|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... no, dík ... začínám uvažovat o cenzuře :) |
To by byla věčná škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | e-witch napsal: | ... no, dík ... začínám uvažovat o cenzuře :) |
Není problém, stačí říct, všechny své fotky, které bys ráda zveřejnila, mi nejdřív pošli ke schválení a já je zamítnu a zcenzuruju |
... k tomu mám jednu připomínku :
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Zrovna jsem obdivoval tvoje výsledky, když se mi žena koukla přes rameno, aby zjistila, z čeho mi tak spadla čelist. Ajaj. |
Me uz se neco takoveho stalo, a tak na ne radeji koukam v praci
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
3.10.2012
extenze švihem
5x10
trh do polo
3x15,3x20kg,3x3x25
přemístění do polo+výraz
3x15+1, 3x20+1, 3x25+1,3x30+1
nadhoz technicky
4x1x35kg
břicho
zkracovačky regenerační
5x35
... jen na protažení, palec bolí, s činkou se s tím moc skákat nedá ...
ale Houstone, máme problém ... rozeberu později :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 6:58 am Předmět: |
|
|
uf, poznatek dnešního rána: i s malým zraněním na noze lze hodně zlikvidovat záda, i když velice nic nezvedáte ... vlastně, ono to dá rozum
... tomu, kdo ho má
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
... takže k problému:
problém měl napřed Sokol JS Zlín, kterému se před 2.kolem ligy žen jaksi rozutekly závodnice :) ... pak jsem měla problém já, když jsem se jako vzpěračský nedouk tak narychlo dozvěděla, že bych se měla jako osobně angažovat  ... posléze se problém přesunul na má záda, která to nějak celé nechtěla akceptovat, ale nakonec jsme se přece jen, i s palcem a nedomykavým loktem nějak dohodli, a na bitevním poli v Novém Hrozenkově bez skrupulí zaútočili na poslední místo (na které mělo zlínské družstvo žen po 1. kole směle našlápnuto) ... a ano, dařilo se, takže jsme nakonec, za mého velmi výrazného přispění, nechali ostatní závodnice hluboko před sebou a obsadili vytouženou pozici
zhodnocení:
... těší mě, že tam byly i nějaké malé holčičky, které zvedaly míň jak já (teda většinou :)), a když na ně pak trenér řval, tak plakaly ... já neplakala, ale myslím že rozhodčí ano, hlavně při mém 2. pokusu v trhu, takže pro slzy neviděli a nakonec mi uznali vše, co jsem předvedla ... teda aspoň podle výsledkové listiny, protože si to pamatuji jen velmi matně
jen fragmenty jako: / příchod k čince /... /odchod/ (to jsem se omylem předběhla) .... /příchod k čince/ .... /vyvěšení do ramen/ ................................................................ (temno).... /mozek: "kur.a, co mám vyslat za povely?"/ ..................................... (temno) ................... /"aha, toš nic, řeknu zadku, ať se začne zvedat a snad se zapne automatický pilot"/ .............. /nic :)/, ... /nad hlavou se pomalu ocitá požadovaná hmotnost/
závěrem nějakých 33 + 44 =77 ....
... mých 18 vzpěračských tréninků bylo tedy nečekaně zúročeno ... doufám, že než nastane nějaký další podobný "problém", dostanu trochu prostoru k pilování techniky... na podobné pič.viny jsem přece jen trochu stará
... ale nějaká ta fotka do novin samozřejmě bude :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
chci fotky
jinak tleskam
pri tom kolik vazis a kolik mas natrenovano jsou to moc pekne vahy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
... děkuji chlapče, jsi hodný
ještě bych tedy dodala, že t.h. byla 55,4kg ... a to nejdůležitější - naše juniorky to vzaly z opačného konce a jsou po 2. kole na 1. místě
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:50 pm Předmět: už dosť :) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
... není dřina, kde je vášeň ... ale děkuji :)
má skleněná koule říká, že máš důležitější závod, než ten maraton ... a je na mnohem delší trať a skapalo při něm mnohem víc lidí než při běhání ... pochop to a nějakou Bratislavu dáš levou zadní
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
8.10.2012
bench
20x20, 15x30,10x40,8x42,5
5x5x45kg
dřep ATG
9x30kg,8x40,7x45,6x50,
5x6x55kg
shyby - široký nadhmat
spouštění
6x5
šikmá extenze
2x (L+P)5x8x11kg
triceps v leže
8x15kg, 8x17,5kg
5x6x20kg
přednožování ve visu
5x14
šlotoztuha
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
hezky jsi to popsala
Nez bude Plzen, tak natrenujes trh do drepu, a das mnohem vic :) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
... jj, nic na světě mě už nedonutí trhat do střihu :) ... s dalšími závody uvidím, dost v poslední době přemýšlím, jak moc brát to mé "vzpírání" vážně ...
stejně nejspíš nic nevymyslím a bude to prostě tak, jak to půjde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|