5
5x55
4x55
triceps kladka
4x12x40
+
biceps s v.č.
2x12x30kg
12x26
zkracovačky
+15kg
3x20
ráno jsem si spletla své modré Fury s Inzer plavkama, což mě na tréninku lehce rozhodilo … myšlenku, že dám ruce do nohavic a hlavu vystrčím tou dírou na zadku z minula jsem po chvíli zavrhla, páč by mi to asi neslušelo a svépomocí se s vypětím sil narvala do vysoce esteticky tvarující Katany … jak v tom dávat lopatky k sobě jsem zatím nezjistila, ale měla jsem jiné starosti s naháněním zcela zmatených kondičních cvičenců, kteří mi byli s hrůzou v očích nuceni upravovat dres (neobstál ani jeden), přidržovat prkýnko (rozuměj board:) a podávat činku … trápili jsme se všichni, já se na štěstí ke konci trochu chytla a každý další pokus na 1.board byl lepší, posledních 85 celkem OK … příště lépe zvážím, co na sebe a koho za sebe
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru