|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
moc pěkná forma i pěkný fotky _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | wow , btw tipoval bych te na 30 max. |
Na taku mumiu vyzeras vyborne zakonzervovana :) Bez srandy, nikdy by ma podla tej fotky nenapadlo ti hadat cez 30.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
e-witch si nyní právem vysloužila několikaset% nárůst sledovanosti logu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
hezká kultura těla... emh...  klidně dávej fotky častějc
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne září 30, 2012 12:42 am Předmět: |
|
|
Spadla mi čelist. A sebevědomí taky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 30, 2012 1:30 am Předmět: |
|
|
A já se zamiloval... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
... zachovejte klid, je to jen iluze celkem povedených fotek ... pan Ustinov mě v reálu měl problém poznat ...
... ty se směješ, ale já to i tak pořád slyším ze všech stran ... asi se budu muset před každým vyslíct |
tohle si ulozim, az te priste nekde potkam, bude se to hodit :-D
a ad prvni: kecas, nemel jsem problem te poznat, takove nohy (o dalsich castech si mluvit netroufam, abych nedostal facku) se bezne nevidi, ja se prave bal se prihlasit, abych nebyl inhumovan
a na zivo je to jeste vetsi zazitek
verim tomu, ze kdybych praskl, kde je mozne te sem tam videt jenom v plavkach, tak je tam nepretrzite hlidka a v pripade tveho objeveni probehne obrovsky banner tady na strankach, aby si to uzil kazdy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:37 am Předmět: |
|
|
... v žádném případě bych tě neinhumovala, bo nevím, co to je za sproťárnu, ale podívám se do slovníku  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|