|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: st duben 15, 2015 2:18 pm Předmět: |
|
|
kazizvedi , únava a tak ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st duben 15, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
... co na to šaháš!
A úžasná barva hlasu! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 15, 2015 2:34 pm Předmět: |
|
|
"nešahal!"
"šahal!"
"nešahal!"
"šahal!"
Kdysi jsem byl ve fitku sám, motal se tam jen jeden takový zmatený hubený návštěvník, kterého jsem od pohledu neznal, dost možná tam byl prvně. Jel jsem benče a po rozcvičení jsem si naložil pracovní váhu, spustil jsem první opakování k hrudníku a udělal zhruba dvouvteřinovou stopku. Najednou jsem takovým tím periferním viděním zahlédl, jak se chlapík rozbíhá mým směrem. Došlo mi, že je zle, protože to vypadalo, že mě chce zachránit a blížil se tak rychle, že hrozilo, že při pokusu o moji záchranu zabije nás oba. Rychle jsem vytlačil činku a předčasně ji hodil do stojanu. Dotyčný se zastavil asi dva metry ode mě, oči vyvalené děsem, jako by právě viděl bílou paní, tak jsem mu vysvětlil, že jsem tam jako pod tou činkou neumíral, že ta pauza na hrudníku byla schválně. Nakonec chápavě přikývl hlavou a vzdálil se. Sice mě tak rozhodil, že jsem se na další sérii musel koncentrovat asi 5 minut, ale určitě to byl starostlivý člověk a měl dobré srdce. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st duben 15, 2015 3:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st duben 15, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 15, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tak já se pánovi zase tak nedivím, vidět Cíza na benči .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st duben 15, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 15, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
Hele, Cízo, když už sem lezeš .... se přítelkyně nedívá, co  .... co takhle natočit videolog tady s megasilným a ultrasexy trpajzlíkem v nejlepším věku? Z Extrifitu za to sice dostanete prd, ale nehynoucí vděčností celého fóra si můžete být jisti!
Kdo je pro?
Akorát by měl Ronnie nějak posílit server. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 5:47 am Předmět: |
|
|
no, kdybych minule při dřepu 115 nezaslechla přibližující se dupání, asi to ani nezvednu :D
samozřejmě ti, co jsou zbytečně rychlí, šahají, vymlouvají se na nějakou mou žílu a ještě navíc sprostě zatloukají, to je fakt na vypeskování a zaracha :)
yggu neblbní, svět ješte zdaleka nedozrál k mé excelentní technice :))
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:06 am Předmět: |
|
|
Teda ty ses prisna
Mimochodem, pekny kliky na bradlech se zavazim, to se u zenskych jen tak nevidi!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:08 am Předmět: |
|
|
... ses díval až do konce, jo ? ... seš hodnéj :D
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:12 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... ses díval až do konce, jo ? ... seš hodnéj :D |
Neeee, jsem to rovnou posunul, jestli tam nebudou kratasky
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 6:36 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | |
No dobra, priznavam, ze jsem to zkouknul jsem to cely
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|