Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ernandes

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.12.2009 Treninkový den: 184

Bench press: 20x20, 5x50, 5x80, 5x100, 5x100, 5x105, 5x100, 5x100, 5x100, 4x100, 4x100

pull ups dead-hang: 5x, 5x+10 5x+20Kg, 5x+20Kg, 5x+20Kg, 4x+20Kg, 5x+20Kg, 4x+20Kg, 4x+20Kg, 4x+20Kg

Pullover: 10x30, 6x40, 5x40, 4x40

Sedy-lehy: 30x, 20x+5Kg, 20x+5Kg, 20x+5Kg

Pozn:Bench celkem šel a příště budu navišovat. Shyby už přidávat nebudu pak hapruje technika tohle je tak nahraně. Pullover byla zabijačka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ernandes

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší třetí sérka. Ty kurvy mi tam nahodili o 5kg víc když sem se byl vychcat a ja k...t sem si to nezkontroloval.

prochm

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díval jsem se na tvé výkony v atletice a fakt dobrý hlavně ten sprint na 100m.Já jsem dělal než jsem začal cvičit orientační běh a v atletice jsem běhával krátké a střední tratě.100m jsem měl za 12,46 ale to mi bylo 15let.Ten vrh koulí je hlavně v technice a dá to dost práce než se to člověk naučí dělat fakt správně.Jinak souhlasím s tím jak jsi napsal,že chceš být universál a pokud ti mohu poradit tak raději zůstaň u té atletiky a cvičení ber jen jako doplněk.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench moc pěknej erny.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ernandes

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Bench moc pěknej erny.

Díky moc Petře .Ač se to nezdá tak tam cítím značnej nárůst. Když sem tohle dal poprvé tak to bylo tank abboutem a tohle bylo čistý a ještě po dvou předchozích seriích se stovkou takže spokojenost:)

prochm: Atletika je u mě věc ve které nechci hlavně zakrnět ale nijak moc trenovat to nebudu.Jen bych nechtěl dopadlnout jako prase který se není schopný pořádně rozběhnout atd. Muj atletickej cíl je Kůpruv test (tedy za 12min) dát 3000m a to je celý. Vztah k posilování mam mnohem větší. Pasuje to výborně k MMA, využití v životě je myslím taky solidní atd. Každopádně díky za příspěvek.
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.12.2009 Treninkový den: 185

Volno

Pozn:120min MMA. Stálo to zahovno, byl sem přecitlivělej jak kokot a hrozně mě boleli svaly. Né od namožení ale prostě bolely: (.Doufám že na mě něco neleze.
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.12.2009 Treninkový den: 186

Volno

Pozn: Relax, jsem zničenej: (.
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.12.2009 Treninkový den: 187

Squat: 20x20, 5x70, 5x110, 5x140, 5x140, 5x140, 4x140, 3x140

Přemístění z visu do podřepu: 5x20, 3x50, 3x60 3x65, 3x65, 3x65, 3x65

Dead-lift:5x80, 5x110 5x160, 4x160, 3x160, 3x160, 3x160

Zkracovačky: 60x, 50x, 50x, 50x, 50x (mezi seriema Dead-liftu)

Pozn: Dřep byl hustej:) Fakt sem si mákla ale hafo mě to bavilo . Přemistění pravej opak, nešlo mi to a ještě sem si u toho nějak sprznil rameno. No a mrtvola opět potvrdila proč se jí tak říká. Na víc kg už bych si fakt netroufl. Jinak od příštího týdne najíždíme na lifterskou pyramidu která se pojede v 5 nebo 6 seriích po 6,5,4,3,2,1 rps. Po čtyřech týdnech by sme se měli dostat na 105% svých aktuálních maximálek.
ERNY over .
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lifterska pyramida? To by se dalo urcite aplikovat i na benchpress ze?Nechces se o tom trochu vic rozepsat jak by to konkretne mohlo vypadat?
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Pozn: Dřep byl hustej:) Fakt sem si mákla ale hafo mě to bavilo

neco noveho v tvem zivote, o cem jeste nevime?
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Teď se zcela upřímě chlámu jak idiot
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Lifterska pyramida? To by se dalo urcite aplikovat i na benchpress ze?Nechces se o tom trochu vic rozepsat jak by to konkretne mohlo vypadat?

No takže je to prostý. Vezmeš svou aktualní maximálku pro 5 opakování (neboli M5) a vynásobíš ji koeficientem pro odhad M1 (ten je asi 1,21) tzn. M5 x 1.21 = M1

M1 je tvých stávajících 100% z těch si vypočítaš váhu podle týdnů:
1.Týden 90% 2.Týden 95% 3.Týden 100% 4.Týden 105%

Jak je z plánu vidět jedná se o klasický podesknutí vah a následní najetí až do novýho maxima.

Pokusím se uvést příklad. Na konci treninkového plánu pro rozvoj M5 ses na bench pressu dostal na 100kg pro pět opakování tzn. tvoje M5 je 100. Vynásobíš ji koeficientem 100 x 1.21 a dostáváš se na 121Kg pro M1 z níchž si vypočítáš pro první týden 90% tzn. Tvoje M1 pro první týden bude nějakých 108kg a pro poslední týden 127Kg. Jde o treninkovej plán zaměřenej hlavně na propojení mozek, svaly a umění aktivovat co nejvíc svalových vláken nutných pro M1 což je přesně to co třeba já potřebuju a důvod proč sem u mýho minulýho testu M1 pohořel:) Takhle si to pomalu nacvičíš na soutěž. Pokud se nechystáš na soutěž nemá to myslím žadnej větší smysl.

Bližší rozepsání tréninku obdržím příští týden, zatím jen vím že se bude zkládat z lehkýho a těžkýho treninku na Benč, dřep, pozved. A že počet opakování v serii bude klesat z 6 na 1 zatimco vaha se bude zvedat. Avšak procentuální rozpočítání atd ještě k dispozici nemám. Snad se to dá pochopit.
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne, diky, me slo spis prave o to procentualni rozpocitani tech 6,5,4,3,2,1 opak., kolikrat tydne by se to jelo a jak by se stridala intenzita. Tak jak budes mit k dispozici konkretni rozpis tak ho sem muzes postnout, rad se mrknu.
ps: zajimava by byla i varianta 5,4,3,2,1,2,3,4,5 - neco ve stylu sheiko ,objem i sila by tam byla zastoupena solidne, ale casove by to asi bylo uz narocnejsi :) At se dari
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže v tomhle plánu nejde ani o oběm ani sílu jako o to připravit tělo na ty maximálky. Není to ani tak treninkovej plán jako spíš příprava.Nic moc nenatrénuješ spíš se naučíš vymáčknout ze sebe to co už máš
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Draper napsal:
citace:

Teď se zcela upřímě chlámu jak idiot

Ahaaa uz mne to pomalu zacina dochazet. Nedavno jsi psal, ze mas nejaky zdurely bradavky nebo co, pomatujes? Ted se nam vyhybas jak čert kříži a zacinas psat v zenske osobe.....hmm

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: