|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | a všichni se z toho poserou... |
... ty už jsi začal, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
arkan

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 12:41 pm Předmět: |
|
|
Evo blahopřeju jsi výborná ❤ _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
Ten poslední pokus v tahu byl nejlepší, takový správně zarputilý "krvák", to předtím byla nuda, moc lehký
Gratuluju ke všem tabulkovým i netabulkovým umístěním, ať tě síla provází! :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 1:27 pm Předmět: |
|
|
Tez gratuluji, v tomhle konicku si se fakt nasla :)
A hodne stesti pri tom zakroku a nasledne rekovalescenci, treba te opravi a potuni tak, ze pak PRka budou padat jak domino. :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 12, 2015 2:58 pm Předmět: |
|
|
Modelce už jsem zasloužený hold vzdal, ale tedy musí říct, že na tu Takáčovou fakt koukám jak puk! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 8:57 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
... uvažuji, že si tam nechám všít místo avizované síťky kus látky od Titanu a zahájím éru equip inclusive |
Spíš equip unvisible. Neblázni, víš kolik by se naráz v rawku objevilo "problémů" s rozestouplýma svalama? :DDD
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 9:26 am Předmět: |
|
|
:)
pro RAW mám tip - můj nový singlet velikosti S od Inzeru je narozdíl od eSka z Goodliftu tak nekompromisně těsný, že dává i při mé hmotnosti tak 2,5kg na dřepu :D ... to může hodit spolu s SBDčky velikosti xxxxxxS celkem slušnou výslednou čistou sílu
(i přes vysokou slušivost této uplé nádhery jsem benčovala ve starém, páč neznemožňuje kolegům strkání rukou do nohaviček, což je - pro nezasvěcené - taková naše oblíbená skafandr kratochvíle :))
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 11:13 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | :)
pro RAW mám tip - můj nový singlet velikosti S od Inzeru je narozdíl od eSka z Goodliftu tak nekompromisně těsný, že dává i při mé hmotnosti tak 2,5kg na dřepu :D ... to může hodit spolu s SBDčky velikosti xxxxxxS celkem slušnou výslednou čistou sílu
(i přes vysokou slušivost této uplé nádhery jsem benčovala ve starém, páč neznemožňuje kolegům strkání rukou do nohaviček, což je - pro nezasvěcené - taková naše oblíbená skafandr kratochvíle :)) |
znám, u nás je několik mladíků, kteří mají podobné velikosti. I přes jisté heterozábrany slušivost oceňuju. Významné zaříznutí do zadku a vyrýsování předku navíc jistě přivede k liftu nové zájemkyně se sklonem k obdivu hadů, slepýšů apod...
|
|
| nahoru |
|
 |
tidyhello
|
Zaslal: st říjen 14, 2015 4:56 am Předmět: |
|
|
Krásná postava
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st říjen 14, 2015 6:03 am Předmět: |
|
|
... děkuju :)
( krásný 1. příspěvek :)
| RaptorMira napsal: | | Významné zaříznutí do zadku a vyrýsování předku navíc jistě přivede k liftu nové zájemkyně se sklonem k obdivu hadů, slepýšů apod... |
:D ... tak co je doma, to se počítá :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st říjen 14, 2015 7:50 am Předmět: |
|
|
Neda mi to, musim upozornit na jednu chybicku ktora sa organizatorom vludila, v rocniku narodenia museli omylom vymenit 8 za 7. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 14, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|